عکس مهمونی
پستهای ترکیبی که در سایت به اسم ویژه ی مهمانی در منو قرار داره از جمله پست های دوست داشتنی خودمه!
قبلا هم گفتم یک سبک جمع بندی داره که خیلی دوست داشتنی هست برام. بجز اون قسمت دردناکی که میرم و میبینم عکسهای پستهای قدیمی به خاطر سایت آپلود نامناسبش پریده و خبری ازش نیست. خوب به طبع ناراحت میشم چون اینجا مثل دفتره خاطرات شکمویی منه و دوست درارم عکسهاش باقی بمونه تا هستم.
اینم یک سفره مهمونی معمولی، نامرتبی و بهم ریختگیش رو به حساب این میزاریم که مهمونی نهار بود و من خیلی فرصت نداشتم. چه برای پخت و پز و چه برای چیدن و تزیین و همه چیز باید با نهایت سرعت درست میشد.
عکسهای بیشتر رو انشالله به مرور در اینستاگرامم میزارم.
آدرس اینستاگرام : cafechokolat1
بی چون و چرا معرفی میکنم. در تصویر کرم کارامل شکلاتی دیده میشه که روش درست کردنش مثل کرم کارامل معمولی هست با این تفاوت که من از شیر کاکائو به جای شیر در اون استفاده کردم. علاوه بر دستور کرم کارمل در اون پست لینک داده شده، دو تا دستور دیگه برای کرم کارامل دارم که در پست فلن کیک و کیک کرم کارامل میتونید اونها رو ببینید.
کشک بادمجون رو هم قبلا پست داشتیم که اینجا تنها تفاوتش در اینه که به گوشتش رب گوجه فرنگی اضافه نکردم. و مخلفات خوشمزه ی کشک بادمجون به صورت زبرا تزیین شده.
سالاد ماکارونی که معرف حضور هستند، دیگه این دفعه خودم رو راحت کردم نه قالبیش کردم و تزیین آنچنانی. فقط در انتها از مخلوط فلفل رنگی و ذرت و نخود سبز به سبک کوبیسم روش پاچیدم! خیلی هم با سلیقه!!بر منکرش لعنت.
ایشون هم ترافل توت فرنگی هستند، از خوشمزه های جهان هستی که حسابی خود نمایی میکنن. مخلوط توت فرنگی و موز و خامه فرم گرفته و ژله ، دسر توت فرنگی و کیک توت فرنگی. دیگه آنچه خوبان همه دارند، ایشون یگانه و تنها دارند!!
ماست و خیار ویژه خودم در تصویر میباشند، راستی یادم بندازید ماست خیار قالبی ژلاتینه رو هم پستش رو قرار بدم. یادآوری نکنید نمیزارما!!
کیک مرغ تک نفره ، تونافیش تک نفره ، کاناپ کالباس و فلافل هستند. به روم نیارید پست فلافل رو هنوز چهار ساله نزاشتم، خودم میدونم اونو.
در تصویر بهترین میوه ی تابستان هم دیده میشه که خربزه جانم هستند.
سالاد فصل که همون سالاد کاهو و کلم هست و پایه ی ثابت سفره ها. و من عاشقشم که فقط و فقط با سس فرانسوی بخورمش.
زرشک پلو با مرغ که مفصل در موردش بحث کردیم و چند بار هم روش های درست کردن یک مرغ خوشمزه رو گفتم. حالا یک مرغ خوشمزه دیگه هم جدیدا یاد گرفتم و اونم حتما پست میزارم واسش.
پاناکوتا با سس توت فرنگی که از ترکیب کرم وانیلی یا پاناکوتا ی انار که قبلا توضیح دادم، درست شده با سس اضافی از مربای توت فرنگی تزیین شده. برای قسمت سفید پاناکوتا از پست پاناکوتای گیلاس هم میتونید استفاده کنید.
راستی چرا سفره وسطش چروک شده؟! باید صاف میبودها. کاش الان میشد بکشمش صاف بشه!
سالاد الویه جانه، جانان ، دیگه کل سفره یک طرف این دلبر من یک طرف دیگه لطفا. مدل های تزیین این دلبر متفاوته که تنبلانه تر از این کاری که من باهاش کردم عمرا پیدا کنید. در عرض مدت سه سوت!
غذا باقالی پلو با ماهیچه گوساله بودند. باقالی پلو رو که مفصل قبلا توضیح دادم.در صورت در دست رس نبودن باقالی میتونید از شوید پلو استفاده کنید و شوید پلو رو جایگزین باقالی پلو کنید. روش طبخ ماهیچه گوسفندی رو هم قبلا گفتم که این ماهیچه هم عینا اون طبخ میشه. در ضمن به جای ماهیچه میشه از گردن گوسفند هم استفاده کرد.
سبزی خوردن، نوشیدنی های مجاز! ، زیتون ، لیموترش و پیاز مخلفات جانبی سفره بودند.
مسقطی زعفرانی و ژله گل لیلیوم و ژله فرفره ای دیده میشه. ژله فرفره ای رو در اینجا با بستنی درست کردم و قبلا با مارشمالو در سایت داشتیم اون رو. به زودی پست ژله فرفره ای با بستنی رو قرار میدم. حالا یک چیزی بگم اینکه اصلا قرار نبود اون فرفره ای ها برن سر سفره چون برای دخترم درست کرده بودم که بخوره و دست به بقیه ی دسر ها نزنه، حالا اینکه اون چطوری رفته اون وسط نمیدونم خودمم!! خیلی هم متناسب! چقدرم زیبا!!
نگران کم بودن غذای اصلی نباشید چون از هر غذا دو دیس بود و باز هم بود اگه کسی درخواست میکرد میاوردم!! و عکسها همه قبل از چیدن کامل سفره گرفته شده و عکس نهایی نداریم. این عکسهارو هم همسر جان زحمت کشیده بودند و برام گرفتند.
تعداد مهمون ها دوازده نفر بود که دیگه نمیدونم چرا اون همه بشقاب چیده شده اضافی دور تا دور. کلا من هر چی رو میز میزاشتم میرفت کامل روی سفره. حتی بشقاب های اضافی!
اینکه چرا نوشیدنی ها هم در لیوان نیست دیگه به خودمونی بودن مهمون ها ببخشید. (آیکون یک آدم فوق تنبل)
دیدگاهها
------------------
سلام. ممنونم عزیزم از لطف و محبتت
------------------- در قسمت قالب ها گفتم. خیر نیاز به چرب کرذن نداره.قالب فلزی
---------------------
سلام. ببخشید منو.
--------------------
سلام. بله حتما.
--------------------
سلام. لطف دارید. من شاید با تاخیر بیام ولی حتما مینویسم.
دوستم اگه وقت داشتی چیکار میکردی واقعا ؟
ولی از شوخی گذشته مگه تو یه مهمونی چقدر دسر میشه خورد ؟
من شخصا هر چند تا مهمون هم داشته باشتم یه نوع دسر بیشنر نمیذارم . حالا اگر تعداد مهمونام ببشتر باشه همون دسرو به تعداد لبشتری میذارم . اصلا من اگر مهمونی این شکلی بدم دور از جان همه جان به جان آفرین تسلیم می کنم .
خدا قوت خانوم هنر مند
--------------
سلام. وای ممنونم از این همه لطفت
ماشاءالله به این همه هنر وسلیقه
لطف کنید دستور چند نوع کیک برگردان(اناناس، شلیل، موز،پرتقال)بذارید من یه بار برگردان اناناس درست کردم سوخت میوههاش با اینکه دما فر مثل همیشه بود. فکر کنم مثل کرم کارامل بهتر باشه یه ظرف پر آب زیرش باشه اینطور نیست؟
----------------------
سلام. معمولا خود میوه از خودش شهد آزاد میکنه و در مواردی هم کارامل میریزم کف ظرف. میتونید قطر ظرف مورد نظر رو بیشتر بگیرید. منظورم جنس قالب هست که ضخیم تر باشه تا حرارت زیاد وارد قالب نشه. چشم من چند تا دستور قرار میدم.
----------------------
سلام. ممنونم از محبت شما