کیک فروزن

 خوب میبینم که سرعت عملم بالا تر رفته و حدودا پستهای دو ماه قبل داره الان آپ میشه. این خیلی برای من خوبه. چون پستهام معمولا با تاخیر یک ساله آپ میشد و این یعنی یک موفقیت چشم گیر!

امسال برای تولد مینوسا تصمیم داشتم کیکی درست کنم که بچه ام خودش روشو نقاشی بکشه و کمی از این تم های تکراری خارج بشم. ولی با اصرار شدید خود مینوسا برای عشق همیشگیش که السا خانوم هستند مجبور شدم امسال هم تم فروزن رو مجدد مثل پارسالش انتخاب کنم.

تولد یک سالگیش تم زنبوری بود و سال دوم هم تم دختر توت فرنگی. پارسال همین السا بود که متاسفانه هنوز نرسیدم عکسهاشو اینجا بزارم و امسالم مجدد فروزن. 

این کیک با فوندانت تزیین شده و قبلا زیاد در مورد فوندانت صحبت کردم ولی باز هم یک پست آموزش تهیه فوندانت خواهم داشت به زودی. در این کیک هم مثل کیک تولد دو سالگی از فوندانت استفاده کردم.

 مواد لازم:

 کیک یک عدد

خامه فرم گرفته ششصد گرم

پنیر ماسکارپونه دو بسته یا چهارصد گرم

گردو و شکلات و موز برای لابه لای کیک

کافی میکس دو عدد

فوندانت حدود نیم کیلو

رنگ و ابزار

قبلا خیلی مدل کیک رو داخل سایت معرفی کردم. این بار انتخاب من برای کیک، طعم کیک تیرامیسو بود تا حجم خامه مصرفی پایین بیاد و از طرفی چون طرفدار های تیرامیسو زیاد هستند خواستم دل اونها رو هم شاد کنم. برای این منظور یا میتونید کیک تیرامیسو شکلاتی درست کنید و یا کیک تیرامیسو معمولی.

برای قسمت کیک میتونید از دستورهای متفاوتی که در سایت قرار دادم استفاده کنید. ولی توجه کنید دستور کیکی رو انتخاب کنید که استحکام داشته باشه. مثلا کیک شلاتی سیاه تقریبا نرم هست و ممکنه نتونه سنگینی کار رو خوب نگه داره. ولی خوب خیلی شو طعم هست. میتونید از کیک شیفون ، کیک اسفنجی ، کیک شکلاتی، کیک شکلاتی نسکافه ای و یا کیک شش تخم مرغی استفاده کنید با این تفاوت که اگه بخوایید کیک شکلاتی باشه از مقدار آرد یکی دو قاشق کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید. این مورد رو در هر زیر اون پستها گفته ام و توضیح دادم.

حالا از هر دستنوری خواستید استفاده کنید و مایه ی کیک رو آماده کنید. همزن منو میبینید؟ یک پره ی بیچاره ی من. یادتونه تعریف کردم چی سرش اومد؟ تو این پست گفتم.

من برای اینکه مشکل تقسیم و برش کیک نداشته باشم مواد کیک رو این مدلی که در این جا گفتم تقسیم کردم. (کیک خامه ای پنیری) به این صورت که از سه تا قالب کیک کوچیک تر استفاده کردم و با اندازه های یکسان توی هر قالب اونها رو پر کردم. کف قالب کاغذ روغنی انداختم و به کمک ترازو دقیقا یک اندازه از مایه کیک داخل سه تا قالب ریختم. بدون ترازو هم میشه ولی من خواستم دقیق باشه.

 قالب هارو داخل فر قرار دادم تا کیکم بپزه. حالا نکته جالب !! سه تا قالب به یک روش و از یک مایه کیک پر شده ولی یکی کاملا سرش صاف بود و یکی گنبدی و دیگری فرو رفته. تمام قالب هارو هم یک جور پر کردم و سطحشون رو صاف کرده بود. ولی حرارت فر در سه نقطه متفاوت بود. پس خیلی سخت نگیرید چرا قالبها یک مدل پف نکردن.

چون روال کاری که داریم طی میکنیم بسیار شبیه این پست هست به نظرم خوندن اون خالی از لطف نیست.

بعد از پخت کیک اجازه بدید خوب خنک بشه. دو بسته پنیر ماسکارپونه رو با همزن بزنید و بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و مخلوط کنید. رنگ خوراکی که دوست دارید رو هم اضافه کنید و در صورتی که خواستید مخلوط شما شکلاتی باشه میتونید شکلات آب شده ای که خنک شده رو بهش اضافه کنید یا دو تا سه قاشق پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید.

دو تا بسته کتفی میکس یا هات چاکلت رو با یک لیوان آب جوش باز کنید و کنار قرار بدید تا خنک بشه.

 برای داخل کیک لا به لای کیک من از گردو و شکلات استفاده کردم و شما میتونید از موز هم استفاده کنید. من س کردم طعم موز شاید خیلی با تیرامیسو هم خونی نداشته باشه.

هر کدوم از کیک هارو من به دو قسمت تقسیم کردم و روی کیک رو با چند قاشق کافی میکس نمدار کردم. این کار خیلی مهمه تا کیک خشک نباشه. و بعد خامه و روی اون شکلات چیپسی و گردو و ادامه دادم تا لایه ی آخر.

برای تزیین کیک اول اون رو در ظرف مورد نظر قرار میدیم و برای اینکه کار تمیز باشه دور ظرف رو با کاغذ روغنی پوشش میدیم تا خامه اضافی دور ظرف سرو نریزه و کثیف کاری نشه.

برای نوع تزیین من از فوندانت استفاده کردم و اول یک ایده داشتم که با اون فوندانت رو قالب برف زدم و یک خلال دندون زدم روش و گذاشتم خشک بشه. ولی بعدا نظرم عوض شد! 

 بعد از اینکه لا به لای کیک رو خامه زدیم مقدار باقیمونده خامه رو به وسیله ی کاردک دور تا دور کیک و روی کیک میکشیم و میتونیم ازن کارو چند بار تکرار کنیم و کاملا سطح کیک پوشونده بشه. و بعد کیک رو برای چند ساعت در یخچال یا نیم ساهت در فریزر قرار میدیم تا خامه دور اون سفت بشه.

بعد فوندانت رو باز میکنیم. من کامل در یک پست باز کردن فوندانت رو توضیح دادم که دیگه مجدد نمیگم . این پست. فوندانت رو نازک باز میکنیم چون نمیخواییم موقع خوردن کیلو کیلو قند بخوریم.

 ابزار مورد نیاز برای این مدل تزیین قالب فوندانت شکل برف هست. رنگ خوراکی آبی برای فوندانت. اتو فوندانت برای صاف کردن فوندانت. و یک چاقو برای برش. یک سری عروسک فروزن که شامل السا و آنا هستش. شما میتونید باقی کاکتر های فروزنم استفاده کنید. مثل اولاف ، کریستوف، اسون، پرنسس هانس و یا حتی دوک ویزیلتون! به گفته ی خودش ویزیلتون نه! وزلتن!! (دیگه انقدر این کارتون رو دیدم که کلا دیالوگ هاش رو حفظ ام به خدا!)

 خوب بعد از باز کردن فوندات هر مدل دوست دارید قالب بزنید و روی کیک قرار بدید. نوع تزیین منم واسه این متفاوت شد چون نظر مینوسا خانوم این بود باید این مدل باشه. و خودشم کاملا در تمامی مراحل همکاری داشت و نود درصد تزیین کار خودشه. مثلا اون ستاره ریز های زیر کیک اصلا نظر من نبود و خود مینوسا گفت باید باشه. زیاد توضیح نمیدم چون عکسها کاملا گویا هستن. 

 برای اینکه کیک خوشمزه تر باشه و مواد به خورد هم برن حتما یک شبانه روز در یخچال بمونه و بعد سرو کنید.

امسال تولد دخترم قرار بود یک دوره همی کوچیک باشه برای همین یک میز ساده چیدم که بیشتر تدایی کننده همون تم السا هست. آب و تاریکی و پفک که مثلا همون بینی اولاف هستش و تم آبی و سفید.

 پاپس کیک و ژله پنیری و کاپ کیک شکلاتی و بیسکوئیت برفی هست که دستورهاشو به زودی قرار میدم.

در کل نظرم به سادگی بود اینجا. البته که زیبایی در سادگیست ... هی خودم تعریف کنم از خودم. 

 اینم از پرنسس مینوسا ی من که چهار ساله شد. 

ممنونم از تک تک شما که بیشتر از چهار ساله همراه من هستید و منو تنها نگذاشتید.

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن .م 1396-06-31 12:06
سلااااام . وااااای که چه دختر نازنینی . تولدش هزاااااتر بار مبااااارک .
یه سؤال . من هم ازین کاتر های برف دارم ولی اصلا نمیتونم باهاش چیزیو قالب بزنم . چجوریاس ؟
ممنوووون . مینوسا رو به جای من یه ماچ آب دار بکن و تولدشو تبریک بگو . :-* :-* :-*
--------------------
سلام. ممنونم. چرا برای بیسکوئیت اینا راحت میشه استفاده کرد. برای قالب زدن نون تست و ... استفاده میکنیم.
چشم چشم حتما خاله جون
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir