نوشیدنی هندوانه

http://s5.picofile.com/file/8151059918/IMG_0660.JPG

شب یلدا و چله در راهه ...

توی زندگی من نقش نوشیدنی بسیار بالاست. همیشه در سرما و گرما دوست دارم یک نوشیدنی خنک بخورم. برام اصلا فرقی نداره دمای هوا زیر صفر باشه یا 40 درجه ی گرما. اون خنکی منو آسمون ها میبره.

در کل برای من آب میوه چندین برابر خودش ارزش داره. طوری که حس میکنم با خوردن آب میوه ی تازه ، اون آبمیوه مستقیم در خون و رگهام جاری میشه و تک تک اعضای بدنم حس تازگی میکنه.

پس اونایی که توی این هوای سرد دنبال یک نوشیدنی سرد هستند مثل من میتونن این نوشیدنی رو برای شب یلدا درست کنند. اگر که نه هم بزارید هوا گرم بشه و تابستون بیاد و اونوقت درستش کنید.

 مواد لازم :

هندونه شیرین و آبدار

عرق نسترن یا بیدمشک

 

دستور تهیه ی خاصی هم نداره.

اول تخم هندوانه رو از جدا کنید و گوشت اون رو داخل مخلوط کن بریزید. کمی عرق نسترن رو بهش اضافه میکنیم. اینکه چه عرقی به هندوانه اضافه کنید دسته خودتونه. ولی با توجه به طبع سرد هندوانه سعی کنید از عرقیات خیلی سرد مثل کاسنی و ... استفاده نکنید. عرقیاتی مثل عرق نعنا ، گلاب ، بیدمشک ، نسترن و ... استفاده کنید تا سردی هندوانه رو خنثی کنه و اگه آدمه حساسی هستید براتون دل درد ایجاد نکنه.

http://s5.picofile.com/file/8151059876/download_5_.jpg

 از نظر من نیازی نیست به این نوشیدنی آب اضافه کنید. ولی اگه نخواستید خیلی غلیظ باشه کمی یخ خرد شده قبل از مخلوط کردن بهش اضافه کنید و بعد مخلوط کن رو روشن کنید.

من معمولا این آبمیوه رو صاف نمیکنم. ولی اگه دوست داشته باشید میتونید بعد از مخلوط شدن اون رو از صافی رد کنید. (اینطوری شفاف و صاف و یکدست میشه)

http://s5.picofile.com/file/8151059926/IMG_0677.JPG

 بهتره در زمان مصرف نوشیدنیتون رو آماده کنید و تازه مصرف کنید.

برای طعم بهتر و متفاوت تر من یک قاشق لیمو ی تازه بهش اضافه کردم. که طعم ترش و شیرین ایجاد کنه.

طعم نعنای تازه در این نوشیدنی یک مزه ی بی نظیر رو براتون ایجاد میکنه. میتونید ازش استفاده کنید.

نوش جان ، پیشاپیش یلداتون مبارک.

http://s5.picofile.com/file/8151059918/IMG_0660.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #2 Nana 1396-05-19 19:52
Delet darde boro
نقل قول کردن
0 #1 مبینا 1393-09-19 13:11
وای کهچقدر دلم هندونه میخاد هم آبشو دلم میخاد
-------------------------
خوب خدارو شکر این روزها همه چیز در همه جا پیدا میشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir