آیس پگ

نوبتی هم باشه نوبت یک پست برای کوچولوهاست. چندین ساله یک چیزی به اسم آیس پک ، آیس بگ ، آیس تک ، آیس تگ و .... مد شده. ترکیب بستنی روان شده به همراه شکلات و چیبس و سس شکلاتی و بیس موز و انواع میوه جات و خامه است. حالا این ترکیبات میتونه خیلی متنوع باشه. از نوع میوه ای و شلاتی و معجون و نسکافه ای تا انواع بیسکویتی میتونه متنوع باشه.

چیزی که مهمه اینه که تمامی این محتویات در بسته ای دور هم جمع میشه و به همراه یک نی بزرگ مکیده میشه. این خوراکی نه تنها برای بچه ها خوشمزه و دوست داشتنی هست بلکه برای بزرگتر ها هم یک ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی به حساب میاد. حالا ما ملاک رو روی کوچیکتر ها میزاریم ، شما بزرگهاهم بی سر و صدا نوش جان کنید. 

من در این پست روال کلی درست کردن این بستنی میوه ای رو میگم و دیگه درست کردن انواع ترکیباتش با خودتون. 

این بستنی میتونه یک نوشیدنی خنک برای کوچولوها و تولدهاشون باشه.

 مواد لازم :(برای یک لیوان بزرگ)

موز کوچک یک عدد

خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری

پودر شکر یک قاشق غذاخوری

بستنی توت فرنگی یک و نیم پیمانه  

شیر  دو تا سه قاشق غذاخوری

اسمارتیز یا شکلات چیبسی یا شوکو بیسکوییت به میزان لازم

سس شکلاتی یک قاشق غذاخوری

ظرف مخصوص آیس یک عدد

نی مخصوص یک عدد

 ظرف مخصوص این دسر رو از لوازم یکبار مصرف فروشی ها باید تهیه کنید. نی رو هم همینطور. فقط درپوش این ظرف ها سوراخ نداره که باید خودتون با چاقو یا قیچی روش ایجاد کنید.

 برای تهیه سس شکلاتی از دستور گاناش استفاده کنید ولی به جای خامه از شیر استفاده کنید تا سس رقیق تری داشته باشید.

سس شکلاتی رو داخل قیف پلاستیکی بریزید تا بتونید مثل تصویر ردور ظرف رو به سس آغشته کنید. میتونید از سس های آماده ی بیرون هم استفاده کنید.

 موز رو با چاقو بسیار ریز خرد کنید و کف ظرفی که به سس آغشته کردید بریزید. 

حالا بستنی و خامه و شیر و شکر رو داخل مخلوط کن بریزید و اجازه بدید یکدست بشه. میتونید از همزن هم استفاده کنید. بهتره نیم ساعت زودتر بستنی رو از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسه. در ریختن شیر زیاده روی نکنید. برخی از بستنی ها روون و مایع اند و اصلا نیازی به شیر ندارن.

میتونید یک پیمانه توت فرنگی تازه رو هم به موادتون اضافه کنید . توجه کنید توت فرنگی پوره شده باشه و بهتره از نوع مربایی و ریز اون استفاده کنید که شیرین و خوشمزه باشه.

در نهایت وقتی موادتون یکدست و روون شد یک قاشق شکو بیسکویت چیبسی بهش اضافه کنید و هم بزنید و داخل لیوان های حاوی موز و شکلات پر کنید. و روی سطح اون رو با اسمارتیز پر کنید و بعد درب ظرف و نی رو قرار بدید و نوش جان کنید.

به جای شکر میتونید از عسل طبیعی استفاده کنید. طبیعی البته!!! عسلی که خالص نباشه وقتی روی بستنی ریخته میشه سفت میشه و مثل کارامل میمونه. خوب چون آّب و شکره دیگه! ولی عسل طبیعی به هیچ وجه سفت نمیشه و یخ نمیزنه. 

به طور کلی من ترکیب بستنی توت فرنگی و عسل و موز رو خیلی دوست دارم و این ژن در دخترمم هست که عین مامانش عاشق این نوع بستنی هست. از طرفی چون من و دختر خانوم علاقه ی زیادی به خوردن توت فرنگی داریم این دسر یکی از عصرونه های روزهای گرم بهار و تابستون ماست.  

 این بستنی رو با انواع میوه های میتونید درست کنید. حتی اگه ظرف مخصوص اون رو پیدا نکردید ایرادی نداره در یک لیوان معمولی امتحانش کنید. هم کم هزینه تر از بیرون در میاد هم خیلی بهداشتی تر!! 

من که به هیچ وجه علاقه به خوردن بستنی های ترکیبی با میوه در خارج از خونه ندارم. چون واقعا میترسم که بهداشتی نباشه و از اونجایی که میوه جات به خاطر داشتن رطوبت میکروب رو داخل خودشون نگه میدارن و منتقل میکنن اصلا مجاز نمیدونم مخصوصا برای بچه ها از بیرون این طور دسر هارو تهیه کنم.

 خوب اینم مینوسا خانوم ما در حال میل کردن بستنی مخصوصش... 

میتونید روی این دسر رو با انواع سس های شکلاتی یا خامه فرم گرفته تزیین کنید. 

یا ترکیبات اون رو مطابق سلیقه کم و زیاد کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #7 سارا ساجدی 1394-04-04 22:34
به نقل از سارا ساجدی:
سلام.ممنونم از شما به خاطر سایت خوب و آموزشهای عالی که دارین. راستش یه مطلبی رو میخواستم بگم که ارتباطی با این پست نداره ولی چون گفتین سریع ترین راهه با عرض معذرت اینجا میگم. من تو پست کرم کاراملتون دیدم که نوشتین دستور یه کرم کارامل با شیر خشک دارین اما نذاشتین. راستش من خیلی وقته دنبال هم چین چیزی هستم ولی پیدا نمیکنم.میشه لطف کنید اون دستور رو بذارید؟ یا اینکه اگر فکر میکنید واسه سایتتون مطلب مفیدی نیست خیلی کوتاه برام ایمیل کنید؟بازم ببخشید. ممنونم
----------------------
سلام. ممنونم از حضورتون. راستش اون موقع چون کسی پیگیر نشد بی خیالش شدم. باید توی پستهام رو بگردم. یکی دو سالی گذشته. اگه پیدا کنم قرار میدم.

________
ممنون از جوابتون. ولی راستش من از اون موقع منتظرم، دیدم نذاشتین گفتم ازتون درخواست کنم. آخه راستش من هر چقدر دقت کردم دیدم هیچ کرم کاراملی به خوشمزگیه کرم کارامل دنت نیست که اونم روش نوشته: شکر،شیر،نشاسته ذرت و شیر خشک.یعنی اصلا تخم مرغ نداره. گفتم شاید مال شما هم اینطوری باشه یا حداقل نزدیک به این باشه
------------------------
کرم کارامل خونگی حتما تخم مرغ داره. چون بافتش باید با تخم مرغ شکل بگیره. دنت یا سایر مارک ها از مواد شیمیایی هم استفاده میکنن. مطمئنن عین طعم اون رو نخواهید داشت. ولی تا چند روز آینده حتما پستی خواه گذاشت.
نقل قول کردن
+3 #6 نعیمه نوری 1394-03-31 08:12
ااااااااااااااااااااای جووووونم. قربوووون دندونای خوشگلش برم. من هر سایت آشپزی میرم یک کم که نگاه میکنم حوصله ام سر میره و میام همینجا. حتی شده چند بار یک دستورو اینجا نگاه میکنم از بس که جذاب و کاملو جامعو با عکس توضیح میدی. ممنون که انقدر برای هر دستور وقت میذاری و زحمت میکشی عزیزم. اینو با دیدن سایت های معتبر دیگه متوجه شدم که واقعا واسه سایتت ارزش قائلی :roll: ;-)
---------------------
قربونت برم. خیلی لطف دارید. همین حضور شما به من دل گرمی نوشتن میده. وقتی خوانده هام مثل شما گل و عزیزن منم نوشته هام از ته دلمه.
نقل قول کردن
+1 #5 elahe 1394-03-30 07:36
بسیار عااالی مرسی..
من یه خواهرزاده جیگردارم ک حتما براش درست خواهم کرد.. البته ب بهونه اون خودمم... :D
ولی یه سوال، موز باید انقد ریزه بشه که از نی بیاد بالا؟؟
--------------------
بله دیگه باید جوری باشه که وقتی میمیکید از نی بالا بیاد.
نقل قول کردن
+1 #4 سارا ساجدی 1394-03-28 22:14
سلام.ممنونم از شما به خاطر سایت خوب و آموزشهای عالی که دارین. راستش یه مطلبی رو میخواستم بگم که ارتباطی با این پست نداره ولی چون گفتین سریع ترین راهه با عرض معذرت اینجا میگم. من تو پست کرم کاراملتون دیدم که نوشتین دستور یه کرم کارامل با شیر خشک دارین اما نذاشتین. راستش من خیلی وقته دنبال هم چین چیزی هستم ولی پیدا نمیکنم.میشه لطف کنید اون دستور رو بذارید؟ یا اینکه اگر فکر میکنید واسه سایتتون مطلب مفیدی نیست خیلی کوتاه برام ایمیل کنید؟بازم ببخشید. ممنونم
----------------------
سلام. ممنونم از حضورتون. راستش اون موقع چون کسی پیگیر نشد بی خیالش شدم. باید توی پستهام رو بگردم. یکی دو سالی گذشته. اگه پیدا کنم قرار میدم.
نقل قول کردن
+1 #3 nelzhe 1394-03-27 10:08
سلام اینجا واقعا هر روز پربارتر میشه

بزرگترین مرجع آشپزی دارید میشید

چیزهایی که واقعا پایه و لازمه و هیچ جای دیگه دستورش نیست

مرسی واقعا
من کیفی می کنم هر دفعه این سایت باز می کنم

راستی یه چیزی لیوان این آیس پک را قبلا داشتی یا از جایی میشه تهیه کرد؟؟
---------------------------
سلام. ممنونم لطف دارید. خدا کنه اینطوری باشه.
نه لیوانش رو بیرون میفروشن. لوازم قنادی فروشی ها و یک بار مصرف فروشی ها
نقل قول کردن
+1 #2 محیاا 1394-03-27 09:43
سلام شکلاتی جون من عاشق عاشق ایس پکم مررررسی ک گذاشیییی،حتما باید خامه باش؟؟
---------------------------
نه میتونید حذفش کنید. خواهش میکنم خانومی
نقل قول کردن
+1 #1 محیا گلی 1394-03-27 06:31
سلام خانمی
خسته نباشید
لطفا برای ماه رمضان نوشیدنی و غذا یادتون نره
----------------------
سلام. سعی میکنم خانومی
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir