تیرامیسو
تیرامیسو یک دسر ایتالیایی هستش که خوب فکر میکنم همه خوب راجبش بدونید. هم با تخم مرغ درست میشه و هم بدون تخم مرغ من از اونجایی که تخم مرغ خام داخل دسر هام استفاده نمیکنم مثل همیشه دنبال جایگزین کردن تخم مرغ در دستورها هستم به طوری که روی طعم دسر اثر منفی نزاره پس بی چون و چرا نوع بدون تخم مرغ رو انتخاب میکنم.
این دسر بسیار سنگین و پر کالریه و میتونم بگم یکی از پر طرفدارترین دسرها در جهانه.
مواد لازم :
لیدی فینگر یک بسته بزرگ یا 30 عدد
خامه فرم گرفته 650 گرم
پنیر ماسکارپونه 500 گرم
نسکافه فوری 3 بسته
درست کردن لیوی فینگر رو قبلا آموزش دادم. من خودم بسیاری از موارد از لیدی فینگر درست کرده ی خودم استفاده میکنم. اما برای مهمونی ها که میخوام تیرامیسو اورجینال درست کنم ترجیح میدم لیدی فینگر ایتالیایی بخرم.
انواع مختلفیش توی ایران هست که من معمولا این مارک ویچنز (VICENZOVO) استفاده میکنم.
نسکافه رو داخل یک پیمانه آب جوش حل میکنیم.
پنیر رو با دور متوسط هم زن میزنیم تا یکدست و صاف بشه.
خامه فرم گرفته رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
لیدی فینگر هامون رو باید به شهد نسکافه آغشته کنیم. دو تا راه داریم . اولی سرعت عمل بالایی میخواد و دومی راحتره. اول اینکه میتونیم لیدی فینگر ها رو سریع داخل محلول نسکافه بزنیم و در بیاریم. (اگه این کار رو خیلی سریع انجام ندید نون هاتون خمیر میشه.)
و دوم اینکه لیدی فینگر ها رو بچینید و روشو با قلمو محلول نسکافه بمالید. میخواییم کاملا شهد نسکافه رو نون هامون داشته باشه.
خوب حالا روی نون هامون رو از مخلوط خامه ای میپوشونیم. و بعد دوباره یک لایه لیدی فینگر میزاریم. و دوباره خامه. تا تمام موادمون تموم بشه.
لایه ی انتهایی حتما خامه ایی باشه. و بعد درپوش ظرفمون رو میبنید و ظرفمون رو برای 24 ساعت داخل یخچال میزاریم. همونطوری که قبلا گفتم تمام دسر های حاوی ماسکارپونه باید 24 ساعت توی یخچال بمونن تا طعم مواد به خورد هم بره.
و در نهایت میتونید روی اون رو کمی پودر نسکافه یا کاکائو بپاچید و با شکلات تزیین کنید و نوش جان کنیدش....
دیدگاهها
سایز قالب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------
سلام.
هر جا چه در کیک و چه در دسر و .... نیاز به سایز قالب داشتید، به اندازه مواد خام پیمانه بزنید و در قالب مورد نظر خودتون بریزید. اینطوری میدونید قالب چقدر گنجایش داره. مثلا برای پیدا کردن قالب مناسب ژله، به اندازه مواد ژله مثلا برای هر بسته ژله دو لیوان آب داخل قالب بریزید. اینطوری میدونید برای پر شدن قالب چند ژله نیاز دارید.
برای مواد کیک به ازای هر پیمانه آرد و .... یک پیمانه آب در نظر بگیرید و داخل قالب بریزید بعد مثلا با توجه به میزان پف کیک که در دستور گفته میشه، مثلا یک سوم قالب خالی باشه یا ... قالب مورد نظر رو پیدا کنید.
این دسر هم قالب 25 سانتی داشته.
-------------------
میتونید زیرش کاغذ روغنی قرار بدید راحت بلند میشه.
من با کفگیر جا به جا میکنم.
میشه کمکم کنی عزیز که تیرامیسو که درست کردم رو چطوری از قالب کمربندی درآورم که مواد میانیش وا نره؟ آخه فردا کلی مهمون دارم میترسم آبروم بره
--------------------
سلام. خامه سفت استفاده کن و میزان پنیر رو بیشتر کنید. و حتما در جای خنک نگه داری و سرو بشه.
ممنووووون
--------------------
سلام. بله منظور همون هاست. نه نیازی نداره بعد یک روز خوب خودش رو میگره. بافت پنیر سفت هست.
-----------------
نه میتونید از قالب معمولی که سلفون کشیدید استفاده کنید. خوب با کمر بندی کمی راحتر هست.
من متوجه نشدم که چطورتوی قالب قرار میگیره و چطوراز اون خارجمیشه....
-----------------------
توی قالب سلفون بکشید. دور قالب و کف اونو نون بچینید و روشو مایع بریزید و همینطور تا آخر. بعد از سفت شدن با بیرون کشیدن سلفون رو ازش جدا کنید. راحته.
--------------
پاسخ مدیر سایت:
ممنونم لطف دارید
------------------------------
پاسخ مدیر سایت :
خانومی من کلا تیرامیسو رو خیلی دوست دارم و چون عاشق خامه ام خیلی دوست دارمش. شارلوتم معمولا با رولت درست میکنم. با لیدی فینگرم باید خوب باشه. یک بار شارلوت خرده شیشه که با کرم وانیلی هستش با نون لیدی فینگر درست کردم خیلی خوب بود. ولی تیرامیسو عالی هستش. ولی کلا این سبک دسر ها علاوه بر زیباییشون خوشمزه هم هستن. مطمئننا چیزی که در ذهن شما کدبانوی هنرمند هست بهترین انتخابه و بهش شک نکنید.
انشالله درست کنید و نتیجه اش رو به ما هم خبر بدید.
بهترينها رو برات آرزومندم
------------------------------------------------------
پاسخ : با بستنی و نون و بیسکوییت یا کیک میشه بمب بستنی درست کرد. البته با رولت و بستنی. ولی تیرامیسو اصلا بستنی نداره. به نظر من تیرامیسو را حتما درست کن و شک نکن در خوشمزگیش. ژله هم راحته اونم درست کن. البته نظر منه.