لازانیای رولتی

http://s5.picofile.com/file/8156694200/IMG_1506.JPG

 تا حالا چند مدل پیچیدن لازانیا رو گفتیم :

لازانیا

لازانیای رولی (لقمه ای)

این پست هم یک مدل دیگه لازانیا داریم به اسم لازانیا رولتی. مثل بقه بسیار راحته. ولی فرقش اینه که چون مواد داخلی بیشتر از مقدار لازانیا است خوشمزه تر میشه. البته به موضوع از گفته ی اطرافیان هستش.

و این لازانیا تونسته نظر مثبت از هر لحاظ رو از طرف آقای همسر مشکل پسند به دست بیاره.

 

مواد لازم :

گوشت چرخکرده مخلوط نیم کیلو

پیاز ریز رنده شده یک عدد درشت

قارچ یک بسته بزرگ ریز خرد شده

فلفل سبز نصف یک عدد ریز خرد شده

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

سس کچاب دو قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا موتزارلا

پنیر گودا در صورت تمایل

لازانیا یک بسته

مواد لازم برای سس سفید:

کره 50 گرم

آرد دو قاشق غذاخوری

شیر یک پیمانه

نمک و فلفل سیاه کمی

اول سس سفید رو درست میکنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه. کره رو توی تابه میریزیم و آرد رو بهش اضافه میکنیم تا رنگ آرد عوض بشه و بوی خامی اون از بین بره.بعد شیر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا غلیظ بشه. اگه حس کردید مقدار شیر کمه دو لیوان شیر بریزید و هم بزنید تا مثل فرنی سفت بشه. کمی نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کنید و زیر اونو خاموش کنید. توجه کنید که سس سفید بعد از خاموش کردن و سرد شدن سفت تر میشه.

لازانیا رو مطابق دستور روی بسته اش درست کنید . آب رو جوش بیارید و لازانیا به همراه کمی روغن و نمک رو داخل آب جوش بریزید. و وقتی حس کردید اونها نیم پخت شده آبکش کنید و توی سبد قرار بدید تا آب اضافی اون کشیده بشه.

پیاز رو توی تابه با کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه و بعد گوشت + نمک + فلفل سیاه + فلفل قرمز + زردچوبه رو به اون اضافه کنید و وقتی گوشت نیم پخت شد و آب انداخت و آب اضافی اون کشیده شد قارچ و فلفل دلمه ای ریز خرد شده رو به اون اضافه کنید.

اجازه بدید قارچ آب بندازه و بعد آبش کشیده بشه. حالا رب رو اضافه کنید و بعد هم سس کچاب و در نهایت ادویه ی مخصوص لازانیا که داخل بسته بندی اون هست رو اضافه کنید و اگه حس کردید نیاز به آویشن داره کمی آویشن و دارچین بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

http://s5.picofile.com/file/8156694134/download_4_.jpg

 لازنیا ها رو روی تخته کار باز کنید. دو روش من میگم یکی تک نفری و یکی خانواده. برای اینکه یک رولت بزرگ داشته باشید ، یک ردیف لازانیا رو طوری بچینید که نقطه ای خالی نمونه. و به نوعی روی هم قرار بگیرند. توی عکس واضح هستش.

بعد روی اونها رو با سس سفید سفت پوشش بدید. و روی سس کمی پنیر بریزید و روی پنیر کمی مایع گوشتی و روی مایع گوشتی یک لایه پنیر.

http://s5.picofile.com/file/8156694168/download.jpg

توجه کنید حتما سه سانت از لبه ی انتهایی خالی باشه تا موقع رل کردن با مشکل روبرو نشید.

و از ناحیه ی ابتدایی شروع به رل کردن بکنید.

یک نکته مهم اینه که جمع کردن این رلت به خاطر بزرگی اون کمی قلق داره. پس اگه حس میکنید از پسش بر نمیایید سریع بی خیالش بشید و بریم سراغ مدل دوم که تک نفره است.

http://s5.picofile.com/file/8156694084/download_1_.jpg

 برای تک نفره هم روال کلی کار همون هست با این تفاوت که لازانیا ها رو دونه دونه باز میکنیم و روشون یک لایه ی نازک سس سفید میمالیم و بعد پنیر و بعد گوشت و در نهایت پنیر.

و اونها رو رل میکنیم. و بعد داخل ظرف مناسبی که قراره توی فر قرار بدیم میگذاریم و روشو اگه دوست داشتیم پنیر میریزیم.

http://s5.picofile.com/file/8156694100/download_2_.jpg

 اونهارو داخل فر با دمای 180 درجه که از قبل داغ شده قرار میدیم تا پنیر روش آب و طلایی بشه.

http://s5.picofile.com/file/8156694068/IMG_1499.JPG

به عنوان نکته آخر این مطلب رو مورد توجه قرار بدید که برای اینکه کف لازانیا خشک نشه بهتره کف قالبتون رو با یک لایه سس سفید پوشش بدید.و مدت زمان پخت رو هم زیاد نکنید.

 و در نهایت وقتی درست شد اون رو از فر بیرون میاریم و اگه اطرافیان مجالی بهمون دادن میزاریم سرد بشه. اگرم نه که سریع توی ظرف سرو میکشیم و نوش جان میکنیم.

http://s5.picofile.com/file/8156694184/IMG_1505.JPG


 

دیدگاه‌ها  

0 #8 مهشیده 1396-05-12 20:41
سلام به ادمین عزیز و دوستان گل
در جواب حوری جان من یه راه حل دارم که فوقق العاده خوشمزه هم هست
بجایرحلقه سیب زمینی ته قابلمه واسه ته دیگ
سیبو رنده اش کن و یکمم زعفرانش بزن
کف قابلمتو?چرب کن و سیبهارو بریز روش و با قاشق صتف کن :P 6q

اینقدر خوشمزه میشه که دیگه هیچ ته دیگی به دهنتمن مزه نمیده
----------------------
چه جالب. حتما امتحان کنم.ممنون
نقل قول کردن
0 #7 حوری 1393-11-25 21:11
سلام خانم هنرمند

میشه لطفا روشی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه و سیب زمینی کف قابلمه ( مثلا با ماکارونی ) جوری که نه بسوزه نه خیلی خام باشه بگید ؟

ضمنا خورشتهای روتین مثل قیمه قرمه فسنجون و ... را هم توضیح بدید . مرسی
--------------------
سلام. انشالله فردا این پست رو میزارم.آماده دارم.انواع سیب زمینی ها و چیبس رو
خورشتم حتما اتفاقا اینایی کا نام بردید رو همه رو آماده دارم.
نقل قول کردن
0 #6 افسانه 1393-09-26 13:22
سلام دوستم خیلی خیلی خوشمزه میشه اینجوری مرسی از اینکه ایده هاتو واسمون میزاری :P
دوست جونم میتونی ژله رولتی و همینطور رولت خامه ای رو
خیلی دوست دارم درست کتم ولی اندازه هارو همیشه یادم میره
بازم ممنونم ازت خسته هم نباشی :lol:
------------------------
ژله رولتی یا رولی در قسمت ژله ها هست. رولت خامه ای و شیرینی خامه ای هم به زودی انشالله....
خواهش میکنم.
سلامت باشید
نقل قول کردن
+1 #5 مبینا 1393-09-25 14:29
منعاشق لازانیام :lol: دلم خواست :sad:
--------------------
منم همینطور
نقل قول کردن
0 #4 faezeh 1393-09-24 18:02
پستای جدید زود به زود میخوایم
-------------------
انشالله....
نقل قول کردن
0 #3 faezeh 1393-09-24 18:00
سلام خانومی...بهترین سایتو دارین شما...بی زحمت پستای جدید جدید رو زود به زود بزارین لطفا...من خودم تقریبا هر روز سایتتونو چک میکنم به امید دیدن پستای جدیدتون... منتظر هستیم :-)
------------------
سلام. لطف دارید.
اگه دانشگاه بزاره حتما..........
نقل قول کردن
+1 #2 محیاا 1393-09-22 21:19
ببخشیدمیش نوع دیگ ای ازسس سفید آموزش بدین ک کره مداشت باش ومدلهای دیگ سس.ممنون
-----------------------
سلام.
سس سفید حتما کره داره. شاید بشه با روغن جایگزین کرد. سعی میکنم.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1393-09-22 21:06
سلام اینک دیگ خیلییی عالیه :lol:
-------------------
سلام ممنونم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir