پاستا شکم پر
اگه دنبال یک میان وعده همه پسند هستید این دلمه رو امتحان کنید. پاستا معمولا همه پسند و خوشمزه هست. و از بزرگ و کوچیک اونو دوست دارن. میان وعده امروز خیلی آشنا و با طعم همیشگی پاستا هست. با این تفادت که یک چیزی بین لازانیا و پاستای معمولی خواهد بود.
برای مهمونی ها و سفره ها و میزهای عصرونه یک غذای جدید و درجه یک هست. ما با این مدل پاستا که صدفی درست هست دو مدل دلمه یا پاستای شکم پر درست میکنیم ، یکی این مدل که گرم سرو میشه و یکی مدل سرد که انشالله در پستهای بعدی میبینید.
مواد لازم:
پاستای صدفی درشت بیست عدد
گوشت چرخکرده مخلوط دویست گرم
پیاز یک عدد درشت
قارچ یک بسته بزرگ
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
گوجه فرنگی یک عدد
سس کچاب دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
ادویه شامل نمک ، فلفل سفید ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پاپریکا ، آویشن ، دارچین و زردچوبه به میزان لازم.
پنیر پیتزا ، ذرت شیرین ، جعفری به میزان لازم
از نظر من نود درصد مزه ی غذاها به ادویه هایی هست که در اون استفاده میکنیم. توجه کنید ادویه ها باید سرخ بشن تا طعم و مزه ی اون وارد غذا بشه و بوی بد ادویه هم گرفته بشه. بله !!! ادویه هم گاها بوی ناخوشایند داره. نگید تا حالا دقت نکردیم!! یک کافه شکلاتی به تمام اینها دقت میکنه.
پیاز رو نگینی خرد کنید توی تابه تفت بدید. بعد از تفت خوردن فلفل سیاه ، سفید ، قرمز ، پاپریکا ، زردچوبه ، کمی نمک رو اضافه کنید. نباید روغن مواد زیاد باشه . وقتی پیاز ها سبک شدن و داشتن سرخ میشدن گوشت چرخکرده مخلوط یا گوشت مرغ ، هر کدوم رو که دوست دارید اضافه کنید. وقتی گوشت کمی تفت خرد و باز شد فلفل دلمه ای رو اضافه کنید. از فلفل دلمه ای نر داخل غذا و از فلفل دلمه ای ماده در سالاد استفاده میکنیم.
برعکس گفته ی فوق طعم تلخی به غذا میده.
بعد از اینکه گوشت کمی تفت خورد میتونید قارچ رو اضافه کنید. اگه قارچ ها درشت هستند ، ریز خرد کنید. اگه ریز هستند مثل من برش بزنید.
بعد از اینکه قارچ آب انداخت و آب اضافی گوشت کشیده شد ، رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی اون گرفته بشه. بعد سس کچاب و در نهایت ادویه دارچین و آویشن اضافه بشه و حرارت خاموش.
پاستای صدفی رو در تمام فروشگاه ها میتونید ببینید و تهیه کنید. تعداد مورد نیاز رو مثل سایر پاستا ها بپزید و آبکش کنید. و بعد از آبکش کردن داخل هر کدوم از پاستا هارو کمی پنیر پیتزا و مایه گوشتی پر کنید. میتونید مواد داخلی پاستا رو به جای گوشت از مرغ ، تن ماهی ، خود ماهی ، مواد سبزیجاتی و هر چیزی که دوست دارید پر کنید.
کف ظرف مورد نظر رو که دوست دارید پاستا توش پخته و سرو بشه رو کمی روغن زیتون بریزید و پاستا های شکم پر اماده شده رو توی اون بچینید.
حالا روی پاستا ها رو با کمی پنیر بپوشونید و روی پنیر فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، فیله ی گوجه ی ریز خرد شده ، ذرت و هر چیزی که دوست دارید بریزید تا خوشگل و خوش رنگ بشه، اینکه صرفا روی پاستا فقط پنیر باشه شاید زیبایی و چشم نوازی لازم رو نداشته باشه. ولی هر چی رنگی تر بشه خوشگل تره دیگه؟! موافقها دستها بالا!
ظرف حاوی پاستاها برای مدت یک ربع میره داخل فری که با دمای متوسط (180 درجه) به مدت یک ربع قبل داغ شده ، زمان بشتگی به دمای فر داره و تا زمانی که پنیر آب بشه و طلایی بشه. در صورت نیاز کمی شعله گریل روشن بشه! خوب چون همه ی مواد قبلا پخته زیاد تایم پخت نمیخواییم. سعی کنید پاستا هارو قبل از آبکش کردن خوب بپزید چون درشت هستند زمان پخت طولانی تر خواهد بود. اینطوری وقتی کامل بپزه دیگه زمان زیادی برای توی فر موندن نیاز نداره. با توجه به اینکه زیاد موندن در فر خودش باعث خشک شدن خواهد شد.
میتونید بعد از پخت روی پاستاهارو کمی آویشن بریزید.
بعد از برشته شدن روی دلمه های پاستا رو کمی جعفری تازه خرد شده بریزید و با سس کچاب تند میل کنید. نوش جان.
برخی اوقات با خیلی وسایل کم و ساده میتونیم در کمترین زمان ممکن یک عصرونه ساده ولی زیبا برای مهمونهای سرزده درست کنیم. و یک دور هم بودن ساده رو تجربه کرد!
ممنونم که در لحظات خوبتون به یاد من هستید و مارو از دعای خیر خودتون محروم نمیکنید.
دیدگاهها
به ایمیلی که تو قسمت ارتباط با کافه شکلات، نوشته شده، فرستاده بودم.
cafechokolatcooking
الان دوباره به ایمیل جدیدی که فرمودید، فرستادم.
fam2136
----------------------
سلام. ایمیل ای دریافت نکردم متاسفانه هنوز
یه ایمیل فرستادم برات. میشه خواهش کنم چک کنی؟
ممنون.
----------------------
به کدوم ایمیل؟
لطفا به fam2136
---------
سلام. من مارک ایرانی تا حالا امتحان نکردم. این مارک دلورت هست و همه جا دارن. اصلا له نمیشه. برای اینکه له نشه بهتره در آب قبل از آبکش نمک و روغن به پاستا بزنید. مدت زمان هم تا زمانی که مغز پاستا بپزه