خروش بادمجان

قبلا یک دستور خوشمزه با بادمجون داشتیم. (بادمجان و میت بال) که یک  غذای سریع و خوشمزه بود.

امروز یک خروشت دیگه با بادمجان رو با هم درست کنیم که من واقعا دوستش دارم.

 

 مواد لازم: 

گوشت تکه ی خروشتی 400 گرم

پیاز ریز رنده شده یک عدد

پیاز سرخ شده دو قاشق

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

بادمجان سرخ شده سه عدد درشت

سیب زمینی سرخ شده یک عدد

مثل همه ی خروش ها اول از همه باید گوشت را به همراه ادویه (بجز نمک) و پیاز ریز رنده شده تفت میدیم تا پیاز قهوه ای بشه و گوشت کمی تفت بخوره و سرخ بشه. 

بعد رب گوجه فرنگی و و پیاز سرخ شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم. تا رب تفت بخوره و بوی خامی اون گرفته بشه. بعد به اندازه دو پیمانه آب جوشیده شده به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت بپزه.

در فاصله ای که گوشت داره میپزه ، بادمجان هارو پوست میکنیم و داخل یک سبد قرار میدم و روش نمک میریزم تا تلخی اون گرفته بشه. برای خوشمزه تر شدنش بعد از اینکه تلخ آب بادمجون ها گرفته شد من کمی گلاب روی اونها میریزم و اجازه میدم عطر و طعم گلاب داخل بادمجان ها نفوذ کنه.

بادمجانهارو با روغن سرخ میکنیم. و در نیم ساعت آخر به غذا اضافه میکنیم. 

ایند خروشت باید کم آب باشه و نباید خیلی آبدار باشه.

بعد از پخت کامل گوشت میزان نمک غذارو تنظیم کنید و در انتها ی پخت در صورت تمایل دو قاشق آبلیمو و زعفران و هل به غذا اضاف کنید.

ما ایمن غذارو در کنار سیب زمینی سرخ شده دوست داریم.

برای اینکه رنگ غذا تیره نشه من از چوب دارچین به جای خود دارچین استفاده کردم. بهتره دارچین و هل در انتهای پخت به غذا اضافه بشه. به طور کلی هر نوع اسانس یا زعفران و گلاب یا ... باید در انتهای پخت اضافه بشه.

شاید دوست داشته باشید این پست هارو هم ببینید:

کشک بادمجان

میرزا  قاسمی 

 لازانیای سبزیجات

ته چین مرغ و بادمجان

کوکوی بادمجان

ترشی بادمجان

دلمه بادمجان

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir