بستنی موز و پسته
اومدم مثلا پست مناسب ماه رمضون بزارم که نشد. الان مدتهاست که نمیرسم عکس جدید از کارام بگیرم و همش دارم عکسهای قدیمی رو استفاده میکنم. فکر کنم عکس های ماه رمضون امسال رو سال دیگه برسم بزارم. اینم اندر فواید بچه داریه!
این پست بستنی میوه ای داریم. اون قدیما مامان خانوم هامون همیشه از میوه بستنی درست میکردن و به ما بچه های میوه نخور ، بستنی میدادن. فکر کنم این بستنی رو همه بلد باشید. اما!
من قصد دارم تو این پست علاوه بر بستنی موزی یک سوغات خوب شهرمونم معرفی کنم.
پسته یکی از بهترین نعمتهای خداست. توی غذا ، توی شیرینیجات ، خام و برشته و .... مصرف میشه. من عاشق انواع پسته ام.
و اما پسته قزوین. که طعم و مزه ی عالی داره و رنگ سبز اون واقعا چشم نوازه.
پسته ی قزوین ریز تر بقیه ی پسته هاست و معمولا به خاطر عطر و طعمش برای شیرینی ها و باقلوا استفاده میشه. من که از خوردن اون سیر نمیشم. اثر دارویی داره و یکی از خواص اون اینه که فشار خون رو زود بالا میبره. و امگا 3 داره. بیشتر صادرات پسته قزوین به خارج کشور هست .
این پسته های ریز و خوشمزه با یک قلقل خاصی شور میشن که حتما توی یک پست مفصل توضیح میدم. البته شور کردن پسته تخصص همسر هستش توی خونه و من ادعایی ندارم!
بریم سراغ بستنیمون.
مواد لازم :
موز دو عدد بزرگ
عسل یک تا دو قاشق غذاخوری
پسته 10 عدد
قدیما مامان ها موز رو میکوبیدن میزاشتن توی فریزر و یک ساعت بعد دوباره بیرون میاوردن و میکوبیدن و باز دوباره ..... و این چرخه ادامه داشت تا موز حالت کشدار پیداکنه. (توت فرنگی و انبه و سایر میوه ها رو هم به همین شکل)
ولی الان خدارو شکر با این تکنولوژی ها نیاز نیست خیلی زمان طی کنیم.
موزها رو حلقه حلقه میکنیم و میزاریم فریزر تا یک شب تا صبح بمونه و یخ بزنه.
بعد خارج میکنیم و میریزیم داخل میکسر یا مخلوط کن.و با دور تند میزنیم تا موز له بشه.
مراقب تیغه مخلوط کن باشید که نشکنه. بهتره 5 دقیقه اول موز رو بیرون بزارید و بعد میکسش کنید.
وقتی مواد یکدست شد عسل رو اضافه میکنیم. عسل برای شیرینیه و اگه موزهای شما خیلی شیرین اند کمتر عسل بریزید.
و در آخر قبل از خاموش کردن دستگاه پسته رو بریزید و بزاریم کمی خرد بشه. من دوست دارم پسته زیر دندون بیاد.
و در نهایت اونو داخل ظرف بریزید و سرو کنید
این بستنی واقعا برای کوچولوها خوبه و امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید.
میتونید دو اسکوپ خامه یخ زده هم به مواد بالا اضافه کنید و بعد میکس کنید. من معمولا خامه و موز دو با هم فریز میکنم و بعد با هم میکسشون میکنم.
دیدگاهها
-------------------
تا زمانی که داخل فریزر هست نه!ولی اگه بیرون باشه باید به سرعت سرو بشه .