آیس پگ
نوبتی هم باشه نوبت یک پست برای کوچولوهاست. چندین ساله یک چیزی به اسم آیس پک ، آیس بگ ، آیس تک ، آیس تگ و .... مد شده. ترکیب بستنی روان شده به همراه شکلات و چیبس و سس شکلاتی و بیس موز و انواع میوه جات و خامه است. حالا این ترکیبات میتونه خیلی متنوع باشه. از نوع میوه ای و شلاتی و معجون و نسکافه ای تا انواع بیسکویتی میتونه متنوع باشه.
چیزی که مهمه اینه که تمامی این محتویات در بسته ای دور هم جمع میشه و به همراه یک نی بزرگ مکیده میشه. این خوراکی نه تنها برای بچه ها خوشمزه و دوست داشتنی هست بلکه برای بزرگتر ها هم یک ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی به حساب میاد. حالا ما ملاک رو روی کوچیکتر ها میزاریم ، شما بزرگهاهم بی سر و صدا نوش جان کنید.
من در این پست روال کلی درست کردن این بستنی میوه ای رو میگم و دیگه درست کردن انواع ترکیباتش با خودتون.
این بستنی میتونه یک نوشیدنی خنک برای کوچولوها و تولدهاشون باشه.
مواد لازم :(برای یک لیوان بزرگ)
موز کوچک یک عدد
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
پودر شکر یک قاشق غذاخوری
بستنی توت فرنگی یک و نیم پیمانه
شیر دو تا سه قاشق غذاخوری
اسمارتیز یا شکلات چیبسی یا شوکو بیسکوییت به میزان لازم
سس شکلاتی یک قاشق غذاخوری
ظرف مخصوص آیس یک عدد
نی مخصوص یک عدد
ظرف مخصوص این دسر رو از لوازم یکبار مصرف فروشی ها باید تهیه کنید. نی رو هم همینطور. فقط درپوش این ظرف ها سوراخ نداره که باید خودتون با چاقو یا قیچی روش ایجاد کنید.
برای تهیه سس شکلاتی از دستور گاناش استفاده کنید ولی به جای خامه از شیر استفاده کنید تا سس رقیق تری داشته باشید.
سس شکلاتی رو داخل قیف پلاستیکی بریزید تا بتونید مثل تصویر ردور ظرف رو به سس آغشته کنید. میتونید از سس های آماده ی بیرون هم استفاده کنید.
موز رو با چاقو بسیار ریز خرد کنید و کف ظرفی که به سس آغشته کردید بریزید.
حالا بستنی و خامه و شیر و شکر رو داخل مخلوط کن بریزید و اجازه بدید یکدست بشه. میتونید از همزن هم استفاده کنید. بهتره نیم ساعت زودتر بستنی رو از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسه. در ریختن شیر زیاده روی نکنید. برخی از بستنی ها روون و مایع اند و اصلا نیازی به شیر ندارن.
میتونید یک پیمانه توت فرنگی تازه رو هم به موادتون اضافه کنید . توجه کنید توت فرنگی پوره شده باشه و بهتره از نوع مربایی و ریز اون استفاده کنید که شیرین و خوشمزه باشه.
در نهایت وقتی موادتون یکدست و روون شد یک قاشق شکو بیسکویت چیبسی بهش اضافه کنید و هم بزنید و داخل لیوان های حاوی موز و شکلات پر کنید. و روی سطح اون رو با اسمارتیز پر کنید و بعد درب ظرف و نی رو قرار بدید و نوش جان کنید.
به جای شکر میتونید از عسل طبیعی استفاده کنید. طبیعی البته!!! عسلی که خالص نباشه وقتی روی بستنی ریخته میشه سفت میشه و مثل کارامل میمونه. خوب چون آّب و شکره دیگه! ولی عسل طبیعی به هیچ وجه سفت نمیشه و یخ نمیزنه.
به طور کلی من ترکیب بستنی توت فرنگی و عسل و موز رو خیلی دوست دارم و این ژن در دخترمم هست که عین مامانش عاشق این نوع بستنی هست. از طرفی چون من و دختر خانوم علاقه ی زیادی به خوردن توت فرنگی داریم این دسر یکی از عصرونه های روزهای گرم بهار و تابستون ماست.
این بستنی رو با انواع میوه های میتونید درست کنید. حتی اگه ظرف مخصوص اون رو پیدا نکردید ایرادی نداره در یک لیوان معمولی امتحانش کنید. هم کم هزینه تر از بیرون در میاد هم خیلی بهداشتی تر!!
من که به هیچ وجه علاقه به خوردن بستنی های ترکیبی با میوه در خارج از خونه ندارم. چون واقعا میترسم که بهداشتی نباشه و از اونجایی که میوه جات به خاطر داشتن رطوبت میکروب رو داخل خودشون نگه میدارن و منتقل میکنن اصلا مجاز نمیدونم مخصوصا برای بچه ها از بیرون این طور دسر هارو تهیه کنم.
خوب اینم مینوسا خانوم ما در حال میل کردن بستنی مخصوصش...
میتونید روی این دسر رو با انواع سس های شکلاتی یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.
یا ترکیبات اون رو مطابق سلیقه کم و زیاد کنید.
دیدگاهها
________
ممنون از جوابتون. ولی راستش من از اون موقع منتظرم، دیدم نذاشتین گفتم ازتون درخواست کنم. آخه راستش من هر چقدر دقت کردم دیدم هیچ کرم کاراملی به خوشمزگیه کرم کارامل دنت نیست که اونم روش نوشته: شکر،شیر،نشاسته ذرت و شیر خشک.یعنی اصلا تخم مرغ نداره. گفتم شاید مال شما هم اینطوری باشه یا حداقل نزدیک به این باشه
------------------------
کرم کارامل خونگی حتما تخم مرغ داره. چون بافتش باید با تخم مرغ شکل بگیره. دنت یا سایر مارک ها از مواد شیمیایی هم استفاده میکنن. مطمئنن عین طعم اون رو نخواهید داشت. ولی تا چند روز آینده حتما پستی خواه گذاشت.
---------------------
قربونت برم. خیلی لطف دارید. همین حضور شما به من دل گرمی نوشتن میده. وقتی خوانده هام مثل شما گل و عزیزن منم نوشته هام از ته دلمه.
من یه خواهرزاده جیگردارم ک حتما براش درست خواهم کرد.. البته ب بهونه اون خودمم...
ولی یه سوال، موز باید انقد ریزه بشه که از نی بیاد بالا؟؟
--------------------
بله دیگه باید جوری باشه که وقتی میمیکید از نی بالا بیاد.
----------------------
سلام. ممنونم از حضورتون. راستش اون موقع چون کسی پیگیر نشد بی خیالش شدم. باید توی پستهام رو بگردم. یکی دو سالی گذشته. اگه پیدا کنم قرار میدم.
بزرگترین مرجع آشپزی دارید میشید
چیزهایی که واقعا پایه و لازمه و هیچ جای دیگه دستورش نیست
مرسی واقعا
من کیفی می کنم هر دفعه این سایت باز می کنم
راستی یه چیزی لیوان این آیس پک را قبلا داشتی یا از جایی میشه تهیه کرد؟؟
---------------------------
سلام. ممنونم لطف دارید. خدا کنه اینطوری باشه.
نه لیوانش رو بیرون میفروشن. لوازم قنادی فروشی ها و یک بار مصرف فروشی ها
---------------------------
نه میتونید حذفش کنید. خواهش میکنم خانومی
خسته نباشید
لطفا برای ماه رمضان نوشیدنی و غذا یادتون نره
----------------------
سلام. سعی میکنم خانومی