انار گلاسه
یک دسر بسیار خوشمزه که پیشنهاد میکنم حتما درست کنید.
وقتی یک مایع یا یک آبموه رو به همراه بستنی سرو کنیم بهش گلاسه میگن. معروف ترین گلاسه ، کافه گلاسه هست که اکثرا اونو میشناسیم. در گلاسه ها بر خلاف اسموتی ها مواد با هم مخلوط و میکس نمیشن و هنگام میل کردن با قاشق مواد برداشته میشه و خورده میشه.
مواد لازم:
دانه های انار مقداری
بستنی وانیلی یا بستنی انار
لواشک یا ترشک در صورت لزوم
رب انار شیرین کمی
مثل دستوری که قبلا داشتیم ابتدا آب انار میگیرم.
مواد داخل این گلاسه بستگی به سلیقه ی شما داره و میتونید اضافه و کم کنید.
من ابتدا یک اسکوپ بستنی داخل لیوانهای سرو ریختم. بعد کمی مواد ترش و لواشک روش ریختم. میتونید از برگه ی زرد آلو هم استفاده کنید. بعد کمی رب انار ریختم. میتونید از سس توت فرنگی هم استفاده کنید.
مجدد یک اسکوپ دیگه بستنی قرار دادم و به آرامی آب انار رو اضافه کردم. میتونید از بستنی انار هم استفاده کنید.
میتونید روی گلاسه رو با دونه های انار و لواشک و کمی خامه فرم گرفته مخلوط کنید.
دیگه اضافه کردن باقی چیزها سلیقه ای میشه. مثلا میتونید ژله انار درست کنید و به صورت مکعبی برش بزنید و روی دسر رو با اون تزیین کنید.
نوش جان.