ماهی کلاسیک

نمیدونم چرا هیچ نوع ماهی از شکم پر گرفته تا سوخاری و غیره نمیتونه طعم نوستالژیک این ماهی کلاسیک رو داشته باشه. این مدل ماهی همیشه منو یاد روزهایی می اندازه که خسته و گشنه از مدرسه میومدیم خونه و میدیدم مامان عزیزم ماهی سرخ کرده و خودش دونه دونه تیغ هاشو در آورده و روش یک در از نوع بشقابی گذاشته تا سرد نشه.یادش بخیر....

مواد لازم خاصی نداره فقط ماهی سفید یا قزل آلا به تعداد نفرات هر نفر یک برش بزرگ!
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه
لیمو تازه یا آب لیمو برای سرو.

ماهی رو حدود 2 ساعت در مخلوط نمک و فلفل و زردچوبه میخوابونیم.

میتونیم از پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سفید هم استفاده کنیم.

درست کردن سبزی پلو را در اینجا میتونید ببینید. (سبزی پلو)

و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم. اول باید طرفی که پوست نداره رو بزاریم (چون من دوست دارم ماهی چوست نداشته باشه، اول سمت بدون پوست رو میزارم تا بتونم راحت تر پوست رو جدا کنم. )با شعله متوسط سرخ بشه و بعد برعکسش کنیم. فکر نمیکنم کسی باشه که اینو بلد نباشه. 

و در نهایت موقع سرو حتما مخلوط آبلیمو تازه و زعفران دم کرده اضافه بشه بهش.

نکته ها :
- میتونی قبل از سرخ کردن ماهی رو در سس آبلیمو و پیازم قرار بدید ولی ممکنه رنگ ماهی رو خراب کنه.
- هنگام سرو چند قطره زعفران میتونه طعم قشنگی به ماهی بده.

- میتونید ماهی هارو توی کمی آرد بغلتونید و بعد سرخ کنید.

 

-زمان سرخ کردن ماهی نباید طولانی باشه چون باعث میشه ماهی سفت بشه و روغن زیادی به خودش جذب کنه.

- برای سرخ کردن ماهی شعله متوسط باید باشه و برای اینکه به اطراف گاز روغن پاچیده نشه میتونید در تابه رو قرار بدید. فقط در انتهای پخت کمی شعله رو افزایش بدید تا هم روغن اضافی از بافت ماهی خارج بشه و هم ماهی ترد بشه.

اینو در همین حد داشته باشیم تا در پستهای بعدی انواع مختلفی از ماهی رو بگم.

 

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید و لذت ببرید.

ماهی من قزل آلا سالمون هست که در عکس میبینید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir