منگو لم
چندی پیش یک کافی شاپ رفته بودیم، جای همگی خالی! بعد ما این نوشیدنی جذاب رو سفارش دادیم. بعد اون شدیم مشتری ثابت اون و دیگه شد دسر هر شب ما.
به این نتیجه رسیدیم که توی خونه درستش کنیم و این کارو کردیم و یک نوشیدنی عالی درست کردیم. پشنهاد میکنم اگه انبه دوست دارید این خوردنی خوشمزه رو حتما امتحان کنید که مثل ما مشتریش میشید.
شیک خرمالو
سلام، سلام.
خرمالو یکی از میوه هایی هستش که من عاشقشم. خرمالوی رسیده و شیرین و حسابی نارنجی که به قرمزی بزنه و آبدار باشه که ایده آل ترین حالت ممکنه برام. ولی دیگه گس و ملس و بی رنگ و روشم عیبی نداره.
بهترین کاری که با خرمالو میشه کرد اینه که به عنوان میوه اونو بخوریم و در بعد بعدی من دوست دارم مثل خیلی از میوه ها اونو خشک کنم. (روش خشک کردن میوه ها رو اینجا ببینید.)
یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه که جون میده برای پاییز و شب های بلندش نوشیدنی خرمالو یا شیک خرمالو یا اسموتی خرمالو هست.
دمنوش قهوه سبز
یک قسمت بزرگ زندگیهای ما رو دمنوش ها و نوشیدنی ها پر میکنن و چه بخواییم و په نخواییم کل روز باهاشون سر و کار داریم. مثل همین چای سیاه که هر روز میخوریم. اینم یک دمنوش گیاهی هست.
وتی هم میخواییم رژیم بگیریم اولین چیزی که به چشم میاد خوردن دمنوش های مختلف هست. در این پست سعی کردم دمنوش قهوه سبز رو معرفی کنم.
اسموتی انبه
اسموتی توت فرنگی
اسموتی نوعی نوشیدنی هست که از میوه های تازه و ترکیب اونها با چیزهایی نظیر بستنی ، شیر در مقیاس کم و بیشتر میوه ها تشکیل شده. میوه به صورت پوره در میاد و به طوری که له له نشده باشه و زمان خوردن و میل کردن بافت میوه ای احساس بشه. میوه هایی که هم مزه هستند یا ترکیب میوه هایی که به نظر خوشمزه میان با هم برای ایجاد یک نوشیدنی خوشمزه تر!!
اسموتی ها نه به اندازه آبمیوه ها روان و یکدست هستند و نه به اندازه پوره میوه سفت و بافت میوه ای. در کل اسموت یعنی پوره میوه. این نوشیدنی غربی هست و در کشور های برزیل و آمریکا درست میشد ودر حال حاضر هم که همه ی جهان میل میکنند.
قهوه ترک
قوه انواع مختلفی داه ، هم نوع و جنس مختلف و هم نحوه ی دم کردن متفاوت باعث شده ما چندین نوع قهوه داشته باشیم. از این به بعد سعی میکنیم هفته ای یک مدل قهوه و مشتقات اون و معرفی کنیم.
اولین قهوه ای که در نظر دارم قهوه ترک هست که منظور از ترک بودن نحوه ی دم کردن اونه که به سبک ترکی هست. راحت و بی درد سر و محبوب در سراسر دنیا.و از همه مهم تر پایه ی قهوه ها و ترکیبات قهوه ای.
بعد از این پست هم انشالله مشتقات قهوه مثل اسپرسو بریو ، انواع لاته ، قهوه عسلی ، نسکافه ، کاپوچینو ، آفوگاتو ، فردو ، فراپاچینو و .... رو خواهیم داشت.