بستنی انبه
امروز بین بستنی هلو ، توت فرنگی و انبه تک آوردم ه دیدم نوبت به انبه ی مهربونم رسید.
من تمام میوه های استوایی و گرمسیری رو دوست دارم. پاپایا ، مانگوستین ، دراگون فروت ، پامولا ، جک فروت حتی اونایی که هنوز نخوردم و آرزوی خوردنشونو دارم. (باور کنید یکی از آرزوهامه خوردنشون!)
خوب کشور هندوستان رو هم که از قدیم الایام دوست داشتم. پس دو تا دلیل دارم برای عاشق انبه بودنم.
جدا از اینها این میوه سرشار از ویتامین A , C هستش.و واقعا میوه غنی هستش.
من تا فصل این میوه میشه سعی میکنم انقدر ازش بخرم و بخورم تا خفه بشمبعله!
خوب اینم باز مثل بستنی موز و پسته قبلی میمونه. کلا تمام میوه ها رو میشه فریز و بستنی میوه ای کرد. همونطوری که قبلا هم گفتم بهترین روش مامان های ما برای میوه خروندن با بچه ها بوده.
مواد لازم انبه درشت و شیرین به میزان لازم
اول روش برش انبه رو میگم.
انبه هسته ی بزرگی داره. فکر کنم عکس گویای مراحل حبه کردنه انبه باشه.(اسم این روش با نامگذاری برادرم شده روش جوجه تیغی! پس مام میگیم انبه رو به روش جوجه تیغی برش میدیم.)
بعد اون برش هارو با قاشق یا چاقو از پوست نسبتا ضخیم انبه جدا میکنیم و میزاریم فریزر.
بعد که کاملا یخ زد بیرون میاریم و کاملا لهش میکنیم. با گوشت کوب برقی یا دستی یا با میکسر یا مخلوط کن. فرقی نداره مهم ریز شدنشه.
وقتی کاملا له و پوره شد آماده است. مراحل له کردن تا جایی پیش میره که پوره میوه کش دار بشه.
من همیشه کمی انبه خرد شده در این مرحله توش میریزم تا انبه زیر دندون بیاد.
اگه بستنی اضافه اومد دوباره اونو فریز کنید و بعد دوباره اونو مخلوط کنید تا بافت یخیش نرم بشه.
میتونید این بستنی میوه ای رو با چند تا اسکوب بستنی وانیلی قاطی کنید تا سنگین نباشه و یک دفعه قند خونتون بالا نره.
انجام هر کاری حوصله میخواد. مخصوصا آشپزی و دسر . پس با کمی حوصله میتوید دسرهای مخلوط جالبی از این ترکیب درست کنید.
برای ترکیب کردن این میوه با طعم های مختلف بهترین پیشنهاد آب پرتقاله. و میوه پرتقال . گفتم پرتقال یاد یخ دربهشت اش افتادم. انشالله بزودی یخ دربهشت پرتقال و آلبالو رو میزارم.
یک نکته!!!! من اولین باری که این دسر رو درست کردم 4 سال پیش بود. تا قبل اون مامانم از روش سنتی استفاده میکرد و میکوبید و ... ولی من اولین بار از گوشت گوب برقی استفاده کردم و متاسفانه باعث شد نه تنها تیغه دستگاه بشکنه بلکه کل دستگاه هم سوخت.
پند عبرت آموز :::::::: حتما بزارید یک تا پنج دقیقه انبه های یخ زده در دمای محیط بمونه تا از انجماد کامل در بیاد. اینطوری شرمنده مامانتونم نمیشید. تازه کالای چینی رو هم متهم نمیکنید.
دیدگاهها
ممنوووون
--------------
سلام. نوش جان. دقیقا مناسب هست. مارو هم دعا کنید.