پیتزا مخصوص + خمیر پیتزا

http://s5.picofile.com/file/8141555018/IMG_0932.JPG

پست امروز پیتزاست. رسپی چند مدل نون پیتزا رو دارم که به زودی سعی میکنم بزارم. این از اولیش. این خمیر خوب و سبکه. کلا سختی درست کردن پیتزا توی درست کردن خمیرشه وگرنه که باقیش کاری نداره. این خمیر شدیدا خوش قلقه و کار باهاش راحته. فقط لطفا طبق دستور جلو برید.

مواد لازم :

آرد : 3 پیمانه + یک سوم پیمانه

تخم مرغ : یک عدد

شیر ولرم : 250 میلی لیتر

روغن : 6 قاشق غذاخوری

خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری سر خالی

شکر یک قاشق غذاخوری سر خالی

نمک یک قاشق چایخوری

اول شکر + خمیر مایه رو به مدت 10 دقیقه داخل 150 میلی لیتر شیر ولرم میریزیم و میزاریم روی کابینت تا عمل بیاد. نیازی به هم زدن نیست. ریختن شکر برای اینه که خمیر مایه باکتری های و موجودات زنده اند و شکر رو تغذیه میکنن و سریع تر عمل میان. 

شیر حتما ولرم باشه. اگه داغ باشه ممکنه باکتریهارو بکشه.(  اوا!!! )

از کجا بفهمیم خمیر مایه ما سالمه؟ باید در داخل شیر پف کنه و به صورت محدب قرار بگیره. 

تخم مرغ رو توی ظرف جداگانه میزنیم. نیاز نیست خیلی هم بخوره.

 و بعد باقی شیر و روغن و نمک رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. 

مایع خمیر رو به مواد بالا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.هم نمیزنیم.

 حالا نوبت اضافه کردن آرده. از الان میگم!!!! اصلا نیازی به ریختن همه ی آرد نیست. من معمولا خودم تنها 400 گرم آرد رو میریزم(2 پیمانه وخورده ایی) 

آرد رو کم کم میریزیم تا جایی که حس کنیم خمیر سیر شده. هنوز خمیر به دست میچسبه!!!! نیازی نیست انقدر آرد بریزید تا خمیر به دست نچسبه. بعد از استراحت درست میشه.(همه ی آرد رو نریزید!!!!!!!!!!!)

پس آرد رو آروم آروم اضافه میکنیم تا جایی که حس کنیم خمیر کمی سیر شده. این سنگک فروشهارو دیدید؟ خمیرشون چه مدلیه؟ اون مدل خمیر میخواییم. نه خیلی سفت نه خیلی شل. 

حالا یک ظرف رو که از قبل چرب کردیم برمیداریم و خمیرمون یک دور توی ظرف میغلتونیم و روشو یک پارچه یا نایلون میکشیم تا بهش هوا نرسه .

فکر کنم حالت خمیر کاملا از عکس زیر معلوم باشه

http://s5.picofile.com/file/8141554742/IMG_0921.JPG

حالا دو تا راه داریم!

اگه به محیط گرم دست رسی دارید. مثل اتاق گرم یا شوفاژ یا بخاری روی ظرف رو که پوشوندید اونو بزارید کنار شوفاژ یا بخاری برای 45 دقیقه تا یک ساعت. بسته به محیط. کلا تا حجم خمیر دو برابر بشه.

روش دوم. اگه محیطتون سرد یا خنکه. اول فر رو با دمای ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه برای ۵ دقیقه روشن کنید. و وقتی فر داغ شد خاموش کنید. و بعد ظرفتون رو که خوب روشو بستید بزارید توی فر خاموش برای ۴۵ دقیقه و بعد بیرون بیارید و مراحل رو ادامه بدید.

بعد خمیر پف خمیر رو با مشت میخوابونیم و نیازی به ورز نیست. و اونو در سطحی که میخواییم پیتزا درست کنیم پهن میکنیم. این خمیر پفش زیاده. پس کلفت نگیریدش. 

http://s5.picofile.com/file/8141554842/IMG_0925.JPG

مواد داخلی هر چی میتونه باشه......... در اینجا....

مواد لازم داخلی برای پیتزا مخصوص : (از هر کدوم هر چقدر دوست دارید بسته به کرمتونهفتحه فتحه کسره)

پنیر پیتزا 

سوسیس

کالباس

گوشت چرخ کرده تفت خورده به همرا پیاز

قارچ

سس کچاب

گوجه 

فلفل دلمه ای

ذرت

آویشن یا ادویه پیتزا

اول خمیر رو پهن کنید. روی خمیر سس می مالیم و روی سس کمی اویه پیتزا میریزیم. روی اونو کمی پنیر پیتزا میریزیم.

http://s5.picofile.com/file/8141554868/IMG_0928.JPG

مواد داخلیمون رو بجز قارچ میریزیم روی پنیر. و بعد کمی پنیر میریزیم. و نصف قارچ هامونو که نازک برش زدیم میریزیم. 

دوباره پنیر میریزیم و حالا فلفل دلمه ایی و ذرت و قارچ و گوجه رو روی پنیر میریزیم.

حالا اگه دوست داشتید کمی پنیر دوباره بریزید.(اون پنیر زردها پارمزان اند گودا نیستند دا! گودا برای لازانیا و اسنک و ساندویج خوبه نه پیتزا)

http://s5.picofile.com/file/8141554968/IMG_0931.JPG

بعد از پر کردن مواد یک استراحت 45 دقیقه دیگه به خمیر میدیم . روی میز آشپزخونه. و بعد خمیر میره داخل فر تا پخته بشه. حدود 20 تا 40 دقیقه بسته به دمای فر و مواد داخلی پیتزاتون ممکنه زمان بخواد برای پخته شدن. مواظب باشید نسوزه!!!!!!!

اگه نیاز بود در آخر گریل رو بزنید.

بعد از پخت روی اونو ادویه پیتزا بریزید و نوش جان کنید. 

این خمیر به اندازه ی کف سینی فر به من پیتزا داد. حدود سه تا دیس. به اندازه 3 تا پیتزای خانواده بیرون. 

http://s5.picofile.com/file/8141555018/IMG_0932.JPG

معلومه این پست رو توی خواب آلودگی ۹۰ درصدی نوشتم؟ با یک بچه به بغل! دستم افتاد!

نکته مهم و تکراری : زیادی آرد نریزید! کمم آرد نریزید!

قارچ هارو کلفت ببرید زیر پنیر آب می اندازه و بد مزه میشه. نازک و بیشترش روی پنیر باشه

گوشت رو با پیاز رنده شده و ادویه و کمی روغن تفت بدید

این خمیر برای پیراشکی های سرخ کردنی هم محشره!

دیدگاه‌ها  

0 #10 Samaneh 1396-04-09 13:04
سلام، مرسى عزيزم از اين كه اطلاعاتت رو دراختيارمون قرار دادى.من اين خمير رو درست كردم هم براى پيتزا و هم براى پيراشكى،واقعا عاااااااااااالى شد خييييلى ممنونم ازت
----------------
سلام. ممنونم. نوش جون
نقل قول کردن
0 #9 Faeze 1395-05-06 08:18
سلام.شکلات سه پیمانه آردتون چقد میشه یعنی چند لیوان معمولی؟
--------------------
سه لیوان معمولی دسته دار فرانسوی
نقل قول کردن
+1 #8 ava 1394-10-02 05:32
سلام ، با این دستور خمیر پیتزا رو درست کردم خیلی عالی شد . ممنون از سایت خوب و مطالب مفیدتون
----------------------
سلام. نوش جان. واقعا خوشحال شدم.
نقل قول کردن
0 #7 الینا 1394-09-10 19:39
عالی بود یعنی اولین پیتزایی بود که شوهرم ازم تعریف کرد.آفرین شکلات خانمم کارات عالییییییین
-----------------------
سلام. نوش جان. الینا خانوم معلومه کاره شما درست بوده. که همسر پسندیدند.
نقل قول کردن
+2 #6 afsaneh 1394-03-28 09:00
سلام من این پیتزا را پختم فوق العاده شد خیلی خوشمزه بود ممنونم عزیزم با دستورات خوبت.
----------------------
سلام. خواهش میکنم. نوش جان.
نقل قول کردن
+1 #5 شیرین 1394-01-31 06:56
سلام خسته نباشید ،چرا بعد از پر کردن مواد 45 دقیقه باید استراحت بدیم؟ایا لازم هست که خمیر را به تنهایی برای چند دقیقه بذاریم توی فر تا پخته بشه؟می شه راههایی که نون خمیر نشه را
بگید/خیلی خیلی ممنون
-----------------------
بهترین روشش همینه که اول نون رو به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید و بعد مواد رو روی اون پر کنید. اینطوری دیگه خمیر نمیشه.
سعی کنید قارچ رو هم زیر پنیر نریزید چون اینطوری زیر مواد آب میندازه و نون خمیر میشه/.
نقل قول کردن
+1 #4 حوری 1393-12-03 16:57
سلام

خانم شکلاتی مهربان میشه لطفا کنتاکی مرغ خانگی را آموزش بدید. جوری که مثل بیرونیها بشه .
مرسی
----------------------------
سلام.
حتما در برنامه قرار میدمش.
نقل قول کردن
+2 #3 محمد 1393-09-20 19:47
سلام سرکارخانوم شکلاتی
سایت بسیاری عالی و جالبی دارید بخصوص اینکه علاوه بر دسپخت خوبتون از قلم شیوا و دلنشینی بر خوردارید.
درمورد خمیر پیتزا ازتون چیزای خوبی یاد گرفتم و الان با همسر قراره دست بکار بشیم شاید تونستیم پیتزای خونگی درست کنیم. ممنون از این همه هنر و علاقه شما به آشپزی.
یک سوال پنیر پیتزایی که تو فست فودها استفاده می شه با پنیر هایی که تو بازار برای پیتزا درست کردنه فرق می کنه؟
-----------------------
انشالله موفق میشید. همیشه با تمرین و تکرارو تجربه به اون نتیجه ی مطلوب خواهید رسید. ممکنه اولین بار عالی نباشه ولی مطمئنا دومین بار عالی خواهد شد.
ممنون و سپاس از لطف شما.
نه بیرون معمولا از پنیر های فله ای با مارک های مختلف استفاده میکنن. کیلویی 13 تا 17 تومنه. توی خونه بهتره از پنیر های فله با ترکیب با پنیر های موتزارلا و دانمارکی درست کنید تا علاوه بر کشسانی معمول خوشمزه هم باشه.
نقل قول کردن
+2 #2 شیرین 1393-09-18 12:19
سلام،خسته نباشید شما از چه مارکی برای خمیر مایه استفاده می کنید
----------------------
سلام من از خمیر مایه باز که در عطاری ها هست استفاده میکنم.
نقل قول کردن
0 #1 فاطمه 1393-07-10 05:00
سلام خانم شکلاتی عزیز ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار ما میگذارید میشه در مورد پخت پیتزا در ماکروفر هم توضیح بدید ;-)
----------
سلام بر شما .
برای انواع پخت ها در ماکروفر نیازه ماکروفر مجهز به دکمه کانوکشن باشه که حالت فر برقی در ماکروفر ایجاد کنه.ابتدا حالت ماکروفر را روس کانوکشن ایجاد کنید و بعد سینی ماکروفر را روی سه پایه قرار بدید و دمای متوسط یا توان متوسط را انتخاب کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir