خروش به و آلو

 بعضی غذاها بود، بچه بودیم بعد هر چی میگفت بخور، حاضرم نبودیم امتحانش کنیم.

قشنگ یادمه که چقدر مامانم غذا های مختلف درست میکرد من اصلا و ابدا لب نمیزدم! یکی از اون غذاها خروش به و آلو بود که هنوز عطر و بوش یادمه. چندی پیش یاد اون عطر و بو افتادم و گفتم خودم دست به کار بشم و نتیجه فراتر از انتظار بود! بنده خدا این خروش چقدر مظلوم بود برامک توی این سالها.

پیشنهاد میکنم امتحانش کنید.

 

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 مواد لازم:

گوشت خروشتی دو پیمانه

 پیاز درشت یک عدد

 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

 آلو یک پیمانه

 به یک عدد

 زعفران و ادویه به مزان لازم

پیاز رو رنده میکنیم و گوشت خرد شده رو به همراه ادویه بجز نمک! تفت میدیم تا تغییر رنگ بده. اگه چوب دارچین داشتید بیندازید که خیلی در طعم تاثیر داره.

رب رو اضافه میکنیم و بعد که تفت خورد دو پیمانه آب جوشیده اضافه میکنیم و در قابلمه رو قرار بدید تا گوشت بپزه.

 به رو برش بزنید و به همراه کمی زعفران و در صورت تمایل یک قاشق شکر و کمی هل تفت بدید و در انتها یک قاشق گلاب بهش بزنید.

بعد از پخت گوشت به رو اضافه میکنیم. پخت به بستگی به سایز برش و جنس به داره. به های من حدود نیم ساعت زمان برد تا بپزه. 

 در انتهای پخت و یک ربع آخر آلو رو اضافه میکنیم. اگه تمایل داشتید میتونید کمی زرشک رو تفت بدید و انتهای پخت اضافه کنید.

من یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم در انتهای پخت اضافه کردم و کمی پودر هل و دارچین و زعفران. تمام اسانسها باید در انتهای پخت اضافه بشه تا بود اون حفظ بشه.

 من این خروش رو خیلی پر روغن دوست دارم ولی به خاطر کلسترول بالام ازش پرهیز کردم ولی شماها روغنی درستش کنید...

 میتونید این خروشت رو به همراه مرغ درست کنید. میشه مرغ آلو.

 شاید دیدن این پستهای قدیمی هم براتون جذابیت داشته باشه:

خروش مرغ آلو

خروش های یک 

خروش های دو

خروش های سه 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir