لازانیای قالبی (تیمپانو)

 چند مدل روش پیچیدن لازانیا رو در سایت داشتیم. لازانیا مخلوط متشکل از تمام مواد خوشمزه ای هست که از یک لازانیا انتظار داریم. لازانیای سبزیجات رو هم برای گیاه خوارها معرفی کردیم. یک مدل پیچیدن لازانیا که تک نفری بود به صورت لقمه بود و لازانیای لقمه ای ما بودش. و یک مدل هم لازانیای رولتی رو آموزش دادیم.

 امروز یک مدل دیگه لازانیا داریم که خیلی سریع و بی درد سر تر درست میشه و به صورت قالبی بر میگرده. از هر نوع قالبی میتونید استفاده کنید و هر نوع لازانیایی، فقط لازانیای نیمه آماده نباشه. چون  لازانیای نیمه آماده برای این مدل لازانیا مناسب نیست.

 مواد لازم :

ورق لازانیا به تعداد لازم

گوشت چرخکرده دو پیمانه

پیاز ریز رنده شده یک عدد بزرگ

سیر چند حبه ریز خرد شده در صورت تمایل

فلفل دلمه ای یک عدد ریز رنده شده

قارچ دو پیمانه نگینی خرد شده

پنیر موزارلا و هر نوع پنیر باب طبع به میزان لازم

رب گوجه فرنگی دو قاشق سر پر

سس گوجه فرنگی دو قاشق سر پر

ادویه به میزان لازم

 مواد لازم سس سفید:

کره بیست و پنج الی سی و پنج گرم

آرد دو قاشق غذاخوری

شیر پرچرب یک لیوان

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و فلفل قرمز کمی

سس سفید این لازانیا یک کمی باید سفت تر باشه از حالت طبیعی. کره رو آب کنید و آرد رو در اون تفت بدید تا سرخ بشه و بعد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد کمی نمک و ادویه رو اضافه کنید. حرارت کم باشه و مداوم هم بزنید تا یکدست و فرنی مانند بشه و بعد حرارت رو خاموش کنید و کنار بزارید. وقتی سرد بشه سفت تر میشه پس حتما اینو مد نظر قرار بدید.  

در مورد پنیر ها کمی در این پست صحبت کردم، میتونید از ترکیب چند نوع پنیر استفاده کنید و یا در صورت تمایل در سس سفید هم از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید. و در انتهای پخت سس سفید به اون اضافه کنید.

 پیاز و فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده رو در دو قاشق روغن تفت بدید. از روغن زیاد استفاده نکنید چون از تمام محفظه های لازانیا روغن بیرون میزنه و باعث میشه زیادی چرب بشه. چون تمام مواد لازانیا به اندازه کافی چرب هست.

در صورت تمایل خواستید از سیر استفاده کنید بعد از تفت دادن پیاز و فلفل دلمه ای اون رو اضافه کنید و بعد از اینکه بوی خامی سیر گرفته شد گوشت رو اضافه کنید.

یک نکته من در مورد گوشت چرخ کرده بگم. من از گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفند استفاده میکنم. و در مواردی مثل این غذا که گوشت چرخکرده ی اون نیاز به فرم گرفتن نداره مستقیم از فریزر بیرون میارم و داخل تابه می اندازم تا با حرارت تابه و در حین پخت یخ زدایی بشه. این کار علاوه بر اینکه سختی های یخ زدایی رو نداره باعث میشه خون آبه ی موجود در گوشت که تمام مواد مغذی اون رو شامل میشه ازش خارج نشه. برای مواردی که گوشت نیاز به فرم گرفتن داره هم از روش یخ زدایی ماکروفر استفاده میکنم.

بعد از اینکه پیاز و فلفل دلمه ای تفت خورد گوشت رو اضافه میکنیم. 

ادویه رو دست و دلباز میریزیم. زیاد!! فلفل سیاه و سفید و قرمز، زردچوبه (خیلی زیاد باشه طعم غذا بی مزه میشه! اینو متوسط بریزید) و پودر سیر.

ادویه هایی مثل آویشن و دارچین رو در انتهای پخت باید اضافه کرد تا نسوزه و مواد رو سیاه  نکنه.

وقتی گوشت تفت خورد در صورت تمایل یک تا دو قاشق پیاز داغ نگینی خرد و سرخ شده بهش اضافه کنید برای خوشمزه تر شدن. و بعد قارچ رو اضافه کنید. و تفت بدید تا آب بیندازه و آب اضافی اون تبخیر بشه.

 بعد از اینکه کل مواد یکدست شد و آب اضافه ی غذا هم جذب شد (مواد گوشتی باید خشک باشه و اصلا آبدار نباشه تا بشه لازانیا رو قالبیش کرد!) و مواد به سمت سرخ شدن رفت رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی و ادویه لازانیا رو اضافه کنید. و هم بزنید تا رب تفت بخوره. 

لازانیا رو در آب جوش بپزید و بعد از اینکه پخت کمی نیم پخت تر از حالت همیشه بردارید تا یک مقدار سفت تر باشه و بعد از آبکشی به صورت جداگانه در سبد قرار بدید تا آب اون کشیده بشه و به هم نچسبن. آب اضافی باید کاملا جدا شه تا بشه لازانیا رو به قالب چسبوند. 

 از هر قالبی که دوست دارید میتونید استفاده کنید. فقط سیلیکونی نباشه  بهتره. و راحت تر میتونید ازش استفاده کنید. قالب میان تهی یا مثل مال من لوف یا هر چیزه دیگه ای.

کثل شکل لازانیا رو در کف قالب مثل کاور قراغر بدید. و هیچ جایی رو خالی از لازانیا نگذارید بمونه. و بعد روی لازانیا کمی سس سفید بریزید برای فیکس شدن لازانیا و اینکه دیگه تکون نخوره از سر جاش. روی سس سفید رو پنیر پیتزا بریزید و با فشار قاشق متراکم کنید مواد رو و روی پنیر گوشت و مواد داخلی لازانیا. میتونید بین لایه ها هم لازانیا قرار بدید. همینطور ادامه بدید تا تمام مواد در قالب پر بشه و با فشار قاشق حسابی فیکس و متراکم اش کنید.

 تا انتها ادامه بدید و در آخر لازانیا رو مطابق شکل کامل برگردونید تا بسته بشه و روی اون رو کمی سس سفید و پنیر پیتزا بریزید تا درش بسته بمونه.

لازانیا رو برای حدود نیم ساعت در طبقه ی وسط فر از پیش گرم شده با دمای متوسط (175 درجه سانتی گراد) قرار بدید و وقتی روش طلایی شد و حس کردید آماده است از فر دربیارید و اجازه بدید چند دقیقه خنک بشه و وقتی از حرارت بالا افتاد و خیلی داغ نبود میتونید اونو در ظرف مورد نظر برگردونید.

 مواد داخلی لازانیا دست خودتون هست که چی باشه فقط باید حتما مواد داخلی آبدار نباشه تا حالت قالبی لازانیا بهم نخوره. حتی سس سفید رو خشک تر بردارید. میتونید کلا از مواد گوشتی استفاده نکنید و از فقط از سبزیجات تازه و سس سفید به همراه بلوچیز و انواع دیگه پنیر ها استفاده کنید. بعد از این چند تا پست دیگه از لازانیا قرار میدم که بهتون ایده های بهتری بده برای مخلفات داخلی لازانیا. 

مثلاغ میتونید یک لایه کالباس یا از انواع بیکن ها ، یک لایه سبزیجاتی مثل کلم بروکلی و ریحان و یک لایه سس سفید و انواع پنیر ها مثل چدار و گودا و موزارلا بریزید. برای استحکام بیشتر بین لایه ها لازانیا قرار بدید.

 برای برش زدن از یک چاقوی نیز استفاده کنید حتما.

این لازانیا رو روی گاز هم میشه درست کنید و میتونید اون رو با قالب فلزی داخل یک قابلمه نسوز روی گاز قرار بدید و روی قالب رو با فویل ببندید و در قابلمه رو هم قرار بدید تا محیط مشابه فر ایجاد بشه. حرارت رو کم کنید حتما.

در این لازانیا سس سفید مثل چسب عمل میکنه و برای چسبوندن لایه ها از اون استفاده کنید.

هر چی ارتفاع این قالب بیشتر باشه لازانیا زیباتر دیده میشه. انشالله در فرصت های بعدی یک مدل دیگه از این لازانیا رو خواهید دید. 

دیدگاه‌ها  

0 #1 مامان سبجان 1398-04-04 07:26
سلام
به چه لازانیای خوشمزه ای حتما درستش می کنم ممنون از درستور خوبتون
-----------------
سلام. نوش جان. من خودم عاشق لازانیام
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir