لازانیای رولتی
تا حالا چند مدل پیچیدن لازانیا رو گفتیم :
این پست هم یک مدل دیگه لازانیا داریم به اسم لازانیا رولتی. مثل بقه بسیار راحته. ولی فرقش اینه که چون مواد داخلی بیشتر از مقدار لازانیا است خوشمزه تر میشه. البته به موضوع از گفته ی اطرافیان هستش.
و این لازانیا تونسته نظر مثبت از هر لحاظ رو از طرف آقای همسر مشکل پسند به دست بیاره.
مواد لازم :
گوشت چرخکرده مخلوط نیم کیلو
پیاز ریز رنده شده یک عدد درشت
قارچ یک بسته بزرگ ریز خرد شده
فلفل سبز نصف یک عدد ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
سس کچاب دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا موتزارلا
پنیر گودا در صورت تمایل
لازانیا یک بسته
مواد لازم برای سس سفید:
کره 50 گرم
آرد دو قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه کمی
اول سس سفید رو درست میکنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه. کره رو توی تابه میریزیم و آرد رو بهش اضافه میکنیم تا رنگ آرد عوض بشه و بوی خامی اون از بین بره.بعد شیر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا غلیظ بشه. اگه حس کردید مقدار شیر کمه دو لیوان شیر بریزید و هم بزنید تا مثل فرنی سفت بشه. کمی نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کنید و زیر اونو خاموش کنید. توجه کنید که سس سفید بعد از خاموش کردن و سرد شدن سفت تر میشه.
لازانیا رو مطابق دستور روی بسته اش درست کنید . آب رو جوش بیارید و لازانیا به همراه کمی روغن و نمک رو داخل آب جوش بریزید. و وقتی حس کردید اونها نیم پخت شده آبکش کنید و توی سبد قرار بدید تا آب اضافی اون کشیده بشه.
پیاز رو توی تابه با کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه و بعد گوشت + نمک + فلفل سیاه + فلفل قرمز + زردچوبه رو به اون اضافه کنید و وقتی گوشت نیم پخت شد و آب انداخت و آب اضافی اون کشیده شد قارچ و فلفل دلمه ای ریز خرد شده رو به اون اضافه کنید.
اجازه بدید قارچ آب بندازه و بعد آبش کشیده بشه. حالا رب رو اضافه کنید و بعد هم سس کچاب و در نهایت ادویه ی مخصوص لازانیا که داخل بسته بندی اون هست رو اضافه کنید و اگه حس کردید نیاز به آویشن داره کمی آویشن و دارچین بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
لازنیا ها رو روی تخته کار باز کنید. دو روش من میگم یکی تک نفری و یکی خانواده. برای اینکه یک رولت بزرگ داشته باشید ، یک ردیف لازانیا رو طوری بچینید که نقطه ای خالی نمونه. و به نوعی روی هم قرار بگیرند. توی عکس واضح هستش.
بعد روی اونها رو با سس سفید سفت پوشش بدید. و روی سس کمی پنیر بریزید و روی پنیر کمی مایع گوشتی و روی مایع گوشتی یک لایه پنیر.
توجه کنید حتما سه سانت از لبه ی انتهایی خالی باشه تا موقع رل کردن با مشکل روبرو نشید.
و از ناحیه ی ابتدایی شروع به رل کردن بکنید.
یک نکته مهم اینه که جمع کردن این رلت به خاطر بزرگی اون کمی قلق داره. پس اگه حس میکنید از پسش بر نمیایید سریع بی خیالش بشید و بریم سراغ مدل دوم که تک نفره است.
برای تک نفره هم روال کلی کار همون هست با این تفاوت که لازانیا ها رو دونه دونه باز میکنیم و روشون یک لایه ی نازک سس سفید میمالیم و بعد پنیر و بعد گوشت و در نهایت پنیر.
و اونها رو رل میکنیم. و بعد داخل ظرف مناسبی که قراره توی فر قرار بدیم میگذاریم و روشو اگه دوست داشتیم پنیر میریزیم.
اونهارو داخل فر با دمای 180 درجه که از قبل داغ شده قرار میدیم تا پنیر روش آب و طلایی بشه.
به عنوان نکته آخر این مطلب رو مورد توجه قرار بدید که برای اینکه کف لازانیا خشک نشه بهتره کف قالبتون رو با یک لایه سس سفید پوشش بدید.و مدت زمان پخت رو هم زیاد نکنید.
و در نهایت وقتی درست شد اون رو از فر بیرون میاریم و اگه اطرافیان مجالی بهمون دادن میزاریم سرد بشه. اگرم نه که سریع توی ظرف سرو میکشیم و نوش جان میکنیم.
دیدگاهها
در جواب حوری جان من یه راه حل دارم که فوقق العاده خوشمزه هم هست
بجایرحلقه سیب زمینی ته قابلمه واسه ته دیگ
سیبو رنده اش کن و یکمم زعفرانش بزن
کف قابلمتو?چرب کن و سیبهارو بریز روش و با قاشق صتف کن
اینقدر خوشمزه میشه که دیگه هیچ ته دیگی به دهنتمن مزه نمیده
----------------------
چه جالب. حتما امتحان کنم.ممنون
میشه لطفا روشی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه و سیب زمینی کف قابلمه ( مثلا با ماکارونی ) جوری که نه بسوزه نه خیلی خام باشه بگید ؟
ضمنا خورشتهای روتین مثل قیمه قرمه فسنجون و ... را هم توضیح بدید . مرسی
--------------------
سلام. انشالله فردا این پست رو میزارم.آماده دارم.انواع سیب زمینی ها و چیبس رو
خورشتم حتما اتفاقا اینایی کا نام بردید رو همه رو آماده دارم.
دوست جونم میتونی ژله رولتی و همینطور رولت خامه ای رو
خیلی دوست دارم درست کتم ولی اندازه هارو همیشه یادم میره
بازم ممنونم ازت خسته هم نباشی
------------------------
ژله رولتی یا رولی در قسمت ژله ها هست. رولت خامه ای و شیرینی خامه ای هم به زودی انشالله....
خواهش میکنم.
سلامت باشید
--------------------
منم همینطور
-------------------
انشالله....
------------------
سلام. لطف دارید.
اگه دانشگاه بزاره حتما..........
-----------------------
سلام.
سس سفید حتما کره داره. شاید بشه با روغن جایگزین کرد. سعی میکنم.
-------------------
سلام ممنونم.