لازانیا لقمه ای
یکی از غذاهای محبوب من و اکثر مردم لازانیا هستش. قبلا دستور یک لازانیای خوشمزه و پر طرفدار را توی این پست گذاشته بودم.و خیلی از قلق های درست کردن یک لازانیای خوب را توضیح دادم. این لازانیا یک مدل جدید در پیچیدن لازانیاست که خیلی مناسبه برای پیش غذاهامون در مهمونی ها یا انواع سینی اردورد و مزه.و خوردن اون خیلی راحتر هست و نیازی به برش زدن هم نداره.
مواد لازم : (خیلی تقریبی هست و برای دو نفر)
گوشت چرخکرده : ۲ پیمانه
گوجه فرنگی :درشت یک عدد
سوسیس کوکتل نگینی خرد شده : 4 عدد
قارچ متوسط : ۱۰ الی ۱۲ عدد
فلفل دلمه ایی نگینی خرد شده : نصف یک فلفل متوسط
پیاز متوسط رنده شده یک عدد
رب یک قاشق غذاخوری سر پر
سس کچاب یک قاشق غذاخوری سر پر
لازانیا نصف یک بسته
پنیر پیتزای رنده شده یک بسته بزرگ ترجیحا پنیر رنده شده دانمارکی
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ادویه ی لازانیا (توی خود بسته بندی هست)
سس سفید نصف یک پیمانه
مواد لازم برای سس سفید :
کره ۵۰ گرم
آرد : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
شیر : یک لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
کره رو با آرد توی ظرف تفت میدیم و بعد شیر و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و میزیریم مثل فرنی به غلظت مناسب برسه. توجه کنید وقتی سرد میشه سفت تر میشه پس خیلی سفت برندارید. شل هم باشه لازانیارو خمیری میکنه. اگه خیلی سفت شد بهش شیر اضافه کنید . اگه شل بود بیشتر بجوشه سفت میشه. وقتی آماده شد اونو کنار میذاریم تا خنک بشه. در این نوع لازانیا از سس سفید فقط برای کف ظرفمون استفاده میکنیم تا لازانیا نسوزه.
حالا میخواییم مواد داخلی لازانیا را درست کنیم. من اینجا از همون مواد گوشتی یا مایع گوشتی همیشگیمون استفاده کردم. شما میتونید هر چی دوست دارید استفاده کنید.
کمی روغن توی تابه بریزید. روغن باید کم باشه تا لازانیا چرب نشه! سس سفید و پنیر پیتزا به اندازه کافی چرب هست! پیاز را ریز رنده میکنیم و به همراه گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه میریزیم توی تابه و تفت میدیم تا کمی بپزه. بعد گوجه فرنگی و فلفل دلمه را بهش اضافه میکنیم و بعد از اینکه کمی تفت خورد سوسیس خرد شده اضافه میشه.
وقتی موادمون خوب مخلوط شد و قارچ را اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا قارچ آب بندازه و آب اضافیش جمع بشه. بعد که شروع به سرخ شدن کرد رب گوجه و سس را اضافه کرد و میزاریم رنگ رب باز بشه. (وقتی قارچ اضافه میکنیم حرارت را زیاد کنید تا تمام آب میان بافتی قارچ خارج نشه.)
وقتی مایع گوشتیمون درست شد و شعله را خاموش کردیم ادویه ی لازانیا که در بسته بندی خود لازانیا هست را اضافه میکنیم.
لازانیا را طبق دستور روی جعبه درست میکنیم و آبکشی کرده و میذاریم آبش خشک بشه. حالا هر عدد لازانیا را به دو قسمت تقسیم کنید و روی یک سطح صاف قرار بدید و مثل شکل روش یک لایه پنیر بریزید.
بعد یک تا دو قاشق غذاخوری از مایع گوشتی بردارید و گوشه ی لازانیا بریزید. و از گوشه لازانیا ها رو رول کنید.
به این ترتیب تمام لازانیا ها را درست کنید و در کف ظرفی که کمی چرب کردید و یک لایه سس سفید مالیدید بچینید. و روی لازانیا ها رو در آخر کمی پنیر بریزید.
حالا ظرف را برای مدت 25 تا 15 دقیقه داخل فر ی که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد داغ کردید بزارید تا پنیر روی لازانیا آب بشه. البته این مدت و این دما بستگی به فر شما داره. و بعد نوش جان کنیدش.
یک نکته در مورد پنیر پیتزا بگم. سعی کنید پنیرتون ترکیبی از کش و مزه باشه. دونه های سفید در پنیر رنده شده کش پیتزا را تضمین میکنه و دونه های زرد رنگ مزه ی اون رو. یک علت که من همیشه تاکید میکنم از پنیر دانمارکی استفاده کنید همینه. علاوه بر شیر و چربی مناسب اون ترکیب بی نظیر پنیر کش و مزه رو در بر داره.
میتونید از کمی پودر سیر یا پنیر پارمزان در این لازانیا استفاده کنید اما حواستون باشه اگه از پنیر پارمزان در هر چیزی استفاده میکنید حتما نمک غذا رو حذف کنید چون پنیر به اندازه کافی شور هست.
میتونید در داخل لازانیا قبل از ریختن پنیر کمی سس سفید بریزید که نسبتا حالت خمیری تری به خودش میگیره. یا میتونید به طور کل سس را از موادتون حذف کنید که در این صورت باید مراقب شعله و کف لازانیا باشید که نسوزه.
دیدگاهها
ممنون شکلات جان
---------------------
صد در صد درست میفرمایید. خصوصا برای مهمونی ها این روش سرو بهتر خواهد بود.
------------------
مدت پخت زیاد نباشه. دمای فر بالا نباشه. برای نقاطی که کف قالب قرار میگیره یا روی قالب هست از سس سفید استفاده کنید.
-----------------------
خواهش میکنم.