بنانا اسپلیت
یک مدل چینش برای سرو بستنی که به خاطر ترکیبات خوبش بسیار خوشمزه و زیباست برای پذیرایی مهمونی ها. قبلا در مورد این شیوه ی سرو در این پست حرف زدم. نکته ی آنچنانی نداره. زیبایی و خوشمزگی در عین سادگی.
مواد لازم:
موز دو عدد رسیده و شیرین
بستنی یک تا دو اسکوپ
آجیل جات به صورت خام
توت فرنگی یا آناناس در صورت تمایل
سس شکلات یا عسل یا سس کارامل
ترکیب موز و بستنی به خودی خود بی نظیره. خصوصا اگه بستنی توت فرنگی باشه. میتونید از هر بستنی استفاده کنید. ورژن اصلیش بستنی وانیلی هست. ولی من بستنی توت فرنگی دوست دارم.
موز رو مثل تصویر از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم. میتونید از یک موز استفاده کنید. من دوست دارم پر و پیمون تر باشه.
ما بین موز ها بستنی و سایر مخلفاتی که دوست دارید باشه رو میزارید و روش رو هر نوع سسی که دوست دارید بریزید.
من کلا ترکیب عسل رو با بستنی خیلی دوست دارم. برای همین به جای سس کارامل یا شکلات از عسل استفاده میکنم. طبع گرم عسل هم با طبع سرد بستنی همخونی و برابری ایجاد میکنه.
برای مکمل این بستنی از یک سری مغزیجات خام استفاده میکنیم. پسته و گردو و فندوق با این ترکیب بی نظیر اند.
در صورت لزوم میتونید از توت فرنگی یا آناناس هم استفاده کنید.
دیدگاهها
-----------------
سلام. چشم حتما