بادمجان با میت بال

من شخصا خیلی اهل بادمجون نیستم و اینو بارها گفتم. البته نبودم و تازگی بهش روی آوردم.انگار از یک سنی به بعد سختگیری سر غذاخوردن ها کم میشه. ولی غذاهایی که بادمجونی باشه رو خیلی خیلی با وسواس انتخاب میکنم و درست میکنم. قبلا چند تا غذای بادمجونی داشتیم. بهترینش کوکوی بادمجون ، کشک بادمجون ، دلمه بادمجون ، میرزاقاسمی بود. حالا اینم به این لیست بادمجونی های مورد قول من اضافه شد.

خیلی راحت درست میشه و سریع و در عین حال مملو از بوی عطر هست و خوش خوراک.

مواد لازم:

بادمجان قلمی سه عدد

گوجه فرنگی دو عدد

میت بال درشت به تعداد لازم 

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

گلاب یک قاشق غذاخوری

عرق هل یک قاشق غذاخوری

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

نمک و انواع فلفل ، دارچین به میزان لازم

 دو ساعت زودتر بادمجان رو پوست بکنید و باریک ببرید و روش نمک بزنید میتونید کمی گلاب هم روی اونها بریزید تا داخل گلاب خیس بخوره و بوی خوبی بگیره. اینطوری تلخ آب بادمجان رو میگیریم. بعد از دو ساعت بادمجان هارو آب بکشید و خشک کنید و در تابه با روغن کن سرخ کنید. میتونید برای سرخ کردن بادمجون ها از روغن کنجد استفاده کنید. ولی روغن زیتون مناسب سرخ کردن مواد غذایی نیست.خصوصا با دمای بالا و مدت زمان زیاد سرخ شدن. قبلا در درست کردن کشک بادمجون یک روش دیگه هم گفتم که برای سرخ کردن بادمجون زیاد روغن مصرف نشه. اینطوری بهتره اول تلخی بادمجون ها گرفته بشه و بعد برای مدت دو دقیقه در آب جوش بجوشونید اونهارو و بعد آب اضافی رو خالی کنید و در نهایت اونهارو سرخ کنید. این مدلی روغن کمتری جذب میکنه.

بادمجونها که سرخ شد روغن اضافی اونهارو با دستمال بگیرید.

گوجه فرنگی ها رو پوست کنید و درشت خرد کنید. 

 برای درست کردن میت بال ها از سی صد گرم گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفند استفاده میکنیم. گوشت رو با دو قاشق آرد نخود و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به همراه یک عدد پیاز درشت ریز رنده شده ورز میدیم. و به صورت کوفته قلقلی اندازه یک گردو گرد میکنیم.بعد کوفته قلقلی ها رو در کمی روغن سرخ میکنیم تا رویه ی میت بال ها برشته و سرخ بشه.

 توی یک ظرف دیگه روغن اضافی از سرخ کردن گوشت رو بریزید. بعد یک پیاز ریز رو که ریز رنده کردید رو توش تفت بدید کمی زردچوبه بهش بزنید تا سرخ بشه و بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید و نمک بزنید، هم بزنید تا رب هم کمی سرخ بشه. برای خوشمزه تر شدن میتونید یک قاشق سس کچاب هم بهش اضافه کنید. بعد گوجه فرنگی های خرد شده رو هم اضافه کنید و تفت بدید. و بعد یک لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و اجازه بدید تا سس جوش بیاد.

وقتی سس جوش اومد و شروع به قل زدن کرد میت بال ها و بادمجون رو هم اضافه کنید. و در ظرف رو ببندید و شعله رو کم کنید تا نیم ساعت و تا زمانی که آب غذا کم بشه و آب خورش غلیظ بشه.

زعفران رو حسابی بکوبید تا پودر بشه و بعد یک دونه یخ کوچوله توش بیندازید تا آب بشه و بعد یک قاشق گلاب و یک قاشق عرق هل توش بریزید و دو قاشق آب جوش. اینطوری یک محلول خوشبو داریم. برای برنج زعفرانی یا هر غذایی که توش زعفران داره اینطوری زعفران رو باز کنید. اگه بعد از اینطوری باز کردن زعفران اونو دم بزارید که دیگه نور علی نوره و کاملا زعفران خوشبو و خوش رنگی خواهید داشت.

وقتی آب اضافی غذامون تموم شد و خواستیم شعله رو خاموش کنیم. دو قاشق از محلول زعفرانی که درست کردید رو بهش اضافه کنید و یک قاشق هم آبلیمو بزنید. و در انتها کمی دارچین هم به مواد اضافه کنید. دارچین رو اگه زودتر بریزید رنگ غذا رو خراب میکنه. همیشه آخرین چیزی که به مواد اضافه میشه اسانس ها هستند، زودتر ریختنشون هم باعث میشه بوشون بپزه و هم رنگ و مزه ی غذا رو خراب میکنه.

این غذا رو هم میتونید با برنج و هم با نون سرو کنید.

حتما از ادویه فراوون در غذا استفاده کنید و فلفل سیاه برای عطر بیشتر و فلفل قرمز برای تند و تیز کردن غذا رو فراموش نکنید! 

این غذا اگه چرب هم باشه خیلی خوشمزه تر خواهد بود. ولی من سعی کردم چربش نکنم. 

چون میت بال ها رو درشت تر از حد معمول در نظر گرفتیم، بهتره نیم ساعت زمان پخت رو بدید تا مغز گوشت پخته بشه.

دیدگاه‌ها  

0 #5 نسترن .م 1396-06-31 11:46
سلااااام خانوم هنرمند . ولی من عااااشق غذاهای بادمجونی هستم و حتما این را درست میکنم . اولش همه ش با خودم میگفتم میت بال چیه که من بعد از 46 سال سن هنوز ندیدمش ولی بعدا فهمیدم همون قلقلقی های خودمونه و خیالم راحت شد .
ممنووون شکلات جون
------------------
سلام. متاسفانه شکلک خنده ندارم. ولی کلی خندیدم. در متن چند جا گفتم قلقلی فکر کنم منظورم رو چند جا گفتم.
نقل قول کردن
0 #4 arezoo 1396-06-26 06:43
سلام.خوبین؟خیلی دوستون دارم،میشه پست های اینستاگرامو اینجام بذارین؟اینجا خیلی کامل تر توضیح میدین.ممنونم
--------------------
سلام. بله حتما اینجام میزارم. ولی گوشی یک مقدار راحتره برام واسه همین معمولا با گوشی قرار میدم زودتر میشه تا اینجا. ولی خودم اینجارو دوست دارم. کامل تر هست.
نقل قول کردن
0 #3 Sahar.gh 1396-06-23 15:06
سلام شکلات جون ....بابت اموزشای خوبت ممنون من واقعا بهره میبرم ...اگه ممکنه دستور کلم پلو رو تو سایت داشته باشید و یه راهی پیشنهاد بدین که طعم و بوی کلم تو پلو بهتر باشه اخه من چند وقت پیش خوردم خیلی بد بود :sad: :sad: ....ممنون
-------------------
سلام. خیال میکردم کلم پلو دارم. چشم. حتما به همین زودی ها قرار میدم.
نقل قول کردن
0 #2 مرمر 1396-06-19 18:03
سلام شکلات جوون.خوشحالم که اومدی باز.مرسی بابت دستورات خوبت
-------------------
سلام. مرسی منم خوشحالم
نقل قول کردن
0 #1 مامان دیانا 1396-06-13 15:13
سلام,شکلات جونم خیلی خوشحالم که برگشنی,تو رو خدا دیگه نری بیخبر,,من هر وقت وصل میشدم به نت بهت سر میزدم ببینم برگشتی یا نه,ولی تا حالا نظر نداده بودم,شکلات جون واقعا دستورات عالین,مثه یه خواهر دلسوز دقیق و نکته به نکته توضیح دادی,من تا حالا چند تا از دستورا درست کردم عالی بودن,بازم ممنون بابت زحمتات,مرسی بابت همه دستورات,خیلی خوشحال شدم از دوباره فعال شدنت,ایشالا همیشه سلامت باشی
---------------------
سلام. وای چه خوشحالم از اینکه دوستان مهربونی مثل شما دارم. چشم . هستم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir