نوشیدنی هندوانه
شب یلدا و چله در راهه ...
توی زندگی من نقش نوشیدنی بسیار بالاست. همیشه در سرما و گرما دوست دارم یک نوشیدنی خنک بخورم. برام اصلا فرقی نداره دمای هوا زیر صفر باشه یا 40 درجه ی گرما. اون خنکی منو آسمون ها میبره.
در کل برای من آب میوه چندین برابر خودش ارزش داره. طوری که حس میکنم با خوردن آب میوه ی تازه ، اون آبمیوه مستقیم در خون و رگهام جاری میشه و تک تک اعضای بدنم حس تازگی میکنه.
پس اونایی که توی این هوای سرد دنبال یک نوشیدنی سرد هستند مثل من میتونن این نوشیدنی رو برای شب یلدا درست کنند. اگر که نه هم بزارید هوا گرم بشه و تابستون بیاد و اونوقت درستش کنید.
مواد لازم :
هندونه شیرین و آبدار
عرق نسترن یا بیدمشک
دستور تهیه ی خاصی هم نداره.
اول تخم هندوانه رو از جدا کنید و گوشت اون رو داخل مخلوط کن بریزید. کمی عرق نسترن رو بهش اضافه میکنیم. اینکه چه عرقی به هندوانه اضافه کنید دسته خودتونه. ولی با توجه به طبع سرد هندوانه سعی کنید از عرقیات خیلی سرد مثل کاسنی و ... استفاده نکنید. عرقیاتی مثل عرق نعنا ، گلاب ، بیدمشک ، نسترن و ... استفاده کنید تا سردی هندوانه رو خنثی کنه و اگه آدمه حساسی هستید براتون دل درد ایجاد نکنه.
از نظر من نیازی نیست به این نوشیدنی آب اضافه کنید. ولی اگه نخواستید خیلی غلیظ باشه کمی یخ خرد شده قبل از مخلوط کردن بهش اضافه کنید و بعد مخلوط کن رو روشن کنید.
من معمولا این آبمیوه رو صاف نمیکنم. ولی اگه دوست داشته باشید میتونید بعد از مخلوط شدن اون رو از صافی رد کنید. (اینطوری شفاف و صاف و یکدست میشه)
بهتره در زمان مصرف نوشیدنیتون رو آماده کنید و تازه مصرف کنید.
برای طعم بهتر و متفاوت تر من یک قاشق لیمو ی تازه بهش اضافه کردم. که طعم ترش و شیرین ایجاد کنه.
طعم نعنای تازه در این نوشیدنی یک مزه ی بی نظیر رو براتون ایجاد میکنه. میتونید ازش استفاده کنید.
نوش جان ، پیشاپیش یلداتون مبارک.
دیدگاهها
-------------------------
خوب خدارو شکر این روزها همه چیز در همه جا پیدا میشه.