کتلت گوشت

کتلت یکی از بهترین غذاها، میان وعده ها ، پیش غذا ها و ... است. ممکنه یاد سفر بیندازه مارو. یا یک عصر دلچسب یا یک نهار فوری و یا یک شام خوشمزه. ولی هر چی که باشه همه با عطر و طعم کتلت داغ خاطره داریم. 

البته درد سر سرخ کردنش هم برای همه شایان ذکر هست.

به جرات میگم این کتلت که دستور پختشو از مامانم یاد گرفتم خیلی خوشمزه میشه. مخصوصا داغ داغی و با برنج.

مواد لازم :

من با پیمانه گفتن راحترم. پس گرم نمیگم.

گوشت مخلوط چرخکرده : 1 پیمانه

سیب زمینی ریز رنده شده : 1 پیمانه

هویج ریز رنده شده : 1/2 پیمانه

پیاز ریز رنده شده یک عدد متوسط

تخم مرغ : یک عدد

آرد نخود یک قاشق مربا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه و سماق به میزان لازم

اول اینکه حتما مواد رو رنده کنید . توی بلندر مزه ی مواد خیلی با هم مخلوط میشه و جالب نیست.

تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و  ورز بدید. بهتره مایه کتلت رو چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مواد به خورد هم برن.

و کتلت ها رو با دست شکل بدید و توی روغن سرخ کنید. یک طرف که خوب سرخ شد برگردونید تا اون طرفشم سرخ بشه.

با دست مدل بدید گرمای دست تاثیر مستقیمی در مزه ی این غذا داره. به نوعی اول تو دست میپزه. (استفاده از دستکش الزامیه!)

خیلی سریع و خیلی خوشمزه و راحت کتلت ما آماده است.

نکته ها :

- میتونید دو حبه سیر به مواد بالا اضافه کنید اگه طعم سیر رو دوست دارید.

- اگه نمیتونید خوب به موادتون شکل بدید آب پیاز و سیب زمینی رو بگیرید. ولی بهتره این کارو نکنید.همون آب داخل مواد باعث میشه گوشت مغزپخت بشه.

- کتلت هارو در ظرفی که سبزیجات رو به جز گوجه سرخ کردید سرخ کنید. خوش طعمتر میشه. و گوجه در آخر بعد از سرخ شدن کتلت.

- یک نکته هم میگم، اگه به کارتون اومد و نکته خوبی بود برام دعا کنید. اگه میخوایید کتلت هاتون طلایی و خوشمزه و در عین حال مغز پخت باشن و روغن زیادی هم جذب نکنن!! کتلت هارو در حرارت متوسط مایل به کم سرخ کنید و بعد از برشته شدن یک طرف اون برگردونید و در انتهای پخت و قبل از خارج کردن از تابه حرارت رو بالا ببرید و مراقب باشید تا کتلت ها نسوزه. این بالا بردن حرارت باعث میشه هم کتلت کرانچی بشه و هم روغن اضافی از بافت کتلت پس داده بشه. اینکه چه وقت حرارت رو زیاد کنید خیلی مهمه. زمانی که کتلت پخته و تغییر رنگ داده و انتهای سرخ شدن نهایی هست. 

نوش جان

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 الهه نیلوفر 1398-06-09 20:32
سلام مدیر شکلاتی جون
-----------------------
سلام عزیزم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir