تیرامیسو

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی هستش که خوب فکر میکنم همه خوب راجبش بدونید. هم با تخم مرغ درست میشه و هم بدون تخم مرغ  من از اونجایی که تخم مرغ خام داخل دسر هام استفاده نمیکنم مثل همیشه دنبال جایگزین کردن تخم مرغ در دستورها هستم به طوری که روی طعم دسر اثر منفی نزاره پس بی چون و چرا نوع بدون تخم مرغ رو انتخاب میکنم.

این دسر بسیار سنگین و پر کالریه و میتونم بگم یکی از پر طرفدارترین دسرها در جهانه.

مواد لازم :

لیدی فینگر یک بسته بزرگ یا 30 عدد

خامه فرم گرفته 650 گرم

پنیر ماسکارپونه 500 گرم

نسکافه فوری 3 بسته

درست کردن لیوی فینگر رو قبلا آموزش دادم. من خودم بسیاری از موارد از لیدی فینگر درست کرده ی خودم استفاده میکنم. اما برای مهمونی ها که میخوام تیرامیسو اورجینال درست کنم ترجیح میدم لیدی فینگر ایتالیایی بخرم.

انواع مختلفیش توی ایران هست که من معمولا این مارک ویچنز (VICENZOVO) استفاده میکنم.

نسکافه رو داخل یک پیمانه آب جوش حل میکنیم.

پنیر رو با دور متوسط هم زن میزنیم تا یکدست و صاف بشه.

خامه فرم گرفته رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.

لیدی فینگر هامون رو باید به شهد نسکافه آغشته کنیم. دو تا راه داریم . اولی سرعت عمل بالایی میخواد  و دومی راحتره. اول اینکه میتونیم لیدی فینگر ها رو سریع  داخل محلول نسکافه بزنیم و در بیاریم. (اگه این کار رو خیلی سریع انجام ندید نون هاتون خمیر میشه.)

و دوم اینکه لیدی فینگر ها رو بچینید و روشو با قلمو محلول نسکافه بمالید. میخواییم کاملا شهد نسکافه رو نون هامون داشته باشه.

خوب حالا روی نون هامون رو از مخلوط خامه ای میپوشونیم. و بعد دوباره یک لایه لیدی فینگر میزاریم. و دوباره خامه. تا تمام موادمون تموم بشه.

 

لایه ی انتهایی حتما خامه ایی باشه. و بعد درپوش ظرفمون رو میبنید و ظرفمون رو برای 24 ساعت داخل یخچال میزاریم. همونطوری که قبلا گفتم تمام دسر های حاوی ماسکارپونه باید 24 ساعت توی یخچال بمونن تا طعم مواد به خورد هم بره.

و در نهایت میتونید روی اون رو کمی پودر نسکافه یا کاکائو بپاچید و با شکلات تزیین کنید و نوش جان کنیدش....

 

دیدگاه‌ها  

0 #9 فریده 1397-01-26 08:21
سلام

سایز قالب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------
سلام.
هر جا چه در کیک و چه در دسر و .... نیاز به سایز قالب داشتید، به اندازه مواد خام پیمانه بزنید و در قالب مورد نظر خودتون بریزید. اینطوری میدونید قالب چقدر گنجایش داره. مثلا برای پیدا کردن قالب مناسب ژله، به اندازه مواد ژله مثلا برای هر بسته ژله دو لیوان آب داخل قالب بریزید. اینطوری میدونید برای پر شدن قالب چند ژله نیاز دارید.
برای مواد کیک به ازای هر پیمانه آرد و .... یک پیمانه آب در نظر بگیرید و داخل قالب بریزید بعد مثلا با توجه به میزان پف کیک که در دستور گفته میشه، مثلا یک سوم قالب خالی باشه یا ... قالب مورد نظر رو پیدا کنید.
این دسر هم قالب 25 سانتی داشته.
نقل قول کردن
0 #8 فاطمه22 1396-04-11 07:31
سلام چه جوری ظرف زیری قالب کمربندی رو جابجا کردی؟
-------------------
میتونید زیرش کاغذ روغنی قرار بدید راحت بلند میشه.
من با کفگیر جا به جا میکنم.
نقل قول کردن
0 #7 الی 5966 1395-01-08 20:56
سلام شکلات جونم
میشه کمکم کنی عزیز که تیرامیسو که درست کردم رو چطوری از قالب کمربندی درآورم که مواد میانیش وا نره؟ آخه فردا کلی مهمون دارم میترسم آبروم بره
--------------------
سلام. خامه سفت استفاده کن و میزان پنیر رو بیشتر کنید. و حتما در جای خنک نگه داری و سرو بشه.
نقل قول کردن
0 #6 نسترن. م 1394-11-04 04:02
سلاااااام. شکلات جان منظورت از نسکافه ی فوری همین کافی میکسهای موجود در بازاره که خودش کمی شکر هم داره و روش نوشته3in1؟؟؟؟بعدش هم برای سفت شدن و قوام مواد داخلی ژلاتین اضافه نمیکنی؟اینجوری موقع برش مواد نمیریزه بیرون؟؟
ممنووووون
--------------------
سلام. بله منظور همون هاست. نه نیازی نداره بعد یک روز خوب خودش رو میگره. بافت پنیر سفت هست.
نقل قول کردن
0 #5 شیرین 1393-09-19 06:44
سلام ،قالبمون باید قالب کمربندی باشه ؟
-----------------
نه میتونید از قالب معمولی که سلفون کشیدید استفاده کنید. خوب با کمر بندی کمی راحتر هست.
نقل قول کردن
0 #4 منیر 1393-08-28 11:42
شکلات جان
من متوجه نشدم که چطورتوی قالب قرار میگیره و چطوراز اون خارجمیشه.... :sigh:
-----------------------
توی قالب سلفون بکشید. دور قالب و کف اونو نون بچینید و روشو مایع بریزید و همینطور تا آخر. بعد از سفت شدن با بیرون کشیدن سلفون رو ازش جدا کنید. راحته.
نقل قول کردن
+2 #3 پارمیس 1393-06-17 10:55
من عاشق تیرامیسو هستم . شما خیلی هنرمند هستین از عکسهای غذاها و دسرهاتون مشخصه.
--------------
پاسخ مدیر سایت:
ممنونم لطف دارید
نقل قول کردن
-1 #2 gilda 1393-06-01 10:32
عزيزم منظورم شارلوت با پودينگ و ژله هست.به نظر كه خوب بود.يه لايه پودينگ روي فينگر ليدي ها مي ريزي بعد يه لايه ژله .به نظر عالي ميشه.نظرت چيه؟
------------------------------
پاسخ مدیر سایت :
خانومی من کلا تیرامیسو رو خیلی دوست دارم و چون عاشق خامه ام خیلی دوست دارمش. شارلوتم معمولا با رولت درست میکنم. با لیدی فینگرم باید خوب باشه. یک بار شارلوت خرده شیشه که با کرم وانیلی هستش با نون لیدی فینگر درست کردم خیلی خوب بود. ولی تیرامیسو عالی هستش. ولی کلا این سبک دسر ها علاوه بر زیباییشون خوشمزه هم هستن. مطمئننا چیزی که در ذهن شما کدبانوی هنرمند هست بهترین انتخابه و بهش شک نکنید.
انشالله درست کنید و نتیجه اش رو به ما هم خبر بدید.
نقل قول کردن
0 #1 gilda 1393-06-01 08:16
سلام عزيزم/.تيراميسوت حرف نداره.فكر كنم اصل تيراميسو با پنير باشه ولي من يه جايي با بستني اش رو خوردم.چي بگم واله.يه قالب كمربندي گرفتم و موندم براي تولد دخترم شارلوت پودينگ و ژله درست كنم يا تيراميسو.هنوز شك دارم.
بهترينها رو برات آرزومندم
------------------------------------------------------
پاسخ : با بستنی و نون و بیسکوییت یا کیک میشه بمب بستنی درست کرد. البته با رولت و بستنی. ولی تیرامیسو اصلا بستنی نداره. به نظر من تیرامیسو را حتما درست کن و شک نکن در خوشمزگیش. ژله هم راحته اونم درست کن. البته نظر منه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir