کاپ کیک مغزدار

 در این پست سعی کردم یک ترفند برای تزیین کاپ کیک رو آموزش بدم. این مدلی کاپ کیک های تون مغزدار خواهند بود ، و به نوعی سورپرایز برای مهمون هاتون. با یک روش راحت یک سری کاپ کیک خوشگل خواهید داشت.

 مواد لازم :

کاپ کیک به میزان لازم

 شکلات نوتلا

 شکلات تلخ 

موز ، گردو ، توت فرنگی به دلخواه

 خامه فرم گرفته به میزان لازم.

اولین چیزی که نیاز داریم یک کیک خوشمزه است. برای درست کردن کیک میتونید هر نوعی که دوست دارید رو انتخاب کنید.اکثرا کیک ها قابلیتاونو دارن که داخل کپسول های کاپ کیک ریخته بشن. من در اینجا کیک نسکافه ای شکلاتی رو انتخاب کردم. خوب همونطوری که گفتم این کیک خیلی برام کاربردی هست.با توجه به دستور کیک نسکافه ای شکلاتی کاپ کیک هامون رو میپزیم و اجازه میدیم کاملا خنک بشن.

ما برای مغزه کیک و داخل کیک از هر نوع میوه یا کرمی میتونیم استفاده کنیم و کاملا سلیقه ای هست. و با توجه به نوع مهمونی که دوست دارید از کاپ کیک ها استفاده کنید میتونه متفاوت باشه.

 من در اینجا من برای داخل کاپ کیک هام از مخلوط موز + شکلات آب شده + نوتلا + گردو + خامه فرم گرفته استفاده کردم.

که قبل از استفاده از این مواد داخل کاپ کیک رو باکمی هات چاکلت مرطوب کردم. 

من برای این این همه مواد استفاده کردم چون میخواستم کاپ کیکهام مزه و طعم کیک بگیره.

 یک دریچه در کاپ کیک ها باز میکنیم و در اونها رو باز میکنیم. 

داخل کاپ کیک ها رو با هر چی دوست دارید پر کنید. میتونید از کرمفیل که بسیار مناسبه برای مغز کیک ها استفاده کنید. یا گاناش شکلاتی که تقارن مزه ای زیادی با کاپ کیک ها داره. یاحتی از کرم کاسترد شکلاتی یا کاسترد معمولی ... 

پس داخل کاپ کیک هارو با هر خواستید پر کنید. مثلا میتونید یک توت فرنگی کوچیک رو درسته توش قرار بدید و برای فیکس کردنش کمی شکلات آب شده دورش بریزید.

یا از شکلات نوتلا به تنهایی استفاده کنید.

 داخل کاپ کیک هارو با هر چی دوست داشتید پر کنید و بعد دوباره در کاپ کیک رو قرار دهید اگه دیدید درش خوب جا نمیخوره کمی از حجم پایینیش بردارید و درش رو کوچیک کنید.

من کمی از مخلوطی که آماده کرده بودم رو ریختم و بعد کمی نوتلا و کمی شکلات آب شده. و بعد در اون رو قرار میدیم. یک جوری که انگار نه خانی اومده و نه خانی رفته! انگار کلا اصلا بازش نکرده بودیم از اول.

 بعد برای اینکه کمی کاپ کیک هامون رو خوشگل کنیم از خامه فرم گرفته استفاده میکنیم.

بهتره برای خوشمزه تر بودن از خامه فرم گرفته ای که خودمون درست کردیم استفاده کنیم. روی کاپ کیک رو کمی با خامه تزیین میکنیم و در نهایت میتونید با موز یا آناناس یا شکلات یا توت فرنگی یا ..... اونو تزیین کنید.

 به همین راحتی یک عالمه کاپ کیک رویایی خواهید داشت که بهترین گزینه برای پذیرایی از مهمونها هستن. 

برای نگه داری کاپ کیک ها چون محتوی خامه هست در یخچال نگه داری کنید و در ظرف در بسته قرار بدید. 

 امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید...

دیدگاه‌ها  

+1 #6 بی تا 1395-09-23 07:37
سلام
ممکنه فوت این سوراخ کردن کاپ کیک و گذاشتن دوباره درش و بگین یه کم شلخته میشه برا من
--------------------
سلام. اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد برش بزنید.
نقل قول کردن
+1 #5 نسترن. م 1394-08-04 21:26
خیلی عالیه این کاپ کیکها. من حتما درست میکنم شکلات خانوم هنرمند
--------------------
ممنونم. نوش جان گلم.
نقل قول کردن
+1 #4 محیا گلی 1394-04-10 06:33
سلام
بسیار عالیه
دستتون درد نکنه
---------------------
سلام. خواهش میکنم.
نقل قول کردن
+1 #3 المیرا260 1394-04-10 03:58
سلام خوب هستید یه سوال پرسیدم جواب ندادید شرپنده باز ازتون می پرسم در ژله بستنی میوه ای یادسر توت فرنگی اول ژله بذاریم توقالب بعد بذاریم توفریز بعد کج بذاریم تویخجال مرحله اوله میگم اینجور درس فهمیدم
---------------------
اول ژله آلوئورا رو درست کنید
اون رو داخل قالب قرار بدید و توی یخچال یا فریزر به صورت کج قرار بدید تا نیم بند بشه.
بعد توت فرنگی هارو بچینید و دوباره بزارید توی یخچال یا فریزر تا کامل ببنده. و بعد ژله بستنی توت فرنگی رو درست کنید و داخل قالب بریزید و اجازه بدید خودش رو بگیره.
نقل قول کردن
+1 #2 نعیمه نوری 1394-04-09 20:18
آخ آخ طعم کاپ کیک شکلاتی باشه روشم خامه روی اونم عشقم آقای توت فرنگی... مگه میشه؟ مگه داریم؟
------------------------
ای جان. پس همه چی رو لو دادی گلم.... آقای توت فرنگی رو میگم...
نقل قول کردن
+1 #1 elham sohrabi 1394-04-09 14:57
سلام عزیزم
ببخشید نوتلا چیه؟؟؟؟ توی این کاپ کیک میشه خامه شکلاتی ریخت؟
------------------------
سلام. بله هر چی دوست دارید میتونید بریزید. نوتلا = شکلات صبحانه. مارک اولیه و خارجی اون به اسم نوتلا هست. فراموش کردم توی پست توضیح بدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir