بستنی انبه

http://s5.picofile.com/file/8130918800/IMG_1841.JPG

امروز بین بستنی هلو ، توت فرنگی و انبه تک آوردم ه دیدم نوبت به انبه ی مهربونم رسید.

من تمام میوه های استوایی و گرمسیری رو دوست دارم. پاپایا ، مانگوستین ، دراگون فروت ، پامولا ، جک فروت حتی اونایی که هنوز نخوردم و آرزوی خوردنشونو دارم. (باور کنید یکی از آرزوهامه خوردنشون!)

خوب کشور هندوستان رو هم که از قدیم الایام دوست داشتم. پس دو تا دلیل دارم برای عاشق انبه بودنم.

جدا از اینها این میوه سرشار از ویتامین A , C هستش.و واقعا میوه غنی هستش.

من تا فصل این میوه میشه سعی میکنم انقدر ازش بخرم و بخورم تا خفه بشمبعله!

خوب اینم باز مثل بستنی موز و پسته قبلی میمونه. کلا تمام میوه ها رو میشه فریز و بستنی میوه ای کرد. همونطوری که قبلا هم گفتم بهترین روش مامان های ما برای میوه خروندن با بچه ها بوده.

 مواد لازم انبه درشت و شیرین به میزان لازم

اول روش برش انبه رو میگم.

انبه هسته ی بزرگی داره. فکر کنم عکس گویای مراحل حبه کردنه انبه باشه.(اسم این روش با نامگذاری برادرم شده روش جوجه تیغی! پس مام میگیم انبه رو به روش جوجه تیغی برش میدیم.)

http://s5.picofile.com/file/8130917418/IMG_1281.JPG

http://s5.picofile.com/file/8130917600/IMG_1284.JPG

http://s5.picofile.com/file/8130918376/IMG_1289.JPG

 بعد اون برش هارو با قاشق یا چاقو از پوست نسبتا ضخیم انبه جدا میکنیم و میزاریم فریزر.

بعد که کاملا یخ زد بیرون میاریم و کاملا لهش میکنیم. با گوشت کوب برقی یا دستی یا با میکسر یا مخلوط کن. فرقی نداره مهم ریز شدنشه.

http://s5.picofile.com/file/8130918484/IMG_1823.JPG

 وقتی کاملا له و پوره شد آماده است. مراحل له کردن تا جایی پیش میره که پوره میوه کش دار بشه.

من همیشه کمی انبه خرد شده در این مرحله توش میریزم تا انبه زیر دندون بیاد.

http://s5.picofile.com/file/8130918492/IMG_1825.JPG

 اگه بستنی اضافه اومد دوباره اونو فریز کنید و بعد دوباره اونو مخلوط کنید تا بافت یخیش نرم بشه.

میتونید این بستنی میوه ای رو با چند تا اسکوب بستنی وانیلی قاطی کنید تا سنگین نباشه و یک دفعه قند خونتون بالا نره.

انجام هر کاری حوصله میخواد. مخصوصا آشپزی و دسر . پس با کمی حوصله میتوید دسرهای مخلوط جالبی از این ترکیب درست کنید.

http://s5.picofile.com/file/8130918568/IMG_1831.JPG

 برای ترکیب کردن این میوه با طعم های مختلف بهترین پیشنهاد آب پرتقاله. و میوه پرتقال . گفتم پرتقال یاد یخ دربهشت اش افتادم. انشالله بزودی یخ دربهشت پرتقال و آلبالو رو میزارم.

یک نکته!!!! من اولین باری که این دسر رو درست کردم 4 سال پیش بود. تا قبل اون مامانم از روش سنتی استفاده میکرد و میکوبید و ... ولی من اولین بار از گوشت گوب برقی استفاده کردم و متاسفانه باعث شد نه تنها تیغه دستگاه بشکنه بلکه کل دستگاه هم سوخت.

پند عبرت آموز :::::::: حتما بزارید یک تا پنج دقیقه انبه های یخ زده در دمای محیط بمونه تا از انجماد کامل در بیاد. اینطوری شرمنده مامانتونم نمیشید. تازه کالای چینی رو هم متهم نمیکنید.

http://s5.picofile.com/file/8130918676/IMG_1837.JPG

http://s5.picofile.com/file/8130918618/IMG_1834.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن م 1395-03-18 05:26
سلاااااام. من عاشق هر چیزی هستم که تو ش انبه داره. اینم خیلی دوست دارم درست کنم والان که ماه رمضون هم هست برای بعد از افطار بچه ها هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
ممنوووون
--------------
سلام. نوش جان. دقیقا مناسب هست. مارو هم دعا کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir