آب انار

http://s5.picofile.com/file/8158866942/IMG_1964.JPG

یلداتون مبارک باشه. انشالله زمستون زیبایی پیش رو داشته باشید.

میخواستم اسم پست امروز رو بزارم ایستگاه سلامتی! خوب این آب اناری های بیرون همه این اسم رو دارن دیگه؟ واقعا اگه فواید میوه ی انار رو بخونیم میدونیم که این میوه یکی از معجزات خداوند روی زمینه. از پوست و برگ و ریشه ی اون گرفته تا یاقوتهای زیبای داخلیش خوراکی و مفید هست.

آب انار هم که خوشبختانه امروزه متداول شده و بهتره با توجه به فصلی که توش حضور داریم تا جایی که میتونیم از نوشیدن اون لذت ببریم. من از دوست داران آب انارم ولی نمیتونم به نوع آماده ی اون اعتماد کنم! این عدم اعتماد هم از اون جایی نشات گرفته که یک بار بعد از نوشیدن یک لیوان بزرگ آب انار وقتی نگاهی به زبون مبارکم (!!!)انداختم  دیدم !! ای دل غافل رنگ زبونم رنگ قرمز ویلتون شده! البته که اگه میدونستم توی آب انار که چه عرض کنم در آب و اسانس انار رنگ ویلتون یا هر رنگ معتبر خوراکی دیگه ای وجود داره شاید انقدر ها هم حرص نمیخوردم!

ولی میدونم و مطمئنم از بی خاصیت ترین رنگ ها استفاده کردند که اون بلا سرزبونم اومده بود. و اینگونه بو که ما پشت دستمون رو داغ گذاشتیم تا دیگه این نوشیدنی رو تنها توی خونه درست کنیم.

 

مواد لازم :

انار و دیگر هیچ!

http://s5.picofile.com/file/8158866884/IMG_1955.JPG

برای این کار انار هایی مطابق سلیقه خودمون انتخاب میکنیم. من انار شیرین دوست دارم. پس برای یک لیوان بزرگ سه تا انار متوسط شیرین رو دون کردم.

در حین انجام این کار آواز دوران کودکی رو هم برای وروجک کوچولوی توی خونه سر میدیم. به این شکل که میخونیم:

                                                                 انار

صد دانه یاقوت دسته به دسته                                               با نظم و ترتیب یک جا نشسته

هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان                                    قلب سفیدی در سینه ی آن

یاقوت ها را پیچیده در هم                                                      با پوششی نرم پروردگارم

هم ترش و شیرین هم آب دار است                                       سرخ است و زیباست نامش انار است

http://s5.picofile.com/file/8158866868/download.jpg

خوب بد از دون کردنه انار ها باید به وسیله ی چیزی آب اون گرفته بشه. قدیمها مامانم یک وسیله داشت که برای آب انار و آب انگور ازش استفاده میکرد. اسمش متاسفانه یادم نیست.

سعی میکنم پیداش کنم و ازش عکس بگیرم. ولی ما اینجا از غذا ساز استفاده میکنیم. این وسیله ی بسیار کاربردی توی خونه ی ما!

انار ها رو توی غذاسار میریزیم و چند ثانیه میزاریم اونها رو له کنه.

 بعد از یک وسیله به نام صافی باید استفاده کنید. و انار های له شده توی اون بریزید و با فشار پشت قاشق آب انار هارو از صافی رد کنید.http://s5.picofile.com/file/8158866792/download_1_.jpg

سعی کنید خیلی خوب این کارو انجام بدید تا آب اون حروم نشه.

 و در نهایت آب انار شما آماده است و بهتره سریع میل بشه.

http://s5.picofile.com/file/8158866834/download_2_.jpg

این نوع آب انار پالپ دار خواهد بود. اگه میخوایید خیلی شفاف بشه و آب انارتون یکدست باشه اجازه بدید کمی در جای ثابت قرار بگیره تا املاح اون ته نشین بشه. و بعد روی لیوان رو بردارید.

بهتره آب انار به خاطر طبیعتش با گلپر سرو بشه تا دلدرد ایجاد نکنه.

http://s5.picofile.com/file/8158866918/IMG_1957.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #3 مامان مهربان 1393-10-10 10:27
سلام خانم خوب و عزیز
من مدتیه مطالب شما رو میخونم و تا حالا چند تاشو درست کردم. کلی هم بهمون چسبیده. خواستم ازتون تشکر کنم و بگم همسر من عاشق اناره ممنون از این پست ارزشمند چون من فک میکردم با وسایلی که دارم نمیشه. البته یکم وقت گیره ولی ارزششو داره. ممنونم. سالم و خوشحال باشی همیشه
-------------------
ممنونم از لطف شما دوست عزیزم.
نقل قول کردن
0 #2 محیاا 1393-10-05 12:51
سلام عالیه.عزیزم میش چنناازشیرینی های عیدبرامون بذاری مخصوصاشیرینی چرخیو.ممنون
-----------------------
سلام.
ممنونم.
حتما نون چای و چرخی و برنجی و .... ر.و برای عید میزارم.
نقل قول کردن
0 #1 تمشک بانو 1393-10-04 12:12
سلام . بسیار هم عالی . مامان منم یه وسیله فلزی داشت که انار رو میریخت داخلش و دسته ش رو فشار میداد و آب انار از اون طرفش میومد بیرون . خیلی بامزه بود .
میگم میشه مارک غذاسازت رو بگی البته اگر ازش راضی هستی ! که مشخصه هستی :lol:
---------------------
سلام.
دقیقا مامان منم همون دستگاه رو داره. خیلی کاربردیه. مخصوصا آب انگور و انار.
غذاسازم خیلی خیلی عالیه و ازش راضی ام. مارکشم تفاله.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir