املت گوجه فرنگی

http://s5.picofile.com/file/8135944500/IMG_0058.JPG

بعضی غذاها هست که خوردنش علاوه بر سیر شدن و مفید بودن برامون طعمی رو ایجاد میکنه که همیشه به یادمون میمونه. و به قولی میگیم مزه اش هنوز زیر دندونمونه.

یکی از اون موارد صبحونه ی روزها تعطیله برای من و خانوادم. این املتی که امروز دستورشو میزارم املت گوجه فرنگی یا املت کلاسیکه ما ایرانی هاست که توی اکثر صبحونه فروشی های کشورمون عرضه میشه.

در کنار املت تزیین گوجه فرنگی که توی پست تولد گذاشته بودم و چند نفر از دوستان روش درست کردنشو میخواستن هم توضیح میدم.

مواد لازم :

گوجه تازه و قرمز 3 عدد متوسط

تخم مرغ 5 عدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری

نمک ، فلفل سیاه و قرمز

روغن یا کره

 

اول گوجه هامونو حلقه ای میبریم. حالا خیلی مهم نیست که صرفا حلقه ای باشه یا خرد شده. میبریم و داخل روغن سرخش میکنیم. نیازی نیست بسوزه یا کاملا سرخ بشه فقط کافیه آبش کشیده بشه.

بعد رب گوجه فرنگی رو با گوجه مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت بشه و بعد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم. (حتما برای سلامت تخم مرغ خصوصا در فصل گرما تخم مرغها رو قبل از اضافه کردن به هر غذایی در ظرفی جداگانه دونه دونه بشکنید و بعد از اطمینان از سالم بودن اونها اونهارو به غذا اضافه کنید)

و بعد نمک و ادویه ها (به جز زردچوبه! هر غذایی ادویه خاص خودش رو داره) به املت اضافه میکنیم. و بهتره خیلی سفت نشه تخم مرغهامون و تقریبا عسلی زیر حرارت رو خاموش کنیم.

میتونید به جای روغن از کره استفاده کنید ولی خیلی کالری غذا بالا میره.

اضافه کردن پیازچه یا چیاز یا سیر یا فلفل یا هر نوع افزودنی دیگه این املت رو از حالت املت های صبحونه ای بیرون خارج میکنه. انشالله در پست های آینده سایر املت ها را کامل توضیحش میدم.

برای تزیین گوجه ه شکل گل رز اول سر و ته گوجه رو میزنیم و بعد به حالت عمودی(طولی) به دو قسمت تقسیم میکنیم و بعد برش های نازک 2 تا 3 میلی متری افقی(عرضی) بهش میزنیم.

بعد از کوچکترین برش شروع میکنیم به لوله کردنه گوجه و عین گلبرگ گل پشت هم گلبرگ هارو میچینیم. و تا آخر. هر چی برگه هامونو نازک تر بریده باشیم گلمون زیباتر میشه.

http://s5.picofile.com/file/8135944576/Untitled.jpg

دیدگاه‌ها  

0 #5 فرین 1394-04-13 12:40
سلام و خسته نباشید،این گل قشنگو برای روی الویه درست کردم و با خیار شور شکل گلبرگ دراوردم براش.انصافا خیلی قشنگ شد.واقعا عاشق کافه شکلاتم.همه چی واضح و عالیه!خواهش میکنم تزئیتات دیگه هم یاد بدید
یه دنیا مرررررسی
------------------------
سلام. سلامت باشید. همچنین شما. خداروشکر راضی بودید . حتما در برنامه ام هست.
نقل قول کردن
+6 #4 ايدا 1393-06-05 10:28
سلام من تازه باكافه شكلات اشنا شدم وعاشقش شدم
،،،عاشقه اشبزيم ولي هيج جارو بيدانكرده بودم كه متل اينجا به دلم بشينه و همه جي باسليقه و تميز باشه باتوضيحاته كامل،،،،،واقعا خسته نباشيد ،،،بي صبرانه منتظره بستهاي جديدم
----------------------------
پاسخ مدیر سایت : ممنونم. کامنت شما هم به دل من نشست و منو برای نوشتن بیشتر امیدوار کرد. مرسی که همراهمی
نقل قول کردن
+1 #3 عسل 1393-06-02 13:02
من با خیار هم درست کردم خیلی قشنگ میشه 8)
------------------------
پاسخ مدیر سایت : واقعا با یک سری چیزاهایی کم ارزش میشه چه چیزهای زیبایی خلق کرد.
نقل قول کردن
+1 #2 مریم 1393-05-30 18:32
:oops: سخته :-*
------------------
پاسخ مدیر سایت : نه عزیزم کمی تمرین میخواد
نقل قول کردن
+2 #1 تمشک خانوم 1393-05-30 17:36
چقدر قشنگه گلش . فقط به نظرم یکم سخته . آخه وقتی داری گل رو میچینی سر جاش نمیمونه و هر باز میشه و سخته .... ولی خیلی زیباست ! مرسی از دستور خوبتون
-------------------------------------
پاسخ مدیر سایت :
یک کمی مهارت میخواد. خوبیش اینه که کاملا خوردنیه. میتونید هر وقت گوجه قاچ میکنید اینو امتحانی درست کنید. هر چی پره ها رو نازک تر ببرید بهتر کنار هم میمونه. امتحان کن مشتریش میشی.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir