پاستا شکم پر

http://s6.picofile.com/file/8246780792/DSC_0212.JPG

 اگه دنبال یک میان وعده همه پسند هستید این دلمه رو امتحان کنید. پاستا معمولا همه پسند و خوشمزه هست. و از بزرگ و کوچیک اونو دوست دارن. میان وعده امروز خیلی آشنا و با طعم همیشگی پاستا هست. با این تفادت که یک چیزی بین لازانیا و پاستای معمولی خواهد بود. 

 برای مهمونی ها و سفره ها و میزهای عصرونه یک غذای جدید و درجه یک هست. ما با این مدل پاستا که صدفی درست هست دو مدل دلمه یا پاستای شکم پر درست میکنیم ، یکی این مدل که گرم سرو میشه و یکی مدل سرد که انشالله در پستهای بعدی میبینید.

 مواد لازم:

پاستای صدفی درشت بیست عدد

گوشت چرخکرده مخلوط دویست گرم

پیاز یک عدد درشت

قارچ یک بسته بزرگ

فلفل دلمه ای نصف یک عدد

گوجه فرنگی یک عدد

سس کچاب دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

ادویه شامل نمک ، فلفل سفید ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پاپریکا ، آویشن ، دارچین و زردچوبه به میزان لازم.

پنیر پیتزا ، ذرت شیرین ، جعفری به میزان لازم

http://s7.picofile.com/file/8246780676/download_2_.jpg

 از نظر من نود درصد مزه ی غذاها به ادویه هایی هست که در اون استفاده میکنیم. توجه کنید ادویه ها باید سرخ بشن تا طعم  و مزه ی اون وارد غذا بشه و بوی بد ادویه هم گرفته بشه. بله !!! ادویه هم گاها بوی ناخوشایند داره. نگید تا حالا دقت نکردیم!! یک کافه شکلاتی به تمام اینها دقت میکنه. 

پیاز رو نگینی خرد کنید توی تابه تفت بدید. بعد از تفت خوردن فلفل سیاه ، سفید ، قرمز ، پاپریکا ، زردچوبه ، کمی نمک رو اضافه کنید. نباید روغن مواد زیاد باشه . وقتی پیاز ها سبک شدن و داشتن سرخ میشدن گوشت چرخکرده مخلوط یا گوشت مرغ ، هر کدوم رو که دوست دارید اضافه کنید. وقتی گوشت کمی تفت خرد و باز شد فلفل دلمه ای رو اضافه کنید. از فلفل دلمه ای نر داخل غذا و از فلفل دلمه ای ماده در سالاد استفاده میکنیم.

برعکس گفته ی فوق طعم تلخی به غذا میده. 

بعد از اینکه گوشت کمی تفت خورد میتونید قارچ رو اضافه کنید. اگه قارچ ها درشت هستند ، ریز خرد کنید. اگه ریز هستند مثل من برش بزنید.

http://s7.picofile.com/file/8246780734/download.jpg

 بعد از اینکه قارچ آب انداخت و آب اضافی گوشت کشیده شد ، رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی اون گرفته بشه. بعد سس کچاب و در نهایت ادویه دارچین و آویشن اضافه بشه و حرارت خاموش.

پاستای صدفی رو در تمام فروشگاه ها میتونید ببینید و تهیه کنید. تعداد مورد نیاز رو مثل سایر پاستا ها بپزید و آبکش کنید. و بعد از آبکش کردن داخل هر کدوم از پاستا هارو کمی پنیر پیتزا و مایه گوشتی پر کنید. میتونید مواد داخلی پاستا رو به جای گوشت از مرغ ، تن ماهی ، خود ماهی ، مواد سبزیجاتی و هر چیزی که دوست دارید پر کنید.

http://s7.picofile.com/file/8246780584/download_1_.jpg

 کف ظرف مورد نظر رو که دوست دارید پاستا توش پخته و سرو بشه رو کمی روغن زیتون بریزید و پاستا های شکم پر اماده شده رو توی اون بچینید. 

حالا روی پاستا ها رو با کمی پنیر بپوشونید و روی پنیر فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، فیله ی گوجه ی ریز خرد شده ، ذرت و هر چیزی که دوست دارید بریزید تا خوشگل و خوش رنگ بشه، اینکه صرفا روی پاستا فقط پنیر باشه شاید زیبایی و چشم نوازی لازم رو نداشته باشه. ولی هر چی رنگی تر بشه خوشگل تره دیگه؟! موافقها دستها بالا!

http://s6.picofile.com/file/8246780700/download_3_.jpg

 ظرف حاوی پاستاها برای مدت یک ربع میره داخل فری که با دمای متوسط (180 درجه) به مدت یک ربع قبل داغ شده ، زمان بشتگی به دمای فر داره و تا زمانی که پنیر آب بشه و طلایی بشه. در صورت نیاز کمی شعله گریل روشن بشه! خوب چون همه ی مواد قبلا پخته زیاد تایم پخت نمیخواییم. سعی کنید پاستا هارو قبل از آبکش کردن خوب بپزید چون درشت هستند زمان پخت طولانی تر خواهد بود. اینطوری وقتی کامل بپزه دیگه زمان زیادی برای توی فر موندن نیاز نداره. با توجه به اینکه زیاد موندن در فر خودش باعث خشک شدن خواهد شد.

میتونید بعد از پخت روی پاستاهارو کمی آویشن بریزید.

بعد از برشته شدن روی دلمه های پاستا رو کمی جعفری تازه خرد شده بریزید و با سس کچاب تند میل کنید. نوش جان.

http://s6.picofile.com/file/8246780750/DSC_0209.JPG

برخی اوقات با خیلی وسایل کم و ساده میتونیم در کمترین زمان ممکن یک عصرونه ساده ولی زیبا برای مهمونهای سرزده درست کنیم. و یک دور هم بودن ساده رو تجربه کرد! 

ممنونم که در لحظات خوبتون به یاد من هستید و مارو از دعای خیر خودتون محروم نمیکنید. 

http://s7.picofile.com/file/8246780776/DSC_0211.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #3 دختر شهر باران 1395-02-06 04:12
سلاااااااااااااام و صبح زیبای بهاریتون بخیر.
به ایمیلی که تو قسمت ارتباط با کافه شکلات، نوشته شده، فرستاده بودم.

الان دوباره به ایمیل جدیدی که فرمودید، فرستادم.

----------------------
سلام. ایمیل ای دریافت نکردم متاسفانه هنوز
نقل قول کردن
0 #2 دختر شهر باران 1395-02-04 08:43
سلام عزیزم.
یه ایمیل فرستادم برات. میشه خواهش کنم چک کنی؟
ممنون.
----------------------
به کدوم ایمیل؟
لطفا به بفرستید.
نقل قول کردن
0 #1 نسترن 1395-02-04 07:18
سلام اين پاستا صدفي خارجيه من مارك زر گرفتم تو آب جوش وا رفت در حالي كه مغزش هنوز خام بود چندبار امتحان كردم اصلا شكلشو حفظ نكرد ميشه مارك اين ماكاراني و مدت جوشوندنو بگين
---------
سلام. من مارک ایرانی تا حالا امتحان نکردم. این مارک دلورت هست و همه جا دارن. اصلا له نمیشه. برای اینکه له نشه بهتره در آب قبل از آبکش نمک و روغن به پاستا بزنید. مدت زمان هم تا زمانی که مغز پاستا بپزه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir