بستنی سوخاری یا بستنی سرخ شده

تا اونجایی که من تحقیق کردم فهمیدم این دسر یک دسر مکزیکیه. و یک نوع دیگه ی اون در شیکاگو و ژاپن یا به طور کلی در شرق آسیا وجود داره.در دستور مکزیکی از دوره ی خمیر کورن فلکس یا غلات استفاده میشه و در پوشش خمیری آسیایی از خمیر tempura استفاده میشه.

نوع سوخاری و بسته بندی اون در خارج از ایران مثل بسته بندی ناگت و .... به فروش میرسه.

خوب الحق و الانصاف که چیزه خوشمزه ایه. با تشکر از خواهر همسر عزیزم برای این دستور . که این دستور خوب رو در اختیار من گذاشت. این شما و اینم دستور بستنی سوخاری و یک سری نکات که اگه رعایت بشه چیزه خوبی از آب درمیاد.

اگه دنبال اطلاعات بیشتری از این دسر خوب هستید اینجا رو بخونید.

یک موضوعم در مورد عکسهای وبلاگ که بهم ریخته بگم که مشکل از سایت آپلوده و انشالله تا چند روز آینده درست میشه.

مواد لازم :

کورن فلکس

بستنی وانیلی یا نارگیلی یا هر نوع دلخواه

تخم مرغ

روغن مخصوص سرخ کردنی

خامه و شکلات یا عسل برای تزیین

 

خوب من مقدار دقیق نگفتم چون همه چی به مقدار مصرفیتون بستگی داره.

اول اینکه یکم توضیح راجب کورن فلکس بدم. ما از مارک شیرین عسل استفاده کردیم که این عکسشه. و از نوع رژیمیش. که مزشو من پسندیدم. ولی از مارکهای دیگه مثل نستله هم میتونید استفاده کنید.

 

خوب بعد راجب بستنی. از بستنی سفت باید استفاده بشه. مثلا این بستنی پاکتیها اصلا مناسب نیست. به نظر من این بستنی اسکوپیهای نعمت خیلی مناسبه. مخصوصا طعم نارگیلی یا پسته ایش. میتونید از وانیلی هم استفاده کنید.

بستنی هارو اسکوپ بزنید و بزارید توی فریزر. مدت زمانه خاصی نداره. هر چی بیشتر بمونه بهتر. مثلا یک ساعت یا حتی یک روز. کمتر از یک ساعت نشه. باز همه چی به قدرت فریزرتون بر میگرده.

 

کورن فلکس رو آسیاب میکنیم. با هر وسیله ایی میتونید فقط ملاکمون اینه که پودری بشه.

 بعد که حسابی اسکوپها یخی شدند اونارو بیرون میاریم و تندی توی کورن فلکس میغلتونیم. کامل مواد سوخاریمون دورشو بگیره. و دوباره میزاریم تو یخچال برای چند ساعت تا بمونه

 

بعد تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا خوب روون و مخلوط بشه. میتونید کمی وانیلم به تخم مرغ بزنید تا بوی ون گرفته بشه. اگه خیلی حساسید. به نظر من که نیازی نداره.

 

بعد سریع اونو دوباره توی کورن فلکس پودر شده میغلتونیم.تموم این مراحل باید سرعتی انجام بشه. دقت کنید هیچ منفذی روی اسکوپ باقی نمونه!!! کاملا دور تا دوره اونو پوشش بدید.  (این توصیه ی امنیتی رو جدی بگیرید) بعد دوباره بستنیها  میرن توی یخچال و دو سه ساعتی اون تو استراحت میکنن.

بعد توی یک ظرف کوچیک روغن میریزیم. روغن رو حسابی داغ میکنیم.(تاکید ! داغه داغ داغ!) حالا باید بستنی رو از فریزر بیرون بیاریم. و دونه دونه بندازیم توی روغن! واااااااااااای عجب هیجانی اگه روغن خوب داغ شده باشه فقط دو سه ثانیه طول میکشه تا دوره بستنی حسابی سوخاری بشه. و باید خیلی سریع اونو بیرون آورد. نهایت نهایت ۱۵ ثانیه طول میکشه!!!!!! یکی رو که بندازید خودتون دستتون میاد.

این دسر باید داغ سرو بشه. سریع از روغن بیرون بیاریدش و روشو با عسل یا خامه و شکلات تزیین کنید(البته اگه به تزیین رسید) و این دسر هیجانی رو میل کنید. (من که فقط وقت کردم عسل بریزم)

 

این دسر تلفیق سرد و گرمه. رویه ی اون گرم و داخلش در حل یک لایه مذاب و باقیش بستنی عادیه. خوشمزه است.

اگه موقع پوشش دادن حتی یک سوراخ کوچیک رو پوشش ندید اون خودش باعث روان شدن بستنی و ریختن اون توی ظرف روغن و در نهایت یک فاجعه ی کوچیک میشه

اگه تمایل دارید اونو سفت و سرد میل کنید .بعد از سرخ کردن دوباره برای مدت چند ساعت توی فریزر قرار بدید. اما به نظر من کل لطفش به داغ بودنشه.

حتما یکبار امتحان کنید!

نوش جان

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 ستایش 1394-05-10 11:52
:sad: :sad: چرا عکس نداره
-------------------
متاسفانه پریده.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir