فلن کیک

فلن یک دسر بسیار خوشمزه

کیک کره ای دو رنگ

یه کیک ساده برای صبحانه و عصرونه

چیز کیک پرتقالی

چیز کیک پرتقالی در خدمت شماست

شیرینی نان چای قزوین

شیرینی سنتی قزوین

ژله سورپرایز قلبی

ژله ی پرطرفدار سورپرایز

Prev Next

عکس مهمانی

بی برو برگرد بریم ادامه مطلب برای بهانه آوردن های من.

 سلامی همراه با هزاران لبخند برای بازگشت به سمت شما عزیزانم.

 چقدر دور بودم نمیدونم. احتمالا نزدیک به یک سال. یک سال پر از مشغله داشتم. خوب بیام یک کم بهونه بیارم برای نبودم که بعد تنبلی رو که اصلا و ابدا من ندارم؟!! رو توجیه کنم.

راستش اولین خبری که بدم تموم شدن درسمه. این پایان نامه ی لعنتی رو تموم کردم و رفت پی کارش. نمره تکمیل گرفتم خیال همگی راحت باشه(یک تشویق محکم) نوشتن پایان نامه شاید کمتر از یک ماه زمان ببره ولی کارهای جانبی داره که اونها شش هفت ماهی زمان برد برای من ولی خدارو هزاران هزار مرتبه شکر تموم شد رفت. حالا به زودی باید برم مدرک محترمم رو بگیرم بیارم قاب کنم بزنم روی دیوار. البته یک روش دیگه هم بهم پیشنهاد دادن که بیارمش بزارم کنار کوزه ی سفالی درون آشپزخونه ، البته در مواردی هم گفتن بزارم داخل کوزه تا تولید آب کنه و من میل کنم . میگن این آب کوزه واقعا خوردن داره. خلاصه که به خیل عظیم فارق التحصیلان پیوستم. ناگفته نماند که یک اشتباه بزرگتر هم مرتکب شدم که کنکور دکتری امتحان دادم... و مجاز هم گشتم. ولی این بار خودمو کنترل کردم و انتخاب رشته نکردم. چون واقعا حسی به ادامه دادن ندارم. حتی حرفهای اطرافیان در این مورد هم نتونست مجبورم کنه برای تحمل پنج سال پر تنش دیگه برای دریافت مدرک دکتری. مدرکی که عملا هیچ فایده ای برام نداره و نخواهد داشت ، نگرفتنش بهتر از گرفتن. حالا قول نمیدم این افکار برام باقی بمونه ، فعلا گرمم از ارشد ، سرد شم و یادم بره شاید دوباره برم دنبال دکتری!!!!!!!!! ولی اینبار نه!!!!!!!!!

بجز پایان نامه؟! یک سری تغییر اساسی داشتم. مثلا تعویض مسکن و اثاث کشی که خودش چندین ماه وقت کل خانواده و منو گرفت. دیدید یک سری هر کاری بخوان بکنن کلی درد سر براشون ایجاد میشه؟! مثلا دنبال هر چی باشن اون چیز نابود میشه؟ و یا کلا با درد سر باید هر چیزو بدست بیارن؟ اون منم. پس  دیگه بدونید یک تعویض مسکن که میتونه ساده باشه برای ما چقدر درد سر و کش مکش یداشت با فروشنده ی ... ! ولی خوب خداروشکر اونم تموم شد رفت پی کارش.

موضوع ناخوشی ها و ناراحتی ها و بیماری هارو دوست ندارم باز کنم. و از خدای بزرگ برای همه ی شما و عزیزانتون سلامتی میخوام. انشالله هیچ بزرگ و کوچیکی ناخوشی جزئی و کلی نداشته باشه و سال تا سال روی مطب هیچ دکتر و بیمارستانی رو نبینید.

یک موضوع دیگه هم بود که تصمیم گرفتم دیگه ننویسم چون حس کردم خیلی جاها دستورات خوب زیاد هست و شاید این جمع آوری و دفتر یادداشت برای من فقط وقت گیر باشه و بازده عملی نداشته باشه و ننوشتنش بهتر باشه. ولی با صحبت یک سری از دوستان دوباره نظرم برگشت تا برای خودم دفترم رو کامل کنم.

موضوع خراب شدن مجدد لب تاب جدید هم هست که مثلا من فتوشاپ یا کرل یا خیلی نرم افزار های دیگه که برای آپدیت کردن نیاز دارم بهشون رو ندارم در حال حاضر روی سیستمم و برای نوشتن یک پست خیلی باید سختی بکشم. یا مثلا نمیتونم لوگوی سایت روروی عکسها بزنم و ... خیلی مشکلات دیگه که ضرورتی برای بیانش نمیبینم.

با تموم این تفاسیر که گفتم و شما گوش دادید، من برگشتم... 

بازگشت پیروزمندانه ی منو با یک سری عکس پذیرا باشید... 

دیدید بعد از پند جلسه کلاس نرفتن مثلا بعد عید معلمها هی باغید فلش بک بزنن و یک مرور کلی کنن؟ سعی کردم تو این پست یک سری لینک لازم از پستهای قدیمی رو مرور کنم. 

 در تصویر زیر ظرف فلفل ، سبزی خوردن و نون و دلمه برگ (یک مدل دیگه هم دلمه برگ رو میشه پیچید که توی اینجا میتونید ببینید) و دلمه بادمجون ، کیک تیرامیسو که برای کیکش از این دستور استفاده کردم ، سالاد کلم و ژانبون (سالاد کلم )، یک غذای ترکیبی هم هست که همون پنه ی خودمونه ولی با سس آلفردویی که به جای مرغ توش گوشت بیف داره که همون گوشتیه که در بیف استراگانف استفاده میشه. گوشه ای از کیک مرغ هم معلومه!

 خوب اینجا هم همون موارد بالا هستش با یک سری اضافات. مثلا ماست و خیار سنتی داریم. کرم کارامل، سالاد کاهو، ظرف پنیر و ژله ای ترکیبی از فالوده ای و ژله بستنی و ژله میوه ای . کشک بادمجون و سوپ شیر هم در تصویر هست.به طور کلی سوپ شیر و سوپ قارچ خامه دو تا پیشنهاد خوشمزه برای مهمونی ها هستن.

 اینم تصویر نزدیک تره ژله ترکیبی هستش. 

یادمه قبلنا قول داده بودم روش برگزاری یک مهمونی رو بگم. اینکه دست تنها چطور عمل کنید که نه خسته بشید و نه غذاهاتون مونده و مال چند روز قبل باشه. این پست برای اینکه یک بار آموزشی هم داشته باشه سعی میکنم کلیات رو بگم. برای مهمونی ها اولین قدم اینه که یک کاغذ و خودکار بردارید و بنویسید. چی رو؟! الان میگم.

تعداد مهمون ها و نوع غذایی که میخوایید درست کنید.لیست کامل غذاها و پیش غذاها و حتی مواردی که برای پذیرایی نیاز دارید.مثل میوه و شیرینی. این لیست رو یک هفته زودتر از مهمونی آماده کنید. بعد روبروی هر غذایی مواد مورد نیاز و تشکیل دهنده ی اونو بنویسید. حتی نمک و فلفل اش رو هم بنویسید. همه چیش و میزان مورد نیاز. حتی ظرف سرو هر ماده غذایی رو مشخص کنید. که هر غذا داخل چه ظرفی قراره سرو بشه و در چه ظرفی تهیه بشه. این موضوع خودش کلی وقت گیره. پیدا کردن ظرف مناسب پخت و سرو که باید چندین روز قبل آماده بشه. شاید زمان زیادی در اون لحظه نگیره ولی مطمئن باشید پیدا کردن ظرف روزی که کلی حجم کاری دارید براتون زیاد وقت میگیره. 

ظروف پذیرایی رو هم چندین روز قبل آماده کنید و بشورید و کنار بزارید و روش پلاستیک بکشید.

 اینم همون میزه ولی از زاویه ی دیگه. نوشیدنی ها هم موهیتو و آب پرتقال هست. ظرف پنیر هم بیشتر جنبه ی تزیین داره. 

داشتم میگفتم. بعد از روی لیست، لیست خرید رو بنویسید و سعی کنید تمام مواد مورد نیاز رو یک هفته جلوتر تهیه کنید. بجز خیار شور و یک سری مواد که باید همون روز خریداری شه باقی رو بخرید. (دارم تایپ میکنم کلی میخندم! مثلا در زمان نوشتن پایان نامه یکی از بزرگترین مشکلات من محاوره ای نوشتنم بود و رعایت نکردن علایم و طریقه درست نوشتن. چقدر خوبه که اینجا نیاز به اون مدل رعایت کردنم نیست!! مثلا قرار دادن ویرگول و اسپس بعد اون موضوع و مشکلی بود که من خیلی زیاد با استاد راهنمام داشتم و شاید یک هفته ویرایش این ویرگول اسپیس ها وقتم رو گرفت. اول کلمه ی اول نوشته بشه بعد بدون اسپیس ویرگول گذاشته بشه و بعد اسپیس زده بشه و کلمه ی بعدی! اگه قراره پایان نامه بنویسید این نیازتون میشه. از الان رعایت کنید! ببین چند تا درس دارم میدم همزمان... )

خرید های روز مثل میوه و سبزی ها و مثلا کالباس و چیزهایی که ممکنه خراب بشن هستن. البته اینهارو هم میتونید یک روز جلوتر خریداری کنید. منطقی ترین کار اینه که هیچ خریدی رو برای روز مهمونی نزارید و همه رو حداقل روز قبل انجام بدید!

 خوب تا الان ظرف و ظروف آماده شدن و خریدها انجام شده و لیست تمام غذاها نوشته شده. یک روز مونده به مهمونی سالادهایی مثل الویه که موندگاری دارن و ژله ها و دسرها و کیک ها باید آماده بشه. سالادهایی مثل ماکارونی یا کلم بهتره سس اون زده نشه و روز مهمونی سسش رو بزنید. تا تازه باشه. مثلا برای غذاهایی مثل کشک بادمجون بهتره بادمجونش سرخ بشه ولی قاطی کردن نهایی باشه برای روز مهمونی. پس هر غذا و هر چیزی که میشه روزه قبلش درست کرد بهتره روز قبل آماده بشه. فقط روز قبل. چون کیفیت میاد پایین سعی کنید روزهای قبل چیزی درست نکنید و حتما فقط روز قبل مهمونی کارا رو انجام بدید. کارایی مثل خرد کردن گردو و سرخ کردن پیاز و سیر و ... رو میتونید زودترم انجام بدید. پس توی لیست بنویسید چه کاری رو باید کی انجام بدید تا تکلیف خودتون رو بدونید، اگه بدونید تیک زدن کنار کارهایی که باید انجام بدید چقدر لذت بخشه وقتی تیک میخوره و انجام میشه رو میگم!

 من خودم تمام کارهارو لیست میکنم. مثلا مینویسم روز مهمونی باید سس سالاد کلم رو بزنم یا بیرن آوردن دسرها از قالب رو انجام بدم یا هر چیز کوچیک دیگه ای. بعد روز همونی تمام کارهارو از روی لیست انجام میدم. 

نکته بعدی اینکه حتی تزیین مورد نظرتون رو هم از قبل در ذهنتون انجام بدید و توی لیستتون بنویسید. البته این یکی رو من همیشه جا میمونم. کلی تزیین توی ذهنم دارم ولی روز مهمونی نمیرسم عملیش کنم. ولی اگه مهمونی ها کوچیک باشه و وقت کنید خیلی خوب میشه با مدیریت تزیین ها رو انجام بدید.

 اینم یک میز دیگه. ژله کنگره ای، ماست و خیار ، دسر زعفرانی یا همون پاناکوتای زعفرانی، سالاد تن ماهی، کرم کارامل، سالاد کلم و ژانبون (سالاد کلم )، سالاد کاهو قابل رویت هست. انشالله در پستهای بعدی ماست و خیار قالبی و دسرهای تک نفره جدید رو میزارم. خدا بخواد و عمری باشه. ژله ویترینی گیلاسم هست که ترکیبش کردم با ژله رنگین کمان و ژله بستنی. کلا ژله های ترکیبی با میوه هم زیبا هستن و هم خوشمزه. دسر گیلاس رو هم از روی قسمت ژله ای پاناکوتای گیلاس میتونید درست کنید.

 پاناکوتای زعفرانی خوشگل و خوشمزه. از نزدیک.

سوپ شیر، جوجه کباب، کوبیده گوشت و کوبیده مرغ و سایر موارد بالا گفتم. آرزوی خوشبختی میکنم برای خوشبختی یکی از عزیزانم که این عکسها مرتبط به اونه. انشالله خوشبخت و شاد باشه.

  خوب داشتیم در مورد برگزاری مهمونی میگفتیم. با برنامه و لیست کاغذی تموم کارها با مدیریت انجام میشه. حالا چند تا توصیه ی کلی. اینکه کارهای سخت و درست کردن غذاهایی که تا روز مهمونی قبلا درست نکردید رو اون روز امتحان نکنید! اگه نگاه کنید من همیشه سعی میکنم توی مهمونی ها غذاهایی که همیشه درست میکنم رو درست کنم تا استرسم کمتر باشه و وارد تر باشم. پس اگه غذای جدید درست میکنید حتما قبلش امتحان کنید و اون غذارو درست کنید و یکباره روز مهمونی نرید سراغ درست کردن غذای جدید.

نکته بعدی هم حفظ آرامش و خونسردی هست. استرس چرا آخه؟! 

اینطوری مطمئن باشید شما میتونید به تنها و حتی با وجود داشتن یک وروجک آتیش پاره مهمونی خوبی برگزار کنید. 

از نظر من سختی های مهمونی فقط و فقط برمیگرده به بعد از رفتن مهمونها و جمع و جور کردن خونه و زندگی!! باقیش همه تفریحه... واسه اینه ترجیح میدم اکثر مهمونی هام نهار یا شام پنجشنبه باشه تا فرداش کلی وقت برای جمع و جور کردن داشته باشم.

و موضوع بعدی هم اینکه کارهای سخت رو برای مهمونی ها انتخاب نکنید . راحت ترین غذاها میتونه جلوگیری کنه از خستگی شما در روز مهمونی. 

مجدد سوپ شیر، سالاد اندونزی، سالاد الویه(با تزیین متفاوتدیماج قزوین و دسرها هم ژله ترکیبی فالوده و رنگین کمان، کرم کیوی، کرم مانگو، دسر توت فرنگی، دسر موز و توت فرنگی و مخلفات. کلا شارلوت ها و کرمهای مختلف هم خوشمزه اند برای مهمونی ها و هم ساده درست میشن و هم چشم نواز اند. و نون باگت.

 این دسر موز و توت فرنگی هست خیلی خوشمزه است (اینطور میگن) انشالله یک روز دستورش رو قرار میدم. از نمای نزدیک عکسشو گذاشتم لذت ببرید. خودم تا حالا چند بار درستش کردم ولی حتی یک قاشقش رو نخوردم... 

 اینم نمای همون میز از زاویه ی دیگه. تزیین گوجه فرنگی رو اینجا میتونید ببینید.

سوال های که میدونم بعد از نوشتن این پست معمولا پرسیده میشه. لطفا این پستهارو قبلش بخونید: قالبها و سوال های متداول در مورد قالب. نکات درست کردن ژله و خارج کردن از قالب.

 خوب فکر کنم بی انرژی بودنم در انتهای پست هم تاثیر زیاد حرف زدنم از اول متن هست و هم تاثیر ماه رمضان! انشالله نماز و روزه هاتون قبول باشه و مارو هم از دعای خودتون بی نصیب نزارید. 

انشالله در روزهای آینده پست قرار میدم. بدی کارم اینه که عکسهای گذشته همه و همه  پاک شدن و من متاسفانه باید پست جدید و به روز آماده کنم و هیچ آرشیو در دست رسی ندارم. یک مدت طولانی هم دست به عکاسی و نوشتن نبردم. خوب ممنون که صبور هستید. 

از طرفی سعی میکنم اینستارو هم به روز کنم. تا خبر رسانی باشه برای آپ هام.

نکته بعدی هم اینکه سعی میکنم نظرات رو هر چه زودتر پاسخ بدم. حدود یازده صفحه رو پاسخ دادم ولی حجم خیلی زیاده و تمام تلاشم رو میکنم زودتر پاسخ بدم.

دیدگاه‌ها  

0 #33 مهگل 1398-03-18 09:18
خیلی ممنونم ازتون که به ما اینهمه چیز یاد میدین. خدا به خودتون و خانوادتون و همه عزیراتون سلامتی بده. ما فقط میتونیم با دعای خوب براتون اینهمه لطفتونو جبران کنین. خیلی دوستون دارم.
-----------------------
سلام. ممنونم از دعاهای زیباتون. بسیار بسیار خوشحالم که میتونم کمک کوچیکی براتون باشم.
نقل قول کردن
0 #32 Hosna 1398-01-22 20:53
سلام شکلات جون مدتی نیستین دلتنگیم ی سوال من خودم به کوچیک دارم خیلی سخته شما چطور همه این کارا رو تنهایی انجام می دین واقعا ایول داره کارتون واینکه این همه خوراکیو چطور تو یخچال جا می دین
------------------
سلام. ممنونم از لطفتون. مشکل اتصال به سایت داشتم ولی حل شد شکر خدا.
من سعی میکنم برنامه ریزی کنم برای مهمونی ها و مدیریت
نقل قول کردن
+2 #31 مینا65 1396-12-03 14:01
سلام. خیلی عالیه. لطفا نوشیدنی موهیتو رو آموزش بدین
--------------------
سلام. چشم
نقل قول کردن
+2 #30 arezoo 1396-07-03 09:08
شکلات جونم سلام
ممنون که جوابمو دادین،توروخدا مراحل ژله ترکیبی رو بذارین،من خیلی دوست دارم درست کنم،دستور دسر موز و توت فرنگی م که قول دادین رو برامون بذارین.ممنونم،شما خیلی خوبین،من از وقتی با سایت شما آشنا شدم دستپختم خیلی خوب شده،ممنونم بخاطر همه چی،دوستون دارم.
----------------------
سلام.... واییی مرسی از این همه لطف بهم. ممنونم. چشم سعی میکنم یک پست از ژله ترکیبی ها بزارم.
نقل قول کردن
+5 #29 arezoo 1396-06-26 07:08
شکلات جونم سلام.
منم با این ژله ترکیبی مشکل دارم،راستش اومدم درست کنم و لی مثل شما نشد.منم یه کم ژله آلوئه ورا ریختم گذاشتم نیم بند شد،بعد توت فرنگی ها رو چیدم توش دوباره یه خورده ژله آلوئه ورا ریختم،بعد ژله توت فرنگی رو با فالوده قاطی کردم ریختم توش،ولی مشکل اینجاس،مثل شما نشد،برای شما قشنگ نصفیش که توت فرنگی ها توشه ژله آلوئه وراس انگار و رنگش سفیده،نصف دیگه ش مخلوط ژله توت فرنگی و فالوده،برا من فقط تونستم روشو که توت فرنگی ها توشه رو به رنگ سفید درارم،بقیه ش شد مخلوط فالوده و ژله،اون نکته ای که برای شما باعث شده این دو تارنگ ژله از هم جدا بشن چیه؟من حتما کج م گذاشتم باز توش ژله آلوئه وراا ریختم و لی چون کج بود خوب نشد
ببخشید زیاد حرف زدم.ممنونم اگه جواب بدین.
---------------------
خوب کاملا متوجه شدم. من /ذاشتم یک قسمت کامل ببنده و بعد قسمت بعدی رو قرار دادم. بعد اینکه یک قسمت باید حجمش اونقدری باشه که دیده بشه و کم نباشه که محو بشه.
اون نیم بند بودن هم مهمه واسه جاگذاری توت فرنگی ها. شاید یک پست جدا بزارم و مرحله ای جا سازی رو نشون بدم.
نقل قول کردن
+6 #28 مریم-سهیلا 1396-05-26 14:50
سلام شکلات جان-من همیشه از مطالبی که میذاری استفاده میکنم.مدتی که نبودی همیشه سر میزدم و میدیدم خبری نیست خوشحالم دوباره برگشتی. شاد و سلامت باشی
------------------
سلام. ممنونم از لطفت عزیزم
نقل قول کردن
+6 #27 مرمر 1396-05-05 07:01
سلام گلم.خیلییییی خوشحالم که برگشتین. : :lol: :lol: :-*
-------------------
سلام عزیزم. منم همینطور
نقل قول کردن
+6 #26 عشق اشپزی 1396-05-04 01:46
سلام کافه جان خواهش میکنم یکم پست جدید بذار خسته شدم انقدر سایتت چک کردم هیچ چیز جدیدی نبود :cry: :oops: منتظر دستورای خوبت هستم.
--------------------
سلام عزیزم. چشم به روی چشم
نقل قول کردن
+6 #25 نیلوفر110 1396-05-02 15:18
سلام.شما فوق العاده اید من محال است که در مهمانیهایم از دستورات شما استفاده نکنم.همیشه دعاگوی شما هستم.شما را دوست دارم.ممنون که هستید.
--------------------
سلام. مرسی ممنونم لطف دارید و ممنونم برای دعا های خوبتون
نقل قول کردن
+6 #24 نیلوفر110 1396-04-28 17:21
سلام.شما فوق العاده هستید.من روانشناسی می خوانم.شما روحیه خیلی خوبی دارید که به این قشنگی توضیح می دهید و به مهربانی در اختیار قرار می دهید.من در تمام مهمانی هایم از دستورات شما استفاده میکنم.ممنون.لطفا ادامه دهید .من هر شب سایتتون را چک می کنم.ممنونم
-------------------
سلام. وای خدا منم عاشق استلال شما شدم. خداروشکر. چشم حتما پستهای جدید میزارم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir