تولد شش سالگی

 با اینکه کلی پست جدید آماده کردم تقریبا میخوام تو این چند روز کلی دستور جدید آپدیت کنم اما با توجه به استقبال شما اولین پست رو ترجیح دادم پست تولد شش سالگی دخترم باشه.

تولد یک سالگی ، دو سالگی ، چهار سالگی و پنج سالگی رو میتونید با کلید روشون ببینید. تولد سه سالگی هم در اینستای کافه شکلات گذاشتم.

 امسال دو تا تولد فوق العاده کوچولو داشتیم با دو تا کیک ساده و کمی ژله. 

آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1

 امسال دخترم تقاضای کیک اسب تک شاخ داشت. کلا مدلهایی که زیاد ازش کیک و ... باشه رو دوست ندارم. ترجیح میدم دنیال چیزای اختصاصی تر برم تا موارد تکراری. ولی از اونجایی که خانوم کوچولوی ما دیگه بزرگ شده و تصمیم گیرنده و تا حدودی اجرا کننده ی خیلی از موضوعات خودش هست به سلیقه ی ایشون احترام گذاشتم. و سعی کردیم این تولد های کوچیک مورد پسند ایشون باشه.

 برای درست کردن کیک من پستهای زیادی گذاشتم که این کیک ها هر دو خامه ای با فیلینگ موز و گردو و شکلات بودند. در مورد کیک های خامه و طریقه ی درست کردن خامه فرم گرفته و موضوعات مرتبط با اون زیاد صحبت کردیم.(پست کیک خامه ای یک و پست کیک خامه ای دو مطالعه شود) تزیین این کیک هم با خامه فرم گرفته  و فوندانت بود که با رنگ خوراکی اکلیلی طلایی رنگ شده.

 دسرها پاناکوتای وانیلی به همراه ژله توت فرنگی و دسر ژله ویترینی بود که از ترکیب میوه ها درست شده. این سبک ژله رو ما در خیلی از پست ها داشتیم. مثل پست ژله ترکیبی یا این پست. انواع ژله ها و دسر ها رو هم میتونید در این پستها ببینید. در این پست هم ژله آجیلی که عملکرد مشابه ژله ویترینی داره قابل دیدن هست.(روی کلمات کلید کنید پست مربوطه باز میشه)

کیک تک شاخ از نوع خامه ایش کار خاصی نداره. فقط کافیه فوندات رو از یک روز جلوتر باز کنید و دو تا حالت گوش در بیارید.و انتهای گوشهارو ببندید. و برای شاخ هم فوندانت رو دراز مثل تصویر باز کنید و بعد از وسط تا کنید و به صورت پیچشی بچرخونید. و در انتها داخل سیخ چوبی بلند بزنید. و اجازه بدید یک تا دو روز بمونه و خشک بشه. 

 برای رنگ کردن فوندانت شاخ و گوشها من از رنگ اکلیلی خوراکی استفاده کردم. رنگهای اکلیلی دو نوع دارند و حتما دقت کنید نوع خوراکی اونهارو تهیه کنید.برای رنگ کردن با این اکلیل هار خوراکی چند روش هست. یا از روغن برای حل کردن رنگ استفاده کنید. در این روش روغن خشک نمیشه و ممکنه در هنگام جا به جا کردن اثر انگشت یا دست شما روی اون بمونه. ولی شدیدا براق و چشم نواز هست.

روش بعدی استفاده از حلال های رنگ خوراکی الکلی و غیر الکلی هست که در حال حاضر با قیمت مناسب در لوازم قنادی ها موجوده. رنگ بعد از کار خشک میشه ولی ممکنه کمی مات تر باشه.

برای استفاده از رنگ پودری اون رو در حلال مورد نظرش حل میکنیم. یک تا دو قطره حلال رو با کمی رنگ مخلوط میکنیم و با قلمو روی سطح کار میکشیم.

رنگ کردن گوشها و شاخ ها و همینطور اون شاخ اضافی توسط خود مینوسا انجام شد و کلی شاد و خرم هم بود.

 برای تزیین خامه هم من از رنگ صورتی و زرد استفاده کردم و با اونها گل و شکوفه زدم. و چشمها از شکلات آب شده درست شدند.طریقه ی شکوفه زدن هم در این پست هست.

 مدل دیگه کیک برای تولد خودمونی تر بود تقریبا سریع ترین کیکی که تا به امروز پختم میشد. کل فرایند پخت و تزیین اون دو ساعت هم نشد. و بیشتر زمان هم زمان پخت کیک و خنک شدن اون بود. 

کیک رو با خامه صورتی کاور کردم و روش هم مینوسا به سلیقه ی خودش سس شکلات ریخت و با هم روشو تزیین کردیم.

 یک موضوع تقریبی هم بگم که این کیک ها هر کئوم حدود سه کیلو شدند و همه از نوع کیک شیفون با فیلینگ موز و گردو و شکلات بودند.

میز غذا هم اینبار یک میز ساده بدون تزیین و کامل خودمونی بود. غذاهام کشک بادمجون و سالاد الویه و سالاد فصل و سوپ جو و شیر.

 اینم عکس گل دختر ما در تولدهای شش سالگیش.

دیدگاه‌ها  

0 #4 فزرانه 1399-05-08 07:00
سلام رنگ پودری رو میشه با اب هم حل کرد؟
-------------------
سلام. خیر
نقل قول کردن
+1 #3 حسنا 1398-05-27 20:20
خیلی عالی بانوی هنرمند ممنون که ترفندهای کارتونو در اختیار ما می زارید می شه بگید برای هر کیک حدودا چقدر خامه استفاده کردید
----------------------
حدود یک کیلو برای کیک پونی و هفتصد گرم کیک صورتی رنگ
نقل قول کردن
+1 #2 مهگل 1398-05-27 15:30
تولدش مبارک. خدا حفظش کنه. شما نمونه اید یه دونه اید. هیچی جز عشق نمیتونه اینهمه زیبایی بیافرینه. خیلی ممنون به خاطر دستورات بی نظیرتون. کاری از دستمون بر نمیاد جز دعای خیر. همیشه دعاگوتونم.
-----------------
ممنونم از همراهی و دعای زیباتون
نقل قول کردن
+1 #1 فهیمه 1398-05-24 10:53
سلام ببخشید اون کیک صورتی چه جوری شکلات و دورش میریزین میریزین که اینقد تمیز در میاد و روشم شکلات نداره؟
-------------------
سلام. شکلات آب شده رو داخل قیف پلاستیکی یک بار مصرف میریزیم و با اون گوشه هارو میریزیم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir