گراتن پاستا

 تقریبا نزدیک ترین فامیل لازانیا این گراتن پاستا هستند. معرفیشون میکنم. ایشون کاملا طعم و مزه ی لازانیا رو دارن. انواع دیگه گراتن رو داریم که به مرور میزارم. این نوع راحترین و یکی از خوشمزه ترین های گراتن هست. 

 مواد لازم:

پاستا شکلی یک بسته کوچک

گوشت چرخکرده مخلوط نیم کیلو

قارچ نیم کیلو

 پیاز بزرگ یک عدد

فلفل دلمه ای یک عدد کوچک

رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

سس کچاب دو قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا یک پیمانه

نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

مواد سس بشامل:

شیر یک پیمانه

آرد دو قاشق غذاخوری

کره پنجاه گرم

پنیر موزارلا نصف پیمانه

 پیاز رو ریز رنده میکنیم و به همراه نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه و بعد گوشت چرخکرده ی مخلوط رو اضافه میکنیم و وقتی گوشت تغییر رنگ داد فلفل دلمه ای ریز رنده شده رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت سرخ بشه.

قارچ را پس از سرخ شدن گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدیم اب اضافی قارچ کشیده بشه.

وقتی آب اضافی قارچ تبخیر شد رب گوجه فرنگی و سس رو اضافه میکنیم و کمی سرخ که شدند، دارچین و آویشن رو اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.

سس بشامل رو همه میدونیم. اول کره و آرد رو در ظرف تفت میدیم و بعد شیر سرد رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر میریزیم و پنیر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ بشه. توجه کنید این مخلوط بعد از سرد شدن سفت تر خواهد بود پس کمی شل تر از روی حرارت برمیداریم.

 پاستا رو در آب در حال جوش ریخته و مثل لازانیا و یا ماکارونی معمولی اجازه میدیم تا خوب بپزه و بعد آبکش میکنیم و روش آب سرد میریزیم تا پاستا ها بهم نچسبن.

در یک ظرف مناسب که بتونیم در فر قرار بدیم شروع میکنیم مواد رو ریختن. کاری که من در اکثر موارد انجام میدم. زیر ظرف کمی سس بشامل میریزم و بعد مخلوط پاستا و سس گوشت رو که قبلا در یک ظرف با هم قاطی کردیم رو میریزم و روش مجدد سس بشامل و یک لایه ی کلفت پنیر موزارلا و کمی پنیر پارمزان میریزم.

یک سروش دیگه هم اینه که مثل لازانیا لایه لایه بریزیم و یک لایه پاستا و یک لایه سس گوشت و یک لایه سس بشامل و پنیر و ... تا آخر تا تمام مواد تمام بشه. 

پس هر طور دوست داشتید مواد رو داخل ظرف بریزید. مهم اینه روی مواد یک لایه پنیر خوشمزه داشته باشیم. 

 بعد از اینکه گراتن آماده شد اون رو در طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده قرار میدیم تا روی گراتن حسابی طلایی بشه. 

بعد از پخت کامل روی پنیر لایه ی رویی رو کمی پودر آویشن میریزیم. در صورتی که تندی غذا براتون خوش آیند باشه میتونید فلفل قرمز هم اضافه کنید.

اگه دوست داشته باشید این غذا رو روی شعله ی گاز و بدون نیاز به فر هم میشه درست کرد و فقط از ظرفی استفاده کنید که درب اون کاملا بسته بشه و نیم ساعت تا یک ساعت زمان بدید تا پنیر روی ظرف کامل آب بشه. ولی توی فر یک مقدار حالت کرانچی تری پنیر به خودش میگیره.

میتونید از گوجه فرنگی خشک شده و انواع فراورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس یا مرغ هم در این غذا استفاده کنید. 

اضافه کردن سس بشامل هم سلیقه ای هست و میتونید کلا این مورد رو هم حذف کنید. ( وجدانا چقدر راحت شد؟)

پنیر زرد هایی که روی گراتن گذاشتم، پنیر گودای ورقه ای هستن.

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن .م 1397-04-16 07:54
سلاااام .
عاااالیه .
فقط چرا اصلا جواب ما رو نمیدی خوب ؟؟؟❗❗❗
---------------------
سلام. راستش سایت مشکل داشت و باز نمیشد. الان حدود 2000 پیام دارم که خرد خرد جواب میدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir