گراتن پاستا
تقریبا نزدیک ترین فامیل لازانیا این گراتن پاستا هستند. معرفیشون میکنم. ایشون کاملا طعم و مزه ی لازانیا رو دارن. انواع دیگه گراتن رو داریم که به مرور میزارم. این نوع راحترین و یکی از خوشمزه ترین های گراتن هست.
مواد لازم:
پاستا شکلی یک بسته کوچک
گوشت چرخکرده مخلوط نیم کیلو
قارچ نیم کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
سس کچاب دو قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا یک پیمانه
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
مواد سس بشامل:
شیر یک پیمانه
آرد دو قاشق غذاخوری
کره پنجاه گرم
پنیر موزارلا نصف پیمانه
پیاز رو ریز رنده میکنیم و به همراه نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه و بعد گوشت چرخکرده ی مخلوط رو اضافه میکنیم و وقتی گوشت تغییر رنگ داد فلفل دلمه ای ریز رنده شده رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت سرخ بشه.
قارچ را پس از سرخ شدن گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدیم اب اضافی قارچ کشیده بشه.
وقتی آب اضافی قارچ تبخیر شد رب گوجه فرنگی و سس رو اضافه میکنیم و کمی سرخ که شدند، دارچین و آویشن رو اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
سس بشامل رو همه میدونیم. اول کره و آرد رو در ظرف تفت میدیم و بعد شیر سرد رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر میریزیم و پنیر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ بشه. توجه کنید این مخلوط بعد از سرد شدن سفت تر خواهد بود پس کمی شل تر از روی حرارت برمیداریم.
پاستا رو در آب در حال جوش ریخته و مثل لازانیا و یا ماکارونی معمولی اجازه میدیم تا خوب بپزه و بعد آبکش میکنیم و روش آب سرد میریزیم تا پاستا ها بهم نچسبن.
در یک ظرف مناسب که بتونیم در فر قرار بدیم شروع میکنیم مواد رو ریختن. کاری که من در اکثر موارد انجام میدم. زیر ظرف کمی سس بشامل میریزم و بعد مخلوط پاستا و سس گوشت رو که قبلا در یک ظرف با هم قاطی کردیم رو میریزم و روش مجدد سس بشامل و یک لایه ی کلفت پنیر موزارلا و کمی پنیر پارمزان میریزم.
یک سروش دیگه هم اینه که مثل لازانیا لایه لایه بریزیم و یک لایه پاستا و یک لایه سس گوشت و یک لایه سس بشامل و پنیر و ... تا آخر تا تمام مواد تمام بشه.
پس هر طور دوست داشتید مواد رو داخل ظرف بریزید. مهم اینه روی مواد یک لایه پنیر خوشمزه داشته باشیم.
بعد از اینکه گراتن آماده شد اون رو در طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده قرار میدیم تا روی گراتن حسابی طلایی بشه.
بعد از پخت کامل روی پنیر لایه ی رویی رو کمی پودر آویشن میریزیم. در صورتی که تندی غذا براتون خوش آیند باشه میتونید فلفل قرمز هم اضافه کنید.
اگه دوست داشته باشید این غذا رو روی شعله ی گاز و بدون نیاز به فر هم میشه درست کرد و فقط از ظرفی استفاده کنید که درب اون کاملا بسته بشه و نیم ساعت تا یک ساعت زمان بدید تا پنیر روی ظرف کامل آب بشه. ولی توی فر یک مقدار حالت کرانچی تری پنیر به خودش میگیره.
میتونید از گوجه فرنگی خشک شده و انواع فراورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس یا مرغ هم در این غذا استفاده کنید.
اضافه کردن سس بشامل هم سلیقه ای هست و میتونید کلا این مورد رو هم حذف کنید. ( وجدانا چقدر راحت شد؟)
پنیر زرد هایی که روی گراتن گذاشتم، پنیر گودای ورقه ای هستن.
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.
دیدگاهها
عاااالیه .
فقط چرا اصلا جواب ما رو نمیدی خوب ؟؟؟❗❗❗
---------------------
سلام. راستش سایت مشکل داشت و باز نمیشد. الان حدود 2000 پیام دارم که خرد خرد جواب میدم.