لازانیا لقمه ای

http://s5.picofile.com/file/8141578234/IMG_0353.JPG

یکی از غذاهای محبوب من و اکثر مردم لازانیا هستش. قبلا دستور یک لازانیای خوشمزه و پر طرفدار را توی این پست گذاشته بودم.و خیلی از قلق های درست کردن یک لازانیای خوب را توضیح دادم. این لازانیا یک مدل جدید در پیچیدن لازانیاست که خیلی مناسبه برای پیش غذاهامون در مهمونی ها یا انواع سینی اردورد و مزه.و خوردن اون خیلی راحتر هست و نیازی به برش زدن هم نداره.

 

مواد لازم : (خیلی تقریبی هست و برای دو نفر)

گوشت چرخکرده : ۲ پیمانه

گوجه فرنگی :درشت یک عدد

سوسیس کوکتل نگینی خرد شده : 4 عدد

قارچ متوسط : ۱۰ الی ۱۲ عدد

فلفل دلمه ایی نگینی خرد شده : نصف یک فلفل متوسط

پیاز متوسط رنده شده یک عدد

رب یک قاشق غذاخوری سر پر

سس کچاب یک قاشق غذاخوری سر پر

لازانیا نصف یک بسته

پنیر پیتزای رنده شده یک بسته بزرگ ترجیحا پنیر رنده شده دانمارکی

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

ادویه ی لازانیا (توی خود بسته بندی هست)

سس سفید نصف یک پیمانه

مواد لازم برای سس سفید :

کره ۵۰ گرم

آرد : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

شیر : یک لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم

 کره رو با آرد توی ظرف تفت میدیم و بعد شیر و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و میزیریم مثل فرنی به غلظت مناسب برسه. توجه کنید وقتی سرد میشه سفت تر میشه پس خیلی سفت برندارید. شل هم باشه لازانیارو خمیری میکنه. اگه خیلی سفت شد بهش شیر اضافه کنید . اگه شل بود بیشتر بجوشه سفت میشه. وقتی آماده شد اونو کنار میذاریم تا خنک بشه. در این نوع لازانیا از سس سفید فقط برای کف ظرفمون استفاده میکنیم تا لازانیا نسوزه.

 حالا میخواییم مواد داخلی لازانیا را درست کنیم. من اینجا از همون مواد گوشتی یا مایع گوشتی همیشگیمون استفاده کردم. شما میتونید هر چی دوست دارید استفاده کنید.

کمی روغن توی تابه بریزید. روغن باید کم باشه تا لازانیا چرب نشه! سس سفید و پنیر پیتزا به اندازه کافی چرب هست! پیاز را ریز رنده میکنیم و به همراه گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه میریزیم توی تابه و تفت میدیم تا کمی بپزه. بعد گوجه فرنگی و فلفل دلمه را بهش اضافه میکنیم و بعد از اینکه کمی تفت خورد سوسیس خرد شده اضافه میشه.

وقتی موادمون خوب مخلوط شد و قارچ را اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا قارچ آب بندازه و آب اضافیش جمع بشه. بعد که شروع به سرخ شدن کرد رب گوجه و سس را اضافه کرد و میزاریم رنگ رب باز بشه. (وقتی قارچ اضافه میکنیم حرارت را زیاد کنید تا تمام آب میان بافتی قارچ خارج نشه.)

http://s5.picofile.com/file/8141578126/download_1_.jpg

 وقتی مایع گوشتیمون درست شد و شعله را خاموش کردیم ادویه ی لازانیا که در بسته بندی خود لازانیا هست را اضافه میکنیم.

لازانیا را طبق دستور روی جعبه درست میکنیم و آبکشی کرده و میذاریم آبش خشک بشه. حالا هر عدد لازانیا را به دو قسمت تقسیم کنید و روی یک سطح صاف قرار بدید و مثل شکل روش یک لایه پنیر بریزید.

بعد یک تا دو قاشق غذاخوری از مایع گوشتی بردارید و گوشه ی لازانیا بریزید. و از گوشه لازانیا ها رو رول کنید.

به این ترتیب تمام لازانیا ها را درست کنید و در کف ظرفی که کمی چرب کردید و یک لایه سس سفید مالیدید بچینید. و روی لازانیا ها رو در آخر کمی پنیر بریزید.

http://s5.picofile.com/file/8141578142/download.jpg

 حالا ظرف را برای مدت  25 تا 15 دقیقه داخل فر ی که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد داغ کردید بزارید تا پنیر روی لازانیا آب بشه. البته این مدت و این دما بستگی به فر شما داره. و بعد نوش جان کنیدش.

http://s5.picofile.com/file/8141578192/IMG_0346.JPG

 یک نکته در مورد پنیر پیتزا بگم. سعی کنید پنیرتون ترکیبی از کش و مزه باشه. دونه های سفید در پنیر رنده شده کش پیتزا را تضمین میکنه و دونه های زرد رنگ مزه ی اون رو. یک علت که من همیشه تاکید میکنم از پنیر دانمارکی استفاده کنید همینه. علاوه بر شیر و چربی مناسب اون ترکیب بی نظیر پنیر کش و مزه رو در بر داره.

http://s5.picofile.com/file/8141578218/IMG_0348.JPG

 میتونید از کمی پودر سیر یا پنیر پارمزان در این لازانیا استفاده کنید اما حواستون باشه اگه از پنیر پارمزان در هر چیزی استفاده میکنید حتما نمک غذا رو حذف کنید چون پنیر به اندازه کافی شور هست.

http://s5.picofile.com/file/8141578250/IMG_0354.JPG

 میتونید در داخل لازانیا قبل از ریختن پنیر کمی سس سفید بریزید که نسبتا حالت خمیری تری به خودش میگیره. یا میتونید به طور کل سس را از موادتون حذف کنید که در این صورت باید مراقب شعله و کف لازانیا باشید که نسوزه.

http://s5.picofile.com/file/8141578234/IMG_0353.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #3 نسترن. م 1394-08-17 06:10
شکلات جون لازانیا لقمه ای یا رولتی خیلی شیکتره بنظر من هم. اصلا سر سفره ظرف لازانیا بهم نمیخوره هر کس راحت یه دونه برمیداره. من یه جور دیگه هم درست میکنم. دوتا ورق لازانیا را مثل بعلاوه روهم نسذارم وسطش مواد گوشتی وپنیر میریزم وبقچه اش میکنم. وقشنگ مربع شکل میشه وباقی مراحلو میرم. اونجوری هم تمیز درمیاد.
ممنون شکلات جان
---------------------
صد در صد درست میفرمایید. خصوصا برای مهمونی ها این روش سرو بهتر خواهد بود.
نقل قول کردن
0 #2 N.G 1393-06-31 05:48
خیلی اشتها برانگیز ه ممنون فقط یک سوال چگار کنیم لازانیا خشک نشه
------------------
مدت پخت زیاد نباشه. دمای فر بالا نباشه. برای نقاطی که کف قالب قرار میگیره یا روی قالب هست از سس سفید استفاده کنید.
نقل قول کردن
+2 #1 راحیل 1393-06-30 09:49
مرسی عزیزم از اینکه سبک جدیدی از لازانیا رو گذاشتی
-----------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir