مرغ پرتقالی

خوب از عنوان بر میاد که ممکنه مرغ امروزمون اهل کشور پرتقال باشه! شایدم فامیلیه مرغه پرتقالی هستش! شایدم رنگ مرغه پرتقالیه؟!
ولی خوب باید بگم دارادارام! مرغمون با طعم بی نظیر پرتقاله. و به جردت میگم اصلا بوی بد مرغ رو نمیده!!
این پست مال چندین ماه پیشه که امروز تو آرشیو دیدم. گفتم آپ نکنم میره تا سال دیگه فصل پرتقال ....

مواد لازم : 

مرغ دو تیکه

پیاز یک عدد کوچک 

هویج یک عدد کوچک 

آب پرتقال طبیعی 2 پیمانه (پیمانه پلوپز)

زعفران ساییده شده و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

کره به میزان لازم

اول یک طرف مرغهامونو در کمی روغن به همراه نمک و فلفل سیاه و اون یک دونه پیاز و هویج کمی تفت میدیم. وقتی یک طرف مرف کمی سرخ شد. اون بر میگردونیم و میزارم طرف دیگه اش سرخ بشه و تو اون فاصله روش زعفران سابیده شده و کره میریزیم. در ظرف رو میزاریم تا برای 5 6 دقیقه مرغ آب بندازه و بوی زخمشم گرفته بشه. 

از اول کره نمیریزیم چون کره ممکنه بسوزه و طعم غذارو به تلخی ببره.

بعد که مرغ دو طرفش کمی سرخ شد. آب پرتقال رو اضافه میکنیم. مزه ی این مرغ بستگی به آب پرتقالش داره. اگه شیرین باشه به شیرینی میزنه و اگه ترش به ترشی! اگرم زیاد باشه کمی تلخ مزه میشه..... ولی خوب حتما پیشنهاد میکنم اگه تا حالا نخوردید درست کنید.

آب پرتقال رو میریزیم و میزارم حدود نیم ساعت بپزه. بعد پیاز رو از قابلمه خارج میکنیم.و میزایم با شعله خیلی کم مرغ هامون بپزه تا آبش کم بشه. 

در نهایت وقتی آب مرغمون کم شد و مرغهامون پخت یک سس خوشمزه با رایحه ی پرتقال داریم. فقط سس بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه. حواسمون هست!

اگه از پرتقال ترش استفاده میکنید میتونید یک قاشق شکر اضافه کنید.........

در نهایت اونو میتونید با انواع خلال ها تزیین کنید و در مهمونی های نوروز مصرف کنید و یاد ما باشید. 

پست بعدی قول میدم حال و هوای نوروزی داشته باشه....

اینم تقدیم شما عزیزان....

دیدگاه‌ها  

0 #3 فرشته 1393-10-25 21:50
سلام
واقعا خدا قوت...
میشه طرز تهیه کوفته برنجی و کوفته تبریزی رو هم بذارید
با عرض شرمندگی...
واقعا ممنونم
-----------------------
سلام. حتما سعی میکنم.
نقل قول کردن
0 #2 محیا 1393-06-16 11:54
سلام من درست کردم ولی شیرین شد درصورتیکه آب پرتقالم تلخ مزه بودمن فقط یه ذره خیلی خیلی کم شکر زدم آب پرتقالم بازاری بودچرااینجوری شد?اصن غذای شیرین دوست ندارم مرسی
--------------------
پاسخ مدیر سایت : باید از پرتقال تازه که کمی ترش مزه باشع استفاده کنید. پرتقالی که طعم واقعی داشته باشه نه این تامسون ها و ....
نقل قول کردن
0 #1 somita 1393-06-09 17:52
سلام خسته نباشید وبلاگ خیلی خوبی دارید من چند تا درخواست ازتون داشتم اگه ممکنه طرز تهیه خیار شور ، ذرت مکزیکی ، پاپ کورن و شربت هلو را هم در وبلاگتون قرار بدهید با تشکر ازشما :-)
---------------
پاسخ مدیر سایت :
سلام. ممنونم. پست ذرت مکزیکی و پاپ کرن آماده دارم. ولی خیار شور و شربت هلو انشالله به زودی....
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir