شیر بادام

 درست کردن یا گرفتن شیره موادی مثل بادام یا سایر مغزها علاوه بر افراد با رژیم خاص برای افزایش وزن و تقویت بدن خصوصا در کودکان بسیار کاربردی هست.

روش درست کردن شیر بادام رو در این پست توضیح میدم و با این روش میتونید از بقیه ی مغزها هم شیر درست کنید.

   مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

مواد لازم:

بادام یک پیمانه

آب سه پیمانه

۱) بادام رو برای مدت دوازده ساعت خیس بدید و آب اون رو چند بار عوض کنید.پوست رویه ی بادام رو جدا کنید و آبکشی کنید.

میتونید هم برای چند دقیقه بادام را بجوشونید و بعد داخل ظرف یخ بریزید و اینطوری رویه ی بادام رو با سرعت بیشتری جدا کنید و بعد بادام هارو خیس بدید.

۲)بادام را به همراه دو پیمانه آب داخل مخلوط کن بریزید و اجازه بدید کاملا رقیق بشه.

۳)مخلوط بادام و آب رو از پارچه ی تنظیف عبور بدید و بعد دوباره بادام باقیمانده رو به همراه یک لیوان آب در مخلوط کن بریزید. و مجدد همون عمل رو تکرار کنید.

 ۴)در نهایت شیر بادام بدست آمده رو داخل ظرف در بسته در خنک ترین ناحیه ی یخچال برای چند روز می توانید نگه داری کنید.

۵)بادام های باقی مانده در تنظیف رو داخل یک سینی بریزید و اجازه بدید خشک بشه و به عنوان #آرد_بادام از آن استفاده کنید.

برای #پاکسازی_بدن و یک سری #رژیم ها مثل #رژیم_کتوژنیک و یا برای افرادی که به #لاکتوز شیر حساسیت دارند از این ترکیب به جای شیر استفاده میشه.

میتونید برای درست کردن حریره بادام و یا سایر مشتقات بادام از این شیر استفاده کنید. و یا انواع گرانولاهارو با شیر بادام به جای شیر درست کنید

 طعم این شیر شیرین نیست و برای شیرین کردن اون میتونید از #شکر یا #عسل در حالت عادی و از استویا در حالت رژیمی استفاده کنید.

همین کار رو با سایر آجیل ها و مغزها میتونید انجام بدید.

میتونید از خلال بادام یا خلال پسته هم استفاده کنید.

من معمولا شیربادام فریز شده دارم که با موز و عسل و ... ترکیب میکنم و انواع  میلک شیک رو درست میکنم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir