داوود پاشا

 

مواد لازم:

گوشت چرخكرده مخلوط چهارصد گرم

پیاز متوسط يك عدد ريز رنده شده

پیاز کوچک یک عدد ریز رنده شده

رب انار ملس یک قاشق غذاخوری

نعنا یک قاشق چایخوری

ادویه به میزان لازم

مدتها بود در صفحه های مختلف دستور این غذارو میدیدم و کلی طرفدار داشت. خواستم امتحانش کنم و با شما به اشتراک بزارمش.

گوشت چرخکرده را به همراه پیاز متوسط ریز رنده شده و نمک و ادویه و در صورتی که زعفران داشتید کمی زعفران ورز میدیم و به صورت میت بال و قلقلی در سایز یک گردو ی کوچک در میاوریم.

قلقلی هارو داخل تابه کمی تفت میدیم تا دور تا دور اونها سرخ بشه.

یک عدد پیاز کوچک را داخل قابلمه با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه و بعد ادویه مون رو که شامل نمک و فلفل سیاه و زردچوبه است رو اضافه میکنیم. وقتی پیاز ها سبک شدند، یک قاشق رب انار ملس یا شیرین را در یک لیوان آب حل کرده و به پیاز اضافه میکنیم.

وقتی آب به جوش آمد میت بالها و نعنا رو اضافه کرده و اجازه میدیم برای نیم تا یک ساعت بپزه و جا بیفته و آب اضافی غذا جمع بشه.

میزان روغنی که در این غذا استفاده میکنید خیلی کم باشه چون خود گوشتها حرارت که میبینند از خودشون چربی خارج میکنند و ممکنه غذا خیلی چرب بشه.

حتما نعنا رو در زمانی اضافه کنید که میت بال هارو اضافه میکنید! زودتر اضافه کردنش باعگ میشه بسوزه و طعم تلخی به غذا بده. میزان نعنا رو میتونید تا یک قاشق غذاخوری هم اضافه کنید.

برای اینکه طعم میت بالها خوشمزه تر بشه میتونید پودر پیاز و کمی آرد نخود هم بهش اضافه کنید و حدود یکی دو ساعت استراحت بدید داخل یخچال تا مزه ها به خورد هم بره.

خوشمزگی این غذا به پیاز داغ زیاد و رب انار ملس خوش طعم اونه.

این غذا کاملا سلیقه ای هست و مثلا افرادی که طعم فسنجون رو دوست دارند ممکنه از این غذا هم خوششون بیاد. و ممکنه خیلی از افراد هم این طعم غذا رو دوست نداشته باشند. به طور کلی غذا بی نهایت سلیقه ای هست، من سعی میکنم خیلی از غذاهارو امتحان کنم و از این امتحان کردن نمیترسم. من خودم خیلی دوست نداشتم ولی به یکبار خوردنش می ارزید. ولی دفعه ی بعدی جاش حتما کوفته نخودچی درست میکنم.(آیکون خنده!)

برای اینکه سردی غذا گرفته بشه من کمی گردوی خرد شده هم به غذا اضافه کردم. حدود دو قاشق. معمولا برای غذاهایی که طبع سرد دارند بهتره کمی گرمی یا به صورت سالاد یا داخل خود غذا استفاده بشه تا طبع غذارو متعادل کنه. خصوصا اگه در وعده ی شام میخوایید غذاهای سرد درست کنید دقت کنید که طبع غذارو متعادل کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir