پنه با سس آلفردو
سس آلفردو یک سس خوشمزه است که اولین بار توسط Alfredo di Lello در رستوران ایتالیایی اش در شهر رم درست شد.قدمت این سس به صد سال میرسه. اختراع این سس توسط آقای آلفردو تحسین های زیادی در بر داشت. به طوری که هر چند در ابتدا این سس برای فتوچینی آماده شد ولی در آینده ای کوتاه بهترین سس برای انواع پاستا ها مثل پنه و ... مورد استفاده قرار میگیره.
ترکیبات اصلی اون از کره ، خامه سنگین(پر چرب) ، پنیر پارمسان و دانه های فلفل سیاه زیباست. امروزه این سس کمی تغییر داشته به طور مثال تخم مرغ از اون حذف شده و یا ... ولی باز هم باید گفت آقای آلفردو دم شما بسیار گرم.
این سس رو با انواع سبزیجات و گوشت و مرغ میشه ترکیب کرد و یک شاهکار تحویل گرفت.
مواد لازم :
سینه مرغ یک عدد کامل
پیاز متوسط یک عدد
سیر پنج تا 6 حبه
قارچ یک بسته کوچک
پنیر پارمسان سه قاشق غذاخوری
شیر به میزان لازم
خامه یک پاکت معادل 200 گرم
پنه نصف بسته
جعفری خرد شده کمی
خوب اولین کار جوش آردن آب هست. تا آب جوش بیاد مرغ رو خلالی باریک خرد کنید و در کمی روغن + پیاز درشت خرد شده و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز تفت بدید. این غذا نیازی به پیاز نداره. من فقط از پیاز استفاده میکنم برای گرفتن بوی مرغ و بعد پیاز دور انداخته میشه. به همین خاطر پیاز درشت خرد میشه.
بعد از اینکه مرغ کمی تفت خورد سیر ریز رنده شده رو اضافه میکنیم. و تفت میدیم تا مرغ سرخ بشه. همونطوری که قبلا گفتم گوشت سفید حتما باید با نمک پخته بشه پس نمک مرغ فراموش نشه! چون اگه همون ابتدا نمک نریزید دیگه تا آخر اون مزه ای که بخواییم رو نداره. این غذا طعم دوست داشتنی داره که نود درصد اون با سیرش هست. پس سیر رو کم نریزید!(حذف نکنید!)
بعد از جوش اومدن آب پنه رو به همراه کمی نمک و کمی کره و مقدار کمی عصاره مرغ بپزید . بهتره در آب جوش قبل از جوش آوردن یک لیوان شیر بریزید و اجازه بدید دوباره به جوش بیاد. و بعد پنه رو اضافه کنید.
وقتی قارچ و مرغ تفت خرد و برشته شد پنجاه گرم کره رو به اون اضافه کنید و اجازه بدید کره آب بشه و به خورد مرغ بره.
پنه رو آبکشی کنید. حتما حواستون باشه روی پنه آب سرد نریزید و به جاش آب گرم بریزید تا پنه یخ نکنه.
یک پیمانه شیر رو روی حرارت قرار بدید و وقتی به جوش اومد کم کم شیر رو به خامه اضافه کنید. تا خامه باز بشه. خوب ما نمیخواییم خیلی این غذا خشک باشه به همین خاطر از شیر استفاده میکنیم.
حالا سس خامه رو به مخلوط مرغ و قارچ اضافه میکنیم و بعد پنه رو اضافه میکنیم.
خوشمزه ترین بخش ماجرا پارمسانه. میزان اون رو میتونید زیاد و کم کنید. من زیاد دوست دارم. پارمسان یعنی طعم دوست داشتنی پنیری که در پفک هست. من زیاد دوست دارم. ممکنه اگه زیاد بریزید کمی حالت ماسیدگی بعد از خنک شدن به غذاتون بده که اگه دوست ندارید کم بریزید.
دیگه خیلی نباید حرارت ببینه و حتی اگه کمی شل تر بردارید بهتر خواهد بود.
در نهایت شعله خاموش و داغ داغ سرو کنید غذارو.
برای سرو حتما روی پنه فلفل سیاه کوبیده شده و جعفری بریزید.
در کل مراحلی که دارید سس درست میکنید و سس رو به غذا اضافه میکنید باید حرارت کم باشه. تا سس خشک نشه.
میتونید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید.
میتونید از سایر پنیر ها هم استفاده کنید ولی اصل اینه که پنیر کش نیاد. پس بهتره از همین پارمسان استفاده بشه.
باز تاکید میکنم که این غذا باید داغ مصرف بشه. چون ممکنه سس بعد از سرد شدن یک حالتی پیدا کنه که شبیه ماسیدن بشه. من که اونم دوست دارم. کلا برای شما میگم. به قول همسر توی قیمه هم من خامه میریزم میخورم. یعنی این مدل عشق خامه ام من.
میتونید کمی کره و پودر سیر هم به سس اضافه کنید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
دیدگاهها
-------------------------
نه به هیچ وجه نمیشه جایکزین ماست. چون اون طعم رو نخواهید داشت. پنیرم مزه ی اونو خوب میکنه. طعمی شبیه پنیر پفک. دلچسبه.
به به عالی
یه طعم جدیده،حتما امتحانش میکنم.
خانومی من همچنان منتظر فلافل نرم و لطیف و خوشمزه شما هستم
---------------------
سلام. خیلی سرم شلوغ شده. انشالله به زودی زود.
یه سوال داشتم. اگر بخوام با گوشت درست کنم چطور گوشتشو بپزم؟
--------------------------
سلام. با گوشت هم خوب میشه فقط گوشت رو سبک کباب ترکی که اینجا آموزش دادم تفت بدید و آماده کنید. به پست کباب ترکی مخلوط مراجعه کنید.
----------------------------
سلام. خدارو شکر پس. ممنونم از حضور و حمایتتون.
----------------------
سلام. ممنونم. میشه. ولی بودنشم خوشمزه تر میکنه.