ماهی شکم پر

چند نوع و مدل ماهی شکم پر داریم. امروز ماهی سفید شکم پر با شیوه طبخ شمالی  داریم. انشالله سر فرصت ماهی شکم پر جنوب رو هم میزارم. 

این پست رو سریع گذاشتم تا برای نوروز و ماهی پلو یک قدمی برداشته باشم و همچنین حال و هوای وبلاگ رو کمی به سمت نوروز ببرم. 

از اونجایی که داخل شکم ماهی پر میشه معمولا این ماهی با برنج سفید میل میشه و اگه بخوایید با سبزی پلو بخوریدش کاملا اختیاریه... 

به امتحانش می ارزه.

 

 

ماهی سفید متوسط یا بزرگ یک عدد

پیاز متوسط یک عدد 

سیر 5 ، 6 حبه 

سبزی شامل اناریجه و زلنگ 3 قاشق غذاخوری (اگه نبود از گشنیز و جعفری استفاده بشه) کلا هدف سبزی جات معطره

گردو آسیاب شده دو قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده دو قاشق غذاخوری

رب انار شیرین یک قاشق غذاخوری

رب انار ترش یک قاشق غذاخوری (یا کلا دو قاشق رب انار ملس)

زرشک یک قاشق غذاخوری

آبلیمو به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم.

زعفران در صورت تمایل

نخ و سوزن

 

اول از همه باید یک مامان خوش ذوق داشته باشید که همه چی رو آماده کنه و صداتون بزنه : شکلات جان بیا عکسات رو بگیر برای وبت!  بعدم شما برید و از هنر نمایی مامان خانوم عکاسی کنید و بزاریدش توی وبلاگتون برای پیشواز نوروز.

بعدش ........

ماهی رو پاک کنید. شکمش رو خالی کنید اما خردش نکنید. کندن کله ی اون اختیاریه.

 

خوب ماهی رو از 5، 6 ساعت جلوتر با محلول آبلیمو و نمک و فلفل حسابی مزه دار میکنیم. داخل شکم ماهی رو هم حسابی آغشته به آبلیمو میکنیم. و میزاریم تا مزه به خورد ماهی بره.

 

برای درست کردن مواد وسط ماهی. ابتدا پیاز رو که نگینی خرد کردیم تفت میدیم و وقتی پیاز ها سبک شدند سیر خرد شده رو اضافه میکنیم. حواسمون باشه سیر زود میسوزه!!! 

 

وقتی کمی تفت خورد گردو ، سبزی جات معطر (والا از اون جایی که من تنبلیم میاد برم اون سبزی هارو پیدا کنم از هر نوع سبزی معطری که باشه استفاده میکنم. حتی سبزی آشی!) رو اضافه میکنیم و فقط یک تفت کوچیک میدیم. و در نهایت زرشک و رب انار رو اضافه میکنید. من از دو نوع رب انار استفاده میکنم. اگه نوع ملس دارید همون خوبه.

 

اگه نه که مثل من یک قاشق ترش و یک قاشق شیرین استفاده کنید.

با رب هم مواد یک تفت کوچیک بخوره. اینجا دیگه حواسمون باشه که رب میسوزه! زود شعله رو خاموش میکنیم. 

 

مخلفات رو داخل شکم ماهی پر میکنیم و شکم اونو میدوزیم.

 

 نگران نخ نباشید که بعد از پخت خیلی راحت و سریع کنده میشه.

حالا هم میتونیم اونو توی روغن سرخ کنیم و هم توی فر! 

ما اینجا از روغن استفاده کردیم که خوشمزه تره. رژیم داراش برن سراغ فر! 

 

ماهی برای مدت یک ساعت توی روغن ریز ریز سرخ میشه. شعله کم باشه تا ماهی حسابی مغز پخت بشه. و بعد که یک طرف کامل سرخ شد (کامل!) اونو برگردونید. خیلی مواظب باشید ماهی رو له و لورده نکنید! 

 

اگه دوست داشتید بعد از سرخ شدن پوست ماهی رو بکنید(خیلی راحت جدا میشه) و دوباره سرخ کنید تا لایه ی بیرونیش کرانچی و برشته بشه. 

اگه خواستید ماهی رو توی فر قرار بدید روی ظرف اونو فویل بزارید و روی فویل رو یکی دو تا سوراخ ریز کنید بزارید طبقه ی وسط فر با دمای متوسط برای یک ساعت تا بپزه و در نهایت میتونید گریل رو روشن کنید و فویل رو باز کنید تا ماهی برشته بشه...

میتونید در مخلفات داخلی شکم ماهی از یک قاشق دونه ی انار خشک هم استفاده کنید.

میتونید در مخلفات داخلی شکم ماهی از آلو هم استفاده کنید.

میتونید برای مزه دار کردن و مخلفات داخلی از زعفران دم کشیده هم استفاده کنید و یا در نهایت زعفران رو روی ماهی بعد از پخت بریزید.

دیدگاه‌ها  

0 #2 نیلوفر۱۱۰ 1399-08-15 19:46
سلام شکلات بانو . عزیزم خیلی ممنون از آموزشهای خوبتون . حواستون به دوستدارانتون هست :lol: خیلی وقت از اون دستور خوشگلاتون نذاشتید :cry: :cry: چه ماهیی از جنوب برای شکم مر کردن خوبه ؟ چون تو اصفهان ماهی جنوبی میارن . ممنون عزیزم .
-----------------------
سلام گلم.
بله.
ماهی شوریده
نقل قول کردن
0 #1 گیلاکو 1395-10-06 22:17
سلامو تشکربرای سایت خوبت
امازمانی ک بخوایم ماهیوسرخ کنیم
طرفی ک اول سرخ میکنیم باید روی حرارت زیاد باشه
وبعدطرف دوم روروی حرارت کم و درش روهم کمی بذاریم
----------------------
سلام. بله دقیقا
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir