شیرینی لطیفه

http://s5.picofile.com/file/8139790884/IMG_0285.gif

شیرینی لطیفه از شرینی های پر طرفداره که این روزها در کل ایران درست میشه. این شیرینی از شیرینی های خاص استان تبریز بوده و به خاطر بافت و نرم و لطیف و عطر خوبش و همچنین خمیر بی نهایت لطیفش ، لطیفه نام گذاری شده. خیلی راحت درست میشه . این شیرینی از دو بافت نونی و بافت خامه ای تشکیل شده که میتونیم با اسانس های مختلف مثل وانیل ، هل ، گلاب ، بیدمشک اونهارو معطر کنیم.

 

من قبلا روش درست کردن نون شیرینی لطیفه را کامل با تمام نکاتش بیان کردم. در اینجا روش درست کردن نون شیرینی لطیفه را ببینید.

طبق دستور نون شیرینی لطیفه را آماده کنید و وقتی پخت و از فر خارج کردید از کاغذ روغنی جدا کنید و بذارید خنک بشه. بعد از اینکه کاملا خنک شد آماده است تا خامه ی میانی اونو بذاریم.اگه حتی کمی داغی داشته باشه وقتی خامه را بین نون میمالیم خامه آب میشه و بافت لطیفه خیس میشه ، که چندان دلچسب نیست.

از نون شیرینی لطیفه برای درست کردن تیرامیسو هم میتونید استفاده کنید.البته با در نظر گرفتن نکاتش...

روش درست کردن خامه فرم گرفته را قبلا در یک پست مجزا کامل توضیح دادم. خامه فرم گرفته را طبق دستور آماده کنید و میتونید در انتها برای خوشبوتر شدن شیرینی یک تا دو قطره اسانس وانیل یا هل به خامه اضافه کنید.

http://s5.picofile.com/file/8137353818/IMG_0975.jpg

 

حالا برای هر دونه شیرینی لطیفه به دو تا نون شیرینی لطیفه و یه قاشق غذاخوری  خامه فرم گرفته نیاز داریم. بین نون ها یک تا دو قاشق خامه فرم گرفته میریزیم. برای سهولت و راحتی کار خامه را داخل قیف بریزید و از قیف بین نون ها بمالید. و در انتها با کمی خلال یا پودر پسته اونها را تزیین کنید.

اگه خواستید کمی شیک و مجلسی تر بشه از کاغذ کپسولی ساده شیرینی برای زیر اون استفاده کنید .

http://s5.picofile.com/file/8139790934/IMG_0289.gif

این شیرینی را میتونید با رنگهای خوراکی مختلف درست کنید. مثلا خامه ی اون را رنگی کنید و یا در خمیر نون قبل از پختش یک قطره رنگ خوراکی به خمیر اضافه کنید و بعد بپزید.

http://s5.picofile.com/file/8139790818/C_Users_Administrator.gif

برای نگه داری این شیرینی از ظرف های در بسته که اصلا هوا نکشه استفاه کنید. چون نون این شیرینی در مجاورت هوا خشک میشه. و شیرینی ها به مدت 3 روز در یخچال و 1 ماه در فریزر سالم میمونه. اگر شیرینی را در فریزر نگه داری میکنید ، یک ساعت زودتر از مصرف از فریزر خارج کنید.

نوش جان

http://s5.picofile.com/file/8139790918/IMG_0286.gif

 

دیدگاه‌ها  

0 #16 samaneh 1397-01-06 06:26
واقعاً قشنگند
-------------------
مرسی
نقل قول کردن
0 #15 اليسا 1396-06-14 08:10
درود، من اين شيريني رو دوبار پختم ولي اصلا خشنود نبودم يكي اينكه نونش خيلي نرم شد و مانند شيريني فروشي ها ترد نشد دوم اينكه توي فر خوب پف كرد ولي زماني از فر درآوردم پفش خوابيد با وجوديكه همه موارد رو مو به مو انجام دادم به نظرتون ايراد كارم كجا بود؟
-------------------
سلام سفیده تخم مرغ رو با کرم تارتار بزنید .
نقل قول کردن
0 #14 نسترن 1396-05-25 21:36
سلام
مرسی از زحمتی که کشیدید و از اموزش خوبتون
من شیرینی رو با دستور شما درست کردم و اینقدر سفیده ها خوب حالت گرفته بودن که وقتی قیف میزدم نوک شیرینی همونطور تو هوا میموند و اصلا شیرینی در سینی پهن نمیشد و به هر شکلی از قیف خارج میشد همونطور در سینی میموند .مشکل اینجاست که بعد از پخت هم شیرینی ها به همون شکل باقی موندند و مثل شیرینی شما سطحشون صاف و یکدست نشد. ضمنا به انوازه شیرینی شما پف نکرد.میشه بگید مشکل از کجاست؟شما چطوری سطح شیرینی هاتن محدب و یکدست شده؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید چون خیلی لازم دارم که یک لطیفه درست و ابرومند تهیه کنم.
یه سوال دیگه هم دارم.به نظرتون اگر به جای نشاسته ذرت،آرد ذرت بریزمبهتر میشه یا بدتر؟
----------------------
سلام. این خیلی خوبه که خوب فرم گرفته . ولی گاهی زیادی هم زدن سفیده باعث میشه سفیده خراب بشه. فکر میکنم سفیده رو زیاد زدید. دمای فر هم تاثیر گذار هست. نه آرد و نشاسته ذرت تاثیری و فرقی نداره
نقل قول کردن
0 #13 زهره جوان 1395-12-16 19:03
سلام چرا من نمیتونم دستور شیرینی رو پیدا کنم ؟؟؟ فقط توضیحات هست !!!!
---------------------
مثلا کدوم دستورها؟
نقل قول کردن
+2 #12 Samira.hz0015 1395-01-16 12:54
سلام،پس چرا دستورش تو سایت نیست؟!همتون تعریف کردین منم میخام درست کنم
----------------------
سلام. چرا هست که. در قسمت شیرنی ها و نون ها.
نقل قول کردن
-2 #11 Sayeh 1394-11-21 14:45
سایتتون عالیه. خسته نباشین و ممنوووووووووون :-)
---------------------
ممنونم نظر لطف شماست
نقل قول کردن
0 #10 somaye 1394-07-09 13:23
سلام عزیزدلم خسته نباشی بیزحمت میشه بگی
تو مایکروویو با چه درجه وزمانی دقیق بذارم
سولاردام الجی هست مایکروویوم ممنونم
---------------------------
سلام عزیزم. در ماکروفر و سولاردوم یک دکمه ای وجود داره بع اسم کانوکشن. حالت کانوکشن ماکروفر رو به فر تبدیل میکنه. اینطوری زمان و دمای متوسط برای درست کردن کیک یا هر چیز دیگه ای مثل فر میشه.
نقل قول کردن
+1 #9 somayeh 1394-05-06 08:30
سلام عزیزم خسته نباشی اصلا دلم نمیاد از پیجت
برم بیرون خیلی محشری
سوالم اینکه من ازدرست کردن خامه فرم گرفته
واقعا میترسم که خراب بشه نمیشه از خامه قنادی
اماده استفاده کنم
----------------------------
سلام. چرا عزیزم میشه. راحترم هست.
نقل قول کردن
0 #8 مریم روحانی 1394-03-26 21:14
سلام شکلات خانم واقعا تبریک میگم به ذوق و استعداد و علاقه شما به هنر اشپزی . من تازه با سایت شما اشنا شدم . انگار که گمشده ام رو پیدا کردم .من هم خیلی اشپزی رو دوست دارم و به دنبال رسپی های درست و دقیق هستم، چون فرصت کلاس رفتن ندارم. بازم بینهایت ممنون
---------------------------------
سلام. منونم از لطف شما. الهی شکر. این واقعا هدف منه.
نقل قول کردن
+1 #7 راحله 1393-08-29 17:35
با عرض سلام ممنون میشم بگید از کجا باید ببینم روش درست کردن خمیرشو که قبلا گذاشتید :sigh: :sigh: :sigh:
--------------------
روش کلید کنید. در قسمت خمیر ها و نان ها هست
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir