املت گوجه فرنگی
بعضی غذاها هست که خوردنش علاوه بر سیر شدن و مفید بودن برامون طعمی رو ایجاد میکنه که همیشه به یادمون میمونه. و به قولی میگیم مزه اش هنوز زیر دندونمونه.
یکی از اون موارد صبحونه ی روزها تعطیله برای من و خانوادم. این املتی که امروز دستورشو میزارم املت گوجه فرنگی یا املت کلاسیکه ما ایرانی هاست که توی اکثر صبحونه فروشی های کشورمون عرضه میشه.
در کنار املت تزیین گوجه فرنگی که توی پست تولد گذاشته بودم و چند نفر از دوستان روش درست کردنشو میخواستن هم توضیح میدم.
مواد لازم :
گوجه تازه و قرمز 3 عدد متوسط
تخم مرغ 5 عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
نمک ، فلفل سیاه و قرمز
روغن یا کره
اول گوجه هامونو حلقه ای میبریم. حالا خیلی مهم نیست که صرفا حلقه ای باشه یا خرد شده. میبریم و داخل روغن سرخش میکنیم. نیازی نیست بسوزه یا کاملا سرخ بشه فقط کافیه آبش کشیده بشه.
بعد رب گوجه فرنگی رو با گوجه مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت بشه و بعد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم. (حتما برای سلامت تخم مرغ خصوصا در فصل گرما تخم مرغها رو قبل از اضافه کردن به هر غذایی در ظرفی جداگانه دونه دونه بشکنید و بعد از اطمینان از سالم بودن اونها اونهارو به غذا اضافه کنید)
و بعد نمک و ادویه ها (به جز زردچوبه! هر غذایی ادویه خاص خودش رو داره) به املت اضافه میکنیم. و بهتره خیلی سفت نشه تخم مرغهامون و تقریبا عسلی زیر حرارت رو خاموش کنیم.
میتونید به جای روغن از کره استفاده کنید ولی خیلی کالری غذا بالا میره.
اضافه کردن پیازچه یا چیاز یا سیر یا فلفل یا هر نوع افزودنی دیگه این املت رو از حالت املت های صبحونه ای بیرون خارج میکنه. انشالله در پست های آینده سایر املت ها را کامل توضیحش میدم.
برای تزیین گوجه ه شکل گل رز اول سر و ته گوجه رو میزنیم و بعد به حالت عمودی(طولی) به دو قسمت تقسیم میکنیم و بعد برش های نازک 2 تا 3 میلی متری افقی(عرضی) بهش میزنیم.
بعد از کوچکترین برش شروع میکنیم به لوله کردنه گوجه و عین گلبرگ گل پشت هم گلبرگ هارو میچینیم. و تا آخر. هر چی برگه هامونو نازک تر بریده باشیم گلمون زیباتر میشه.
دیدگاهها
یه دنیا مرررررسی
------------------------
سلام. سلامت باشید. همچنین شما. خداروشکر راضی بودید . حتما در برنامه ام هست.
،،،عاشقه اشبزيم ولي هيج جارو بيدانكرده بودم كه متل اينجا به دلم بشينه و همه جي باسليقه و تميز باشه باتوضيحاته كامل،،،،،واقعا خسته نباشيد ،،،بي صبرانه منتظره بستهاي جديدم
----------------------------
پاسخ مدیر سایت : ممنونم. کامنت شما هم به دل من نشست و منو برای نوشتن بیشتر امیدوار کرد. مرسی که همراهمی
------------------------
پاسخ مدیر سایت : واقعا با یک سری چیزاهایی کم ارزش میشه چه چیزهای زیبایی خلق کرد.
------------------
پاسخ مدیر سایت : نه عزیزم کمی تمرین میخواد
-------------------------------------
پاسخ مدیر سایت :
یک کمی مهارت میخواد. خوبیش اینه که کاملا خوردنیه. میتونید هر وقت گوجه قاچ میکنید اینو امتحانی درست کنید. هر چی پره ها رو نازک تر ببرید بهتر کنار هم میمونه. امتحان کن مشتریش میشی.