سس کارامل

 

من تو این پست سعی کردم سس کارامل رو که یک سس بی نهایت پر کاربرد توی شیرینی پزی و بستنی هستش رو کامل توضیح بدم. قبلا هم متقاضی داشتیم که روش کارامل کردن شکر رو توضیح بدم. این پست روش کارامل کردن رو هم بیان میکنه.

 

اوصولا اهل سخت گیری نیستم. یادمه اولین باری که میخواستم شکر رو کارامل کنم رفتم یک چند تا مطلب در موردش خوندم. بعدش احساس کردم کارامل درست کردن از شکافت بمب اتم باید سخت تر باشه! ولی وقتی خودم امتحان کردم دیدم بابا این همه بزرگ نمایی نداشت که! یک کارامله دیگه!

 

اینو گفتم که بگم اصلا شاخ دار نیست درست کردن کامل!

برای کارامل درست کردن بهتره از ظرف چدن استفاده کنید تا حرارت رو یکنواخت پخش کنه و تمام سطحش داغ بمونه. و دیر حرارتش رو از دست بده. خوب اول تابه رو روی حرار میزاریم. حتما حرارت ملایم باشه.

بعد شکر رو توی وسط تابه میریزیم و کمی پهن میکنیم. اصلا و ابدا شکر با دیواره برخورد نکنه! همین تنها نکته همینه. اگه شکر به دیواره ها بخوره کاراملمون خراب میشه. 

بعدم اصلا دست نزنید بهش. خودش کم کم از دور شروع به ذوب شدن میکنه. من سعی کردم تو عکس نشون بدم مرحله به مرحله چی سر شکر ها میاد.

بعد که تقریبا همه ی شکر ها ذوب شدن با ایجاد حرکت اندکی در تابه سعی کنید کمی هم بزنید. فقط با حرکت دادن تابه،  تا تمام شکر ذوب بشه. (وقتی شکر ذوب بشه شفاف میشه! الان عکس هود ما توی شکر معلومه)

خوب الان دیگه کارامل ما آماده است. برای کرم کارامل و کیک کارامل و غیره این کافیه.

ولی برای درست کردن سس کارامل. به ازای یک پیمانه شکر باید 200 گرم خامه صبحونه در نظر بگیرید. وقتی کاراملمون شفاف شد یک دفعه خامه رو توی اون میریزیم و سریع زیرشو خاموش میکنیم و هم میزنیم. این کار باید سریع انجام بشه. و بعد از یک دست شدن توی ظرف مورد نظر میریزیم و نگه داریش میکنیم. 

این سس با بستنی کاراملی و نارگیل فوق العاده میشه!

 

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 fereshte 1394-12-10 07:31
گلم خسته نباشی عالی بود. من چندتا دستور کارامل داشتم ولی این دستور راحتتر بود.
--------------------
ممنونم. سلامت باشید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir