بستنی موز و پسته

اومدم مثلا پست مناسب ماه رمضون بزارم که نشد. الان مدتهاست که نمیرسم عکس جدید از کارام بگیرم و همش دارم عکسهای قدیمی رو استفاده میکنم. فکر کنم عکس های ماه رمضون امسال رو سال دیگه برسم بزارم. اینم اندر فواید بچه داریه!

این پست بستنی میوه ای داریم. اون قدیما مامان خانوم هامون همیشه از میوه بستنی درست میکردن و به ما بچه های میوه نخور ، بستنی میدادن. فکر کنم این بستنی رو همه بلد باشید. اما!

من قصد دارم تو این پست علاوه بر بستنی موزی یک سوغات خوب شهرمونم معرفی کنم.

 پسته یکی از بهترین نعمتهای خداست. توی غذا ، توی شیرینیجات ، خام و برشته و .... مصرف میشه. من عاشق انواع پسته ام.

و اما پسته قزوین. که طعم و مزه ی عالی داره و رنگ سبز اون واقعا چشم نوازه.

پسته ی قزوین ریز تر بقیه ی پسته هاست و معمولا به خاطر عطر و طعمش برای شیرینی ها و باقلوا استفاده میشه. من که از خوردن اون سیر نمیشم. اثر دارویی داره و یکی از خواص اون اینه که فشار خون رو زود بالا میبره. و امگا 3 داره. بیشتر صادرات پسته قزوین به خارج کشور هست .

http://s5.picofile.com/file/8130919584/IMG_1844.JPG

 این پسته های ریز و خوشمزه با یک قلقل خاصی شور میشن که حتما توی یک پست مفصل توضیح میدم. البته شور کردن پسته تخصص همسر هستش توی خونه و من ادعایی ندارم!

http://s5.picofile.com/file/8130919726/IMG_1848.JPG

 بریم سراغ بستنیمون.

مواد لازم :

موز دو عدد بزرگ

عسل یک تا دو قاشق غذاخوری

پسته 10 عدد

قدیما مامان ها موز رو میکوبیدن میزاشتن توی فریزر و یک ساعت بعد دوباره بیرون میاوردن و میکوبیدن و باز دوباره ..... و این چرخه ادامه داشت تا موز حالت کشدار پیداکنه. (توت فرنگی و انبه و سایر میوه ها رو هم به همین شکل)

ولی الان خدارو شکر با این تکنولوژی ها نیاز نیست خیلی زمان طی کنیم.

موزها رو حلقه حلقه میکنیم و میزاریم فریزر تا یک شب تا صبح بمونه و یخ بزنه.

بعد خارج میکنیم و میریزیم داخل میکسر یا مخلوط کن.و با دور تند میزنیم تا موز له بشه.


 مراقب تیغه مخلوط کن باشید که نشکنه. بهتره 5 دقیقه اول موز رو بیرون بزارید و بعد میکسش کنید.

وقتی مواد یکدست شد عسل رو اضافه میکنیم. عسل برای شیرینیه و اگه موزهای شما خیلی شیرین اند کمتر عسل بریزید.

 و در آخر قبل از خاموش کردن دستگاه پسته رو بریزید و بزاریم کمی خرد بشه. من دوست دارم پسته زیر دندون بیاد.


 و در نهایت اونو داخل ظرف بریزید و سرو کنید

http://s5.picofile.com/file/8130919384/IMG_1817.JPG

این بستنی واقعا برای کوچولوها خوبه و امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید.

 میتونید دو اسکوپ خامه یخ زده هم به مواد بالا اضافه کنید و بعد میکس کنید. من معمولا خامه و موز دو با هم فریز میکنم و بعد با هم میکسشون میکنم.


 

دیدگاه‌ها  

+1 #1 sara 1393-06-29 20:33
اسلام, اینجوری موز سیاه نمیشه؟
-------------------
تا زمانی که داخل فریزر هست نه!ولی اگه بیرون باشه باید به سرعت سرو بشه .
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir