مرغ آلو

یک خروش راحت و بی درد سر و در عین حال خوشمزه است. من اکثرا خروش آلو را به همراه گوشت درست میکنم و برای این کار از گوشت گوسفندی استفاده میکنم. ولی با مرغ اون هم بسیار خوشمزه هست.

 مواد لازم: 

سینه یا فیله ی مرغ درشت خرد شده یک عدد

 هویج یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

 پیاز درشت یک عدد

آلو طلایی یک پیمانه

زرشک در صورت تمایل

ادویه شامل دارچین، نمک، فلفل، زردچوبه، هل 

زعفران به میزان لازم

من ابتدا یک پیاز درشت را ریز رنده میکنم و با مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و یک چوب دارچین تفت میدم. اگه بخوایید یک مرغ مجلسی داشته باشید میتونید دو تا سه قاشق روغن هم اضافه کنید. ولی در حالت عادی اضافه کردن روغن نیازی نیست.

برای اینکه بوی مرغ گرفته بشه من از یک ساقه ی کرفس استفاده میکنم و در انتهای پخت اون ساقه ی کرفس رو دور می اندازم.

هویج رو خرد میکنیم و به مرغ در حال تفت خوردن اضافه میکنیم. مرغ برای تفت خوردن به روغن نیاز نداره چون خودش آب میندازه و یبزیجات و پیاز هم آبدار هستند. اجازه میدیم آب اضافی مرغ تبخیر بشه و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و دو لیوان آب جوشیده اضافه میکنیم و در ظرف رو قرار میدیم تا مرغ بپزه.

در صورتی که تمایل داشته باشید از گوشت استفاده کنید هم تمام مراحل بالا رو میریم، فقط حواسمون هست که به گوشت قرمز تا قبل از پخت کامل نباید نمک بزنیم و این کاملا برعکس مرغ هست که باید از همون ابتدا نمک زده بشه.

برای خرد کردن گوشت قرمز یک نکته همین جا بگ، من گوست رو به قطعات بزرگ تقسیم میکنم و داخل فریزر فریز میکنم و بعد در هنگام استفاده اونو چند دقیقه زودتر خارج میکنم و یک دقیقه داخل ماکروفر با حرارت ماکسیمم قرار میدم و اینطوری راحت تر و منظم تر اون برش میزنم. در کل گوشت وقتی نیمه منجمد باشه راحت تر برش میخوره.

 

وقتی گوشت یا مرغ پخت ، آلویی رو که شستیم به همراه هل و دارچین و زعفران غلیظ دم شده و یک قاشق گلاب اضافه میکنیم و اجازه میدیم ده دقیقه با خروش جا بیفته. آلوها خیلی زود له میشن. و این به جنس اونها بستگی داره.

بعد از جا افتادن خروش میتونید یک مقدار زرشک رو به همراه کمی شکر و کره تفت بدید و روی غذا بریزید و یا میتونید زرشک رو همراه با آلو داخل غذا بریزید. اینطوری ترشی زرشک و شیرینی آلو یک تعادل درست میکنن و غذاتون متعادل خواهد بود.

حتما اجازه بدید آب اضافی غذا بخار بشه و در ابتدای کار آب زیاد داخل غذا نریزید.

همونطوری که در عکس میبینید من روغنی در این غذا استفاده نکردم ولی اگه میخوایید مجلسی تر باشه از روغن استفاده کنید برای تفت دادن پیاز و مرغ.

 شاید دیدن این پستهای قدیمی هم براتون جذابیت داشته باشه:

خروش های یک 

خروش های دو

خروش های سه 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir