کیک خامه ای پنیری

 یکی از پر طرفدار ترین دسر های من تیرامیسو هست. قبلا توی سایت چند مدل دسر تیرامیسو داشتیم.یکی کیک تیرامیسو شکلاتی یا حتی ورژن ساده ی اون یا تیرامسو با لیدی فینگر که نوع اصیل ایتالیایی اون هستش.

 این پست در حد دادن یک ایده ی کم کالری هست. همه ی ما از خامه فراری ایم چون سنگین و پر کالری هست. هر چند خیلی ها مثل من خامه رو در حد پرستش دوست دارند و هر دسری که مملو از خامه باشه رو بیشتر میپسندند. ولی برای راحتی وجدانمون بهتره بیاییم یک ایده ی جدید در مورد خامه فرم گرفته بدیم و اون مخلوط کردن خامه با پنیر هست. که هم باعث میشه سفت تر بشه و راحت تر شکل بگیره و هم کم کالری تر خواهد شد.

 و از طرفی چون طعم لذلذ ماسکارپونه مارو یاد تیرامیسوی دوست داشتنیمون می اندازه پیشنهاد میکنم از این به بعد به جای استفاده از خامه تکی ، از خامه و پنیر استفاده کنید.

 

برای درست کردن کیک از هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید.

 انتخاب کیک متناسب با نوع موادی که دوست دارید در تزیین و لایه ها استفاده کنید مهم هست. کیک های پیشنهادی من اینها هستند:

 کیک شکلاتی موزی

کیک دبل شکلاتی

کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی فوری

کیک شکلاتی

 کیک شکلاتی  نسکافه ای

در صورت تمایل از هر نوع کیک دیگه ای مثل کیک شیفون  یا حتی کیک اسفنجی  یا کیک کره ای هم میتونید استفاده کنید.

 در این جا من از رینگ استفاده کردم برای اینکه میخواستم میزان مواد پنیری بیشتری نسبت به کیک داشته باشم. 

یک چیزی که خیلی مهمه در لایه لایه کردن کیک این هست که به جای اینکه اول یک کیک اسفنجی یا هر مدل دیگه ی بزرگ درست کنیم و بیاییم اون رو با کمک چاقو برش های یک اندازه بزنیم (که اکثرا در این قسمت مشکل داریم!!) بیاییم مواد کیک رو در قالب های کوچیک تر بریزیم. این مدلی هم لایه های یک اندازه و برابری داریم و هم میتونیم ارتفاع کیک رو بلندتر کنیم. 

پس همیشه در انتخاب قالب های پایه ای برای کیک ها سعی کنید از چهار تا پنج قالب یک اندازه و ساده و کوچک خریداری کنید. 

 مواد کیک رو توی تعداد قالبهاتون یکسان بریزید. اگه مواد کیک رو از وسط داخل قالب پر کنید ممکنه در انتها کیک گنبدی داشته باشید. اگه میخوایید حتما کیک شما یک سان پف کنه حتما مواد کیک رو پراکنده در قالب بریزید و با زدن یک ضربه کل مواد رو یک سطح کنید. و برای احتیاط واجب بهتره یک حوله یا پارچه ی نسوز رو خیس کنید و دور قالب بپیچید تا پف کیک شما یکسان باشه. اگه خیلی براتون مهم نبود که میتونید بعد از پخت اون میزان پف کردگی رو با چاقو برش بدید و بدید به بچه ای که کنار دستتون منتظر نشسته تا از کیک بخوره!

یک نکته ی مهم در رابطه با کیک بگم اینه که حتما فر رو یک ربع زودتر روشن کنید تا داغ بشه. ولی اگه فر زیادی داغ بشه کف و روی کیک میسوزه و ترک میخوره در حالی که مغز کیک هنوز نپخته! و اگه کم باشه پف کیک از بین میره و کیک حالت خمیری میگیره.

بعد از پخت کیک احتما اون رو روی پنجره ی توری فر خنک کنید و بعد از خنک شدن کامل خوب بپیچید و در یخچال نگه داری کنید. اگه وقتی کیک داغ هست اونو بپیچید باعث میشه عرق کنه و بافت خمیری پیدا کنه. برای استفاده از کیک در دسر ها حتما باید کیک خنک خنک باشه.

 در مورد پنیر ماسکارپونه خیلی توضیح دادم. این پنیر در دسر ها و چیز کیک ها خیلی پر کاربرد هست و اصلا مزه ی شوری نداره. در این کیک من برای نم دار کردن لایه های کیک از هات چاکلت و کافی میکس استفاده کردم. میتونید از آب آناناس یا پرتقال یا هر نوع مایعات دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید. این دسته شماست ولی نمدار کردن کیک خامه ای رو فراموش نکنید. چون اگه نم دار نشه خیلی لایه ها خشک و غیر دوست داشتنی خواهد شد!(واقعا از این واژه بهتر پیدا نکردم!!)

 نسبت استفاده از ماسکارپونه و خامه دست شماست . من از نسبت برابر به طور مثال دویست گرم ماسکارپونه و دویست گرم خامه فرم گرفته استفاده میکنم. ولی اگه حس میکنید ممکنه این موضوع با ذائقه ی شما جور در نیاد مواد رو زیاد و کم کنید. 

میتونید در خامه از شکلات چیبسی ، بیسکوئیت شکلاتی ، پودر کاکائو ، انواع رنگهای خوراکی و خلاصه هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید. حتی میوه هایی مثل موز. یا اسانس های مختلف.

 حالا خیلی راحت چند لایه کیک آماده شده دارید که در مواقع حساس از شب قبل آماده کردید و در پخچال هستش. و یک خامه کم کالری تر که راحت تر فرم میگره. میتونید لایه های کیک رو هر طوری دوست دارید بچینید و تزیین کنید.

من برای راحتی کارم از رینگ استفاده کردم. اول یک لایه کیک کف رینگ گذاشتم و بعد کیک رو با شربت هات چاکلت حسابی خیس کردم و بعد مواد خامه ای پنیری رو ریختم. قطر مواد هم دسته خودتونه. من دوست دارم همش طعم خامه و پنیر رو حس کنم ، پس ترجیح میدم قطر لایه ی خامه ای زیاد باشه. میتونید کمتر بریزید.

 میتونید بین هر لایه گردو و شکلات چیبسی و موز خرد شده هم قرار بدید . و در انتها کیک رو حسابی بپوشونید و برای یک روز یا حداقل دوازده ساعت در یخچال قرار بدید تا طعم مواد به خورد هم بره. 

بهتره همیشه کیک ها رو یک روز زودتر آماده کنید و نهایت تزیین روی اون رو برای آخرین لحظات بگذارید تا طعم مواد کیک به خورد هم بره و کیک لذیذ تری داشته باشید.

 میتونید روی کیک رو با گاناش شکلاتی و انواع میوه ها تزیین کنید. 

پنیر خامه ای شیرین نیست و حتما در ترکیب با خامه از پودر قند بیشتری استفاده کنید. میتونید مواد رو بچشید و در صورت نیاز به اونها پودر قند یا عسل اضافه کنید. یا حتی برای شیرین کردن بیشتر میتونید از شکلات سفید شیری هم استفاده کنید و اون رو آب کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید. 

پس با ترکیب شکلات ، ماسکارپنه و خامه فرم گرفته میتونید یک کاور خامه ای خوشمزه درست کنید که با اون انواع کیک ها خصوصا کیک های شکلاتی رو کاور کنید.

نکته ی مهم در اضافه کردن شکلات به مواد این هست که شکلات رو اول آب و مذاب کنید و بعد اجازه بدید کاملا سرد و خنک بشه و بعد به مواد خامه ای و پنیری اضافه کنید! در غیر این صورت شکلات با اضافه شدن میبنده و خرد خرده میشه و زمان خوردن زیر دندون میاد!!

این کرم به اندازه ی کافی سفت خواهد بود و میشه به راحتی اون رو با ماسوره و قیف شکوفه زد. اگه با طعم پنیر مشکل ندارید هر چی میزان پنیر بیشتر باشه سفت تر خواهد بود. ولی هر چی خامه بیشتر بشه لطافت بیشتر میشه و موادتون سبک تر خواهد بود. من خودم موافق برابری حقوق خامه و پنیرم! شمارو نمیدونم. اگه سنگین پسند هستید پنیر بیشتر و اگه لطافت دوست دارید خامه بشتر رو انتخاب کنید.

میزان مواد استفاده شده در این پست کاملا دست شماست و همانطور که گفتم پست در حد دادن یک ایده برای شما بوده.

یاد گرفتیم که میشه کیک تیرامیسو یا دسر تیرامیسو رو به صورت کیک درست کرد و حتما نیاز به سرو اون در ظرف گود نیست. و میشه از اون به عنوان کیک تولد یا مهمونی عصرونه استفاده کرد. 

دیدگاه‌ها  

0 #5 کیک کالا 1396-03-30 15:37
فروش آنلاین رنگهای خوراکی و اسانسهای خوراکی آمریکایی با بیش از 60 نمایندگی فروش در اقصی نقاط کشور رنگهای خوراکی امریکالر یا آمریکالر، شف مستر یا چف مستر، رولکم، کریستال کالرز اسانسهای لوران اویلز آمریکا و . . .

وبسایت: www.cakekala.com
نقل قول کردن
0 #4 نسترن. م 1394-12-22 19:12
سلاااااام.
نمیدونم چرا تازگیها دیگه نمیشه براتون پیامی بذارمو و بگم چه
عاااااالی. ولی من نمیدونم این گردالیهای قرمز خوشگل ر وی کیک چیه؟؟؟ :lol:
------------------------
سلام . چرا نمیشه. ممنونم از نظر لطفت. پاستیل تمشک
نقل قول کردن
0 #3 الهام عظیمی 1394-12-12 07:29
سلام
شکلات جون میشه دستور یه بیسکوییت خوب رو برام بزاری؟
پسر من تازه وارد نه ماهگی شده و میتونه بیسکوییت بخوره ولی نمیخوام بیسکوییت شرکتی بهش بدم
ممنون میشم
--------------------
سلام. حتما خواهیم داشت. ای جانم پایینده باشه و سلامت.
نقل قول کردن
0 #2 tayebeh 1394-12-09 14:48
واااااااااااااااااااای چقد زیبا و خوشمزه نوش جونتون منم در اولین فرصت حتما درس میکنم خسته نباشی گلم
----------------------
انشالله خوشتون بیاد
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-12-06 21:25
سلام انقدر ازاین پنیر تعریف کردی ک ادم تصمیم میگیره یبار امتحان کنه بااینک دوست ندار ولی خوشمزه بنظرمیرسه
----------------------
سلام. واقعا خوشمزه هست . امتحان کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir