کوکو اشپل

http://s7.picofile.com/file/8246785934/DSC_1090.JPG

ماهی سفید در گیلان خیلی مشهور و در کل ایران شناس هست. میشه گفت همه اونو میشناسن. به خاویار ماهی سفید اشپل گفته میشه.

غذاهای زیاد و خوشمزه ای با اون میشه درست کرد ، مثلا اون رو شور کرد و با برنج دم گذاشت یا خالی خورد در کنار غذاهای دیگه. یا میشه اونو درسته در روغن فراوان و مذاب سرخ کرد و یا حتی اون رو به صورت کوکو درست کرد که از نظر من این خوشمزه ترین ورژن اون هست. هم مقوی و هم خوشمزه.

به امتحان اون می ارزه. 

 مواد لازم:

اشپل ماهی یک عدد

تخم مرغ دو تا سه عدد

سیر چهار تا پنج حبه

 نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم

گردوی آسیاب شده در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری

دور تا دور اشپل ماهی یک پوسته ی نازک وجود داره که اون رو باید باز کنید و اون و متعلقاتش رو دور بریزید تا کوکو رو تلخ نکنه.

 اشپل تازه رو به همراه سیر ریز رنده شده و تخم مرغ و ادویه هم میزنیم. در صورت تمایل یکی دو قاشق گردوی آسیاب شده هم میتونید اضافه کنید. میتونید اگه سیر تازه استفاده میکنید برگ سیر رو هم ریز خرد کنید و اضافه کنید. تابه رو روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه.

کلیه ی مواد رو انقدر هم بزنید تا یکدست بشه و دونه های اشپل از هم باز بشه.

مواد رو مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و در تابه رو قرار بدید تا با روغن سرخ بشه.

http://s6.picofile.com/file/8246785826/download_4_.jpg

 بعد از اینکه یک طرف اون سرخ شد برگردونید تا د طرف کاملا سرخ و طلایی بشه.

 در نهایت داغ داغ اونو سرو کنید. به نظر من یک میان وعده مقوی و خوشمزه به حساب میاد و خیلی زود درست میشه و برای افرادی که بنیه ی بدنی اونها کم شده خیلی مناسب هست.

http://s6.picofile.com/file/8246785850/download.jpg

 در صورت تمایل میتونید یک پیاز ریز رنده شده رو هم به مواد اضافه کنید. ولی از نظر من عطر سیر و در صورت نیاز پودر سیر برای گرفتن بوی اون کافی هست.

میتونید از پودر تخم گشنیز یا پودر شنبلیله خشک شده هم برای خوشبو تر کردن این کوکو استفاده کنید. از نظر من خالیش بهتره تا اضافه کردن این مواد. بازم به ذائقه ی افراد بستگی داره. حتی میتونید سبزی کوکو هم استفاده کنید که از نظر من اصلا تقارن مزه ای خوبی نخواهید داشت.

 در صورتی که دوست دارید برگ سیر داخل این غذا بریزید بهتره قبل از اضافه کردن به مخواد کوکو برگ سیر رو با کمی روغن و زردچوبه تفت بدید و بعد از خنک شدن به مواد کوکو اضافه کنید.

http://s6.picofile.com/file/8246785884/DSC_1089.JPG

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir