آب انار
یلداتون مبارک باشه. انشالله زمستون زیبایی پیش رو داشته باشید.
میخواستم اسم پست امروز رو بزارم ایستگاه سلامتی! خوب این آب اناری های بیرون همه این اسم رو دارن دیگه؟ واقعا اگه فواید میوه ی انار رو بخونیم میدونیم که این میوه یکی از معجزات خداوند روی زمینه. از پوست و برگ و ریشه ی اون گرفته تا یاقوتهای زیبای داخلیش خوراکی و مفید هست.
آب انار هم که خوشبختانه امروزه متداول شده و بهتره با توجه به فصلی که توش حضور داریم تا جایی که میتونیم از نوشیدن اون لذت ببریم. من از دوست داران آب انارم ولی نمیتونم به نوع آماده ی اون اعتماد کنم! این عدم اعتماد هم از اون جایی نشات گرفته که یک بار بعد از نوشیدن یک لیوان بزرگ آب انار وقتی نگاهی به زبون مبارکم (!!!)انداختم دیدم !! ای دل غافل رنگ زبونم رنگ قرمز ویلتون شده! البته که اگه میدونستم توی آب انار که چه عرض کنم در آب و اسانس انار رنگ ویلتون یا هر رنگ معتبر خوراکی دیگه ای وجود داره شاید انقدر ها هم حرص نمیخوردم!
ولی میدونم و مطمئنم از بی خاصیت ترین رنگ ها استفاده کردند که اون بلا سرزبونم اومده بود. و اینگونه بو که ما پشت دستمون رو داغ گذاشتیم تا دیگه این نوشیدنی رو تنها توی خونه درست کنیم.
مواد لازم :
انار و دیگر هیچ!
برای این کار انار هایی مطابق سلیقه خودمون انتخاب میکنیم. من انار شیرین دوست دارم. پس برای یک لیوان بزرگ سه تا انار متوسط شیرین رو دون کردم.
در حین انجام این کار آواز دوران کودکی رو هم برای وروجک کوچولوی توی خونه سر میدیم. به این شکل که میخونیم:
انار
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته
هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن
یاقوت ها را پیچیده در هم با پوششی نرم پروردگارم
هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ است و زیباست نامش انار است
خوب بد از دون کردنه انار ها باید به وسیله ی چیزی آب اون گرفته بشه. قدیمها مامانم یک وسیله داشت که برای آب انار و آب انگور ازش استفاده میکرد. اسمش متاسفانه یادم نیست.
سعی میکنم پیداش کنم و ازش عکس بگیرم. ولی ما اینجا از غذا ساز استفاده میکنیم. این وسیله ی بسیار کاربردی توی خونه ی ما!
انار ها رو توی غذاسار میریزیم و چند ثانیه میزاریم اونها رو له کنه.
بعد از یک وسیله به نام صافی باید استفاده کنید. و انار های له شده توی اون بریزید و با فشار پشت قاشق آب انار هارو از صافی رد کنید.
سعی کنید خیلی خوب این کارو انجام بدید تا آب اون حروم نشه.
و در نهایت آب انار شما آماده است و بهتره سریع میل بشه.
این نوع آب انار پالپ دار خواهد بود. اگه میخوایید خیلی شفاف بشه و آب انارتون یکدست باشه اجازه بدید کمی در جای ثابت قرار بگیره تا املاح اون ته نشین بشه. و بعد روی لیوان رو بردارید.
بهتره آب انار به خاطر طبیعتش با گلپر سرو بشه تا دلدرد ایجاد نکنه.
دیدگاهها
من مدتیه مطالب شما رو میخونم و تا حالا چند تاشو درست کردم. کلی هم بهمون چسبیده. خواستم ازتون تشکر کنم و بگم همسر من عاشق اناره ممنون از این پست ارزشمند چون من فک میکردم با وسایلی که دارم نمیشه. البته یکم وقت گیره ولی ارزششو داره. ممنونم. سالم و خوشحال باشی همیشه
-------------------
ممنونم از لطف شما دوست عزیزم.
-----------------------
سلام.
ممنونم.
حتما نون چای و چرخی و برنجی و .... ر.و برای عید میزارم.
میگم میشه مارک غذاسازت رو بگی البته اگر ازش راضی هستی ! که مشخصه هستی
---------------------
سلام.
دقیقا مامان منم همون دستگاه رو داره. خیلی کاربردیه. مخصوصا آب انگور و انار.
غذاسازم خیلی خیلی عالیه و ازش راضی ام. مارکشم تفاله.