کرمفیل ( cremfil)

http://s5.picofile.com/file/8144197300/IMG_0491.JPG

 قبل از شروع این پست یک نکته رو بگم در مورد راست کلید که خیلی از دوستان ناراحت بسته شدن اون بودم. ناچار شدم راست کلید رو ببندم.دوستانی که میخوان راست کلید براشون باز بشه در قسمت چپ سایت عضو سایت بشن و بعد میتونن با نام کاربری و رمز ورود خودشون وارد سایت بشن و مطالب مورد نیاز رو کپی کنند.

کرمفیل یک کرم بسیار بسیار کاربردی هست که به صورت صنعتی و در مقادیر زیاد تولید میشه. سالهای پیش تنها از این کرم در قنادی ها استفاده میشد و مصارف خرد نداشت. ولی امروز شرکت هایی با بسته بندی این کرم در مقادیر کم اون را تحت اختیار مشتری های مصارف خانگی قرار دادن.

این کرم برای مغزی های مختلف در نانوایی و قنادی استفاده میشه. در قنادی در پای ها و تارت هاو تارتلت ها ، فان کیک ها دونات ها و انواع کیک دسر استفاده میشه. و در نانوایی در تهیه ی دونات های تخمیری و نانهای حجیم و .... مصرفهای زیادی داره.

یکی از مواردی که باعث استفاده زیاد از این کرم در صنعت های بزرگ و خانگی هست ، مدت زمان نگه داری و تاریخ مصرف بالای اون هست. و مورد دیگه اینکه این کرم در دمای بالای بالا و حرارت پخت و در انجماد زیاد و یا در دمای محیط سالم و پایدار میمونه. پس هم میتونیم به عنوان مغز انواع کیک ها و مافین ها در زمان پخت به خمیرمون اضافه کنیم.(چون میزان تبخیر آب از سط اون پایینه پس زمان پخت سالم میمونه)و هم میتونیم در فریزر و یخچال نگه داری کنیم. و مدت نگه داریش بالا هستش. و به طور کلی بین یک تا دو سال زمان نگه داری داره.

http://s5.picofile.com/file/8144197292/download.jpg

مورد دیگه اینکه کرمفیل در انواع طعم ها در بازار موجود هستش. مثل کرمفیل شیری ، کرمفیل وانیلی ، کرمفیل کاراملی ،کرمفیل عسلی ، کرم فیل کاپوچینو ، کرمفیل شکلاتی و .... 

به طور کلی این کرم برای زمانهایی که میخواییم یک مغزی خوشمزه از طعم های متفاوت داشته باشیم. گزینه ی بسیار مناسبیه که با توجه به قیمت نسبتا پایین اون و کیفیت بالاش و طعم های مختلفش و همینطور ماندگاری طولانی اون مقرون به صرفه است.

این کرم را در منزل هم میشه درست کرد. هر چند به کیفیت مدل صنعتی اون نیست ولی در مواردی که دسترسی به چیزی نداریم مجبورا بد نیست. لازمه بدونید تمام توضیحاتی که در بالا بهش اشاره کردم در مورد کرمفیل صنعتی هستش و کرم فیلی که در خونه درست بشه نه مدت نگه داری طولانی داره (نهایتا دو روز) نه قابلیت پخت بالا و ..... پس بهتره همیشه یکی دو بسته کرمفیل صنعتی توی خونه داشته باشیم.

لازمه اینجا ذکر کنم نوع دیگه ای هم کرم فیل پودر در جهان وجود داره که این روزها توی ایرنم پیدا میشه. این نوع کرمفیل پودری هستش و بسته به نوع اون با شیر یا آب مخلوط میشه و بعد از هم زدن با همزن برقی به حالتی که میخواییم میرسیم.

http://s5.picofile.com/file/8144197334/IMG_0497.JPG

مواد لازم براي كرمفيل خونگی:

زرده تخم مرغ یک عدد

کره 50 گرم

آردسفید یک قاشق غذاخوری

شیر یک چهارم پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

خامه یک قاشق مرباخوری

وانیل یک چهارم  قاشق چاخوری

هر نوع اسانس یا طعم دهنده دلخواه 

زرده تخم مرغ + شکر + وانیل را انقدر میزنیم تا کشدار بشه . بعد شیر و خامه را به مواد تخم مرغیمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. (تخم مرغ باید خوب هخم بخوره تا بوی زخم اون گرفته بشه!!!)

حالا کره را داخل تابه کوچیک میریزیم و میزاریم آب بشه و وقتی آب شد آرد سفید را توی تابه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه. و بعد مایع تخم مرغی را به آرد اضافه میکنیم. اینجا دیگه باید حرارت خیلی خیلی کم باشه و مداووم هم بزنیم تا گلوله ایجاد نشه و موادمون به خورد هم بره. 

میذاریم کرم ما به غلظت کافی برسه و بعد از روی شعله بر میداریم و میزاریم خنک بشه و اسانس دلخواه و رنگ مورد نظرمون را بهش اضافه میکنیم.

http://s5.picofile.com/file/8144197300/IMG_0491.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #33 زهره.z 1396-06-21 22:58
سلام ببخشید ایا کرمفیل رو می شه جایگزین خامه برای رولت کرد ؟
-------------------
سلام. خیر . خیلی شیرین میشه
نقل قول کردن
0 #32 Farzane ameri 1396-03-31 11:53
سلام دوست عزیز
من خارج از ایران هستم ایا شما میدونید که کرمفیل یا پودرش به چه عنوانی هست چون من هرچی گشتم پیدا نکردم ممنون از لطفتان
----------------------
سلام. دقیقا به همین نام هست.
نقل قول کردن
0 #31 بهاره 1396-03-27 15:12
سلام عزیزم من خامه کولاک دارم هر چی تلاش میکنم بعد از فرم
گیری خودش و ول میکنه میخوام با کرم فیل مخلوط کنم نمیدونم نسبتاش چقدر و باید از چه زمان به خامه اضافه بشه، به خامه همزده اضافه کنم یا نزده هیچی در موردش نمیدونم در ضمن کرمفیل و از لوازم قنادی خریدم صنعتیه
---------------------
کرمفیل رو برای لای کیک استفاده میکنن. برای خامه اگه مشکل دارید با ماسکارپونه که همون پنیر خامه ای هست استفاده کنید.
نقل قول کردن
0 #30 Angle 1396-03-19 06:56
سلام ممنون از مطالب مفیدتون
آیا میشه از کرمفیل برای کاور یا دیزاین کیک استفاده کرد؟!
-------------------
سلام خیر
نقل قول کردن
-1 #29 Fazel 1396-02-16 03:20
سلام خسته نباشین
اگر امکانش هست روش تهیه صنعتی شو هم بزارید
و اینکه آیا روشی هست که برای تهیه کرم فیل از کره ی کمتر و به جای کره از یه جایگزین دیگه و آب استفاده کنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
---------------------
سلام. تا جایی که میدونم حتی صنعتیش هم وارد میشه و در ایران فقط بسته بندی میشه
نقل قول کردن
0 #28 Fazel 1396-02-16 03:14
سلام خسته نباشین
روش تهیه کرم فیل به صورت صنعتی شو میدونین.؟
آیا روشی وجود داره که بتونین بهدجای کره از جایگزین دیگه و آب استفاده کنیم؟
خیلی ممنون میشم اگه بتونین راهنمایی کنین. 8)
---------------------
سلام. متاسفانه خیر
نقل قول کردن
0 #27 baran76 1396-02-12 07:04
سلام این کرمفیلد همون کرمی هست که وسط مافین های مغز دار میذارن اگه اون نیست لطفا طرز تهیه شو بگین
---------------------
بله اون هست. از نوع صنعتیش
نقل قول کردن
+1 #26 محبوبه بانو 1395-12-03 11:28
سلام خسته نباشید خیلی مطالب رو قشنگ توضیح می دید لطف میکنید دستور شیرینی های عید رو بزارید
-----------------------
سلام. به زودی انشالله
نقل قول کردن
0 #25 نازنين 1395-11-14 12:53
ببخشيد اين مقدار براى مابين كيك و تزئين روى كيك كم نميشه؟! و براى كيك چقدر بايد كرم فيل تهيه كرد؟!
ممنون از پاسخگوييتون :-)
--------------------
سلام. بستگی به اندازه ی کیک داره. این خودش شیرینه و زیاد نمیشه استفاده کرد ازش
نقل قول کردن
0 #24 هنگامه 1395-08-03 15:59
سلام لطفا دستور كرمفيل صنعتي رو بزاريد
سپاسگزارم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir