فلن کیک

فلن یک دسر بسیار خوشمزه

کیک کره ای دو رنگ

یه کیک ساده برای صبحانه و عصرونه

چیز کیک پرتقالی

چیز کیک پرتقالی در خدمت شماست

شیرینی نان چای قزوین

شیرینی سنتی قزوین

ژله سورپرایز قلبی

ژله ی پرطرفدار سورپرایز

Prev Next

نان لواش

 این بسیار لطیف و خوشمزه هست و اگه بعد پخت سریعا روشو بپوشونید نرم میمونه و میتونید چند روز ازش استفاده کنید.

روی گاز پخته میشه و این لواش نیازی به فر یا .... نداره و میتونید اون رو روی شعله پخش کن یا تابه درستش کنید.

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 مواد لازم:

آرد دو پیمانه

شیر ولرم سه چهارم پیمانه

خمیر مایه فری یک قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

 روغن زیتون یا کنجد یا مایع دو قاشق غذاخوری

 

خمیر مایه و شکر و شیر ولرم رو داخل یک کاسه چینی بریزید و روش درپوش قرار بدید تا پف کنه. این کار برای تست سالم بودن خمیرمایه است. اگه خمیر مایه سالم بود دیگه نیازی نیست به این کار.

بعد روغن و آرد و نمک رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت ورز میدیم تا خمیر لطیف بشه.هر چی سعی کنیم کمتر آرد استفاده کنیم بهتره و لطیف تر میشه نونهامون.

پس آرد رو کم کم اضافه کنید که شاید میزان کمتری آرد نیاز باشه. اگرم نیاز به آرد بیشتری بود اضافه میکنیم. میزان رطوبت آردها فرق داره و برای همین نمیشه قاطع در مورد میزانش نظر داد.

روی خمیر رو میپوشانیم و در جای گرم قرار میدیم و اجازه میدیم خمیر دو برابر بشه. (حدود یک ساعت)

خمیر رو به گلوله های مساوی تقسیم میکنیم. حدود هشت تا ده گلوله.

برای اینکه گلوله ها خشک نشه حتما روشون پارچه می اندازیم.

برای باز کردن خمیر میتونید روی صفحه ی کارتون رو آرد پاچی کنید یا مثل من روی صفحه ی کار رو سلفون بپیچید تا به راحتی بتونید خمیر رو باز کنید. 

هر گلوله رو کاملا باز میکنیم. با وردنه یا یک استوانه مثل استکان یا تیرک. 

بعد یک تابه رو روی حرارت قرار میدیم تا داغ بشه و نانهارو هر طرف رو چند ثانیه میپزیم. میتونید بعد که کمی خودش رو گرفت روی شعله پخش کن که روی آتیش قرار دادیم میزاریم تا دو طرف اون بپزه. اینطوری آتیشی پخت میشه.

وقتی یک طرف نونها پخت و نون پف کرد برمیگردونیم و طرف دیگه رو میپزیم.

 در صورت تمایل میتونید به جای شیر از آب و یک قاشق ماست استفاده کنید.

این خهمیر چون مقدار کمی روغن داره بعد از پخت سریع خشک میشه و حتما باید روی اون رو با پارچه بپوشونید.

به جای خمیر مایه میتونید از یک قاشق چایخوری سر پر بکینگ پودر استفاده کنید و اینطوری زمان استراحت حدود ده دقیقه میشه.

شاید این پستها رو دوست داشته باشید:

پیتزا و پیراشکی ها 

پیتزا و پیراشکی ها 2

پیتزا و پیراشکی ها 3

خمیر پیتزا ایتالیایی

نان باگت

نان کشدا

نان بربری

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir