مرغ پرتقالی




مواد لازم :
مرغ دو تیکه
پیاز یک عدد کوچک
هویج یک عدد کوچک
آب پرتقال طبیعی 2 پیمانه (پیمانه پلوپز)
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کره به میزان لازم
اول یک طرف مرغهامونو در کمی روغن به همراه نمک و فلفل سیاه و اون یک دونه پیاز و هویج کمی تفت میدیم. وقتی یک طرف مرف کمی سرخ شد. اون بر میگردونیم و میزارم طرف دیگه اش سرخ بشه و تو اون فاصله روش زعفران سابیده شده و کره میریزیم. در ظرف رو میزاریم تا برای 5 6 دقیقه مرغ آب بندازه و بوی زخمشم گرفته بشه.
از اول کره نمیریزیم چون کره ممکنه بسوزه و طعم غذارو به تلخی ببره.
بعد که مرغ دو طرفش کمی سرخ شد. آب پرتقال رو اضافه میکنیم. مزه ی این مرغ بستگی به آب پرتقالش داره. اگه شیرین باشه به شیرینی میزنه و اگه ترش به ترشی! اگرم زیاد باشه کمی تلخ مزه میشه..... ولی خوب حتما پیشنهاد میکنم اگه تا حالا نخوردید درست کنید.
آب پرتقال رو میریزیم و میزارم حدود نیم ساعت بپزه. بعد پیاز رو از قابلمه خارج میکنیم.و میزایم با شعله خیلی کم مرغ هامون بپزه تا آبش کم بشه.
در نهایت وقتی آب مرغمون کم شد و مرغهامون پخت یک سس خوشمزه با رایحه ی پرتقال داریم. فقط سس بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه. حواسمون هست!
اگه از پرتقال ترش استفاده میکنید میتونید یک قاشق شکر اضافه کنید.........
در نهایت اونو میتونید با انواع خلال ها تزیین کنید و در مهمونی های نوروز مصرف کنید و یاد ما باشید.
پست بعدی قول میدم حال و هوای نوروزی داشته باشه....
اینم تقدیم شما عزیزان....
دیدگاهها
میشه دستور پخت اکبر جوجه رو بذارید؟
خیلی ممنونم
--------------------
سلام. بله بله. خیلی وقته میخوام آپلود کنم و نمیشه
واقعا خدا قوت...
میشه طرز تهیه کوفته برنجی و کوفته تبریزی رو هم بذارید
با عرض شرمندگی...
واقعا ممنونم
-----------------------
سلام. حتما سعی میکنم.
--------------------
پاسخ مدیر سایت : باید از پرتقال تازه که کمی ترش مزه باشع استفاده کنید. پرتقالی که طعم واقعی داشته باشه نه این تامسون ها و ....
---------------
پاسخ مدیر سایت :
سلام. ممنونم. پست ذرت مکزیکی و پاپ کرن آماده دارم. ولی خیار شور و شربت هلو انشالله به زودی....