شیر بادام
درست کردن یا گرفتن شیره موادی مثل بادام یا سایر مغزها علاوه بر افراد با رژیم خاص برای افزایش وزن و تقویت بدن خصوصا در کودکان بسیار کاربردی هست.
روش درست کردن شیر بادام رو در این پست توضیح میدم و با این روش میتونید از بقیه ی مغزها هم شیر درست کنید.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم:
بادام یک پیمانه
آب سه پیمانه
۱) بادام رو برای مدت دوازده ساعت خیس بدید و آب اون رو چند بار عوض کنید.پوست رویه ی بادام رو جدا کنید و آبکشی کنید.
میتونید هم برای چند دقیقه بادام را بجوشونید و بعد داخل ظرف یخ بریزید و اینطوری رویه ی بادام رو با سرعت بیشتری جدا کنید و بعد بادام هارو خیس بدید.
۲)بادام را به همراه دو پیمانه آب داخل مخلوط کن بریزید و اجازه بدید کاملا رقیق بشه.
۳)مخلوط بادام و آب رو از پارچه ی تنظیف عبور بدید و بعد دوباره بادام باقیمانده رو به همراه یک لیوان آب در مخلوط کن بریزید. و مجدد همون عمل رو تکرار کنید.
۴)در نهایت شیر بادام بدست آمده رو داخل ظرف در بسته در خنک ترین ناحیه ی یخچال برای چند روز می توانید نگه داری کنید.
۵)بادام های باقی مانده در تنظیف رو داخل یک سینی بریزید و اجازه بدید خشک بشه و به عنوان #آرد_بادام از آن استفاده کنید.
برای #پاکسازی_بدن و یک سری #رژیم ها مثل #رژیم_کتوژنیک و یا برای افرادی که به #لاکتوز شیر حساسیت دارند از این ترکیب به جای شیر استفاده میشه.
میتونید برای درست کردن حریره بادام و یا سایر مشتقات بادام از این شیر استفاده کنید. و یا انواع گرانولاهارو با شیر بادام به جای شیر درست کنید
طعم این شیر شیرین نیست و برای شیرین کردن اون میتونید از #شکر یا #عسل در حالت عادی و از استویا در حالت رژیمی استفاده کنید.
همین کار رو با سایر آجیل ها و مغزها میتونید انجام بدید.
میتونید از خلال بادام یا خلال پسته هم استفاده کنید.
من معمولا شیربادام فریز شده دارم که با موز و عسل و ... ترکیب میکنم و انواع میلک شیک رو درست میکنم.