ماهی کلاسیک
نمیدونم چرا هیچ نوع ماهی از شکم پر گرفته تا سوخاری و غیره نمیتونه طعم نوستالژیک این ماهی کلاسیک رو داشته باشه. این مدل ماهی همیشه منو یاد روزهایی می اندازه که خسته و گشنه از مدرسه میومدیم خونه و میدیدم مامان عزیزم ماهی سرخ کرده و خودش دونه دونه تیغ هاشو در آورده و روش یک در از نوع بشقابی گذاشته تا سرد نشه.یادش بخیر....
مواد لازم خاصی نداره فقط ماهی سفید یا قزل آلا به تعداد نفرات هر نفر یک برش بزرگ!
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه
لیمو تازه یا آب لیمو برای سرو.
ماهی رو حدود 2 ساعت در مخلوط نمک و فلفل و زردچوبه میخوابونیم.
میتونیم از پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سفید هم استفاده کنیم.
درست کردن سبزی پلو را در اینجا میتونید ببینید. (سبزی پلو)
و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم. اول باید طرفی که پوست نداره رو بزاریم (چون من دوست دارم ماهی چوست نداشته باشه، اول سمت بدون پوست رو میزارم تا بتونم راحت تر پوست رو جدا کنم. )با شعله متوسط سرخ بشه و بعد برعکسش کنیم. فکر نمیکنم کسی باشه که اینو بلد نباشه.
و در نهایت موقع سرو حتما مخلوط آبلیمو تازه و زعفران دم کرده اضافه بشه بهش.
نکته ها :
- میتونی قبل از سرخ کردن ماهی رو در سس آبلیمو و پیازم قرار بدید ولی ممکنه رنگ ماهی رو خراب کنه.
- هنگام سرو چند قطره زعفران میتونه طعم قشنگی به ماهی بده.
- میتونید ماهی هارو توی کمی آرد بغلتونید و بعد سرخ کنید.
-زمان سرخ کردن ماهی نباید طولانی باشه چون باعث میشه ماهی سفت بشه و روغن زیادی به خودش جذب کنه.
- برای سرخ کردن ماهی شعله متوسط باید باشه و برای اینکه به اطراف گاز روغن پاچیده نشه میتونید در تابه رو قرار بدید. فقط در انتهای پخت کمی شعله رو افزایش بدید تا هم روغن اضافی از بافت ماهی خارج بشه و هم ماهی ترد بشه.
اینو در همین حد داشته باشیم تا در پستهای بعدی انواع مختلفی از ماهی رو بگم.
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید و لذت ببرید.
ماهی من قزل آلا سالمون هست که در عکس میبینید.