خوراک عدسی

 عدسی هم به عنوان یک صبحانه مقوی استفاده میشه و هم به عنوان یک عصرانه و شام. در ابتدای روز اگه مصرف بشه باعث میشه گشنگی طول روز کمتر بشه و به نوعی برای افرادی که رژیم دارند مناسب هست و برای خانم ها و کودکان بسیار خوب و مقوی. 

دستور یک عدسی لعاب دار و عالی در ادامه ی مطلب.

مواد لازم برای سه نفر:

عدس دو پیمانه

پیاز درشت دو عدد

عصاره گوشت دو عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و گلپر به میزان لازم

عدس مدت زیادی نیاز به خیس کردن نداره و سه چهار ساعت خیس کردن اون کافیه. فقط در مدت اون چند ساعت که عدس رو خیس میدید حتما چند بار آب اون رو عوض کنید.

 یک عدد پیاز رو با رنده درشت خرد کنید و سرخ کنید. میتونید خلالی ریز هم برش بدید و سرخ کنید و کنار بگذارید. 

یک پیاز دیگر را با رنده ریز رنده کنید و در چند قاشق روغن به همراه فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه تفت بدید تا طلایی بشه.

 پیاز، سیب زمینی و هر ماده غذایی از گوشت گرفته تا تمام سبزیجات با توجه به نحوه ی برش اونها مزه ی متفاوتی دارن. به همین علت هست ما از دو مدل پیاز استفاده میکنیم. پیاز رنده شده در غذا لعاب میده و پیاز خلالی برشته شده حسابی خوشمزه اش میکنه.

عدس و پیاز خلالی رو اضافه کنید و تفت میدیم تا عدس به8 پیاز و روغن آغشته بشه و این کار باعث میشه پوسته ی عدس از اون جدا نشه و عدس ها بعد از پخت له نشن.

به میزانی که روی عدس ها رو آب بگیره آب جوش جوشیده شده بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم به جوش بیاد و بعد حرارت رو متوسط میکنیم تا عدس بپزه. 

بعد از یک ساعت دو عدد عصاره گوشت به عدس ها اضافه میکنیم. عصاره گوشت شور هست و توجه کنید نمک رو بعد از اضافه کردن عصاره بچشید و اگه نیاز نداشت نمک دیگه نمک نزنید. 

یک ربع آخر پخت گلپر و دارچین رو اضافه کنید و در صورت تمایل در انتهای پخت پنجاه گرم کره رو با پیاز داغ روی عدسی بدید برای تزیین.

 اگه دوست داشته باشید میتونید یک تا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو زمان تفت دادن پیاز و عدس به غذا اضافه کنید. باعث خوشرنگ تر شدن عدسی میشه.

این عدسی به خودی خود لعاب داره ولی باز هم اگه خواستید تکمیل تر بشه و لعاب دار تر میتونید ابتدای پخت یک عدد سیب زمینی رو هم درسته یا خرد شده داخل عدسی بپزید و در انتها در عدسی له کنیدش.

معمولا میگن برای خوشرنگ تر شدن عدسی اون رو در ظرف و قابلمه مسی بپزید. 

 عدسی آماده شده رو به همراه روغن زیتون و لیمو و نان تازه در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir