کرمفیل ( cremfil)

http://s5.picofile.com/file/8144197300/IMG_0491.JPG

 قبل از شروع این پست یک نکته رو بگم در مورد راست کلید که خیلی از دوستان ناراحت بسته شدن اون بودم. ناچار شدم راست کلید رو ببندم.دوستانی که میخوان راست کلید براشون باز بشه در قسمت چپ سایت عضو سایت بشن و بعد میتونن با نام کاربری و رمز ورود خودشون وارد سایت بشن و مطالب مورد نیاز رو کپی کنند.

کرمفیل یک کرم بسیار بسیار کاربردی هست که به صورت صنعتی و در مقادیر زیاد تولید میشه. سالهای پیش تنها از این کرم در قنادی ها استفاده میشد و مصارف خرد نداشت. ولی امروز شرکت هایی با بسته بندی این کرم در مقادیر کم اون را تحت اختیار مشتری های مصارف خانگی قرار دادن.

این کرم برای مغزی های مختلف در نانوایی و قنادی استفاده میشه. در قنادی در پای ها و تارت هاو تارتلت ها ، فان کیک ها دونات ها و انواع کیک دسر استفاده میشه. و در نانوایی در تهیه ی دونات های تخمیری و نانهای حجیم و .... مصرفهای زیادی داره.

یکی از مواردی که باعث استفاده زیاد از این کرم در صنعت های بزرگ و خانگی هست ، مدت زمان نگه داری و تاریخ مصرف بالای اون هست. و مورد دیگه اینکه این کرم در دمای بالای بالا و حرارت پخت و در انجماد زیاد و یا در دمای محیط سالم و پایدار میمونه. پس هم میتونیم به عنوان مغز انواع کیک ها و مافین ها در زمان پخت به خمیرمون اضافه کنیم.(چون میزان تبخیر آب از سط اون پایینه پس زمان پخت سالم میمونه)و هم میتونیم در فریزر و یخچال نگه داری کنیم. و مدت نگه داریش بالا هستش. و به طور کلی بین یک تا دو سال زمان نگه داری داره.

http://s5.picofile.com/file/8144197292/download.jpg

مورد دیگه اینکه کرمفیل در انواع طعم ها در بازار موجود هستش. مثل کرمفیل شیری ، کرمفیل وانیلی ، کرمفیل کاراملی ،کرمفیل عسلی ، کرم فیل کاپوچینو ، کرمفیل شکلاتی و .... 

به طور کلی این کرم برای زمانهایی که میخواییم یک مغزی خوشمزه از طعم های متفاوت داشته باشیم. گزینه ی بسیار مناسبیه که با توجه به قیمت نسبتا پایین اون و کیفیت بالاش و طعم های مختلفش و همینطور ماندگاری طولانی اون مقرون به صرفه است.

این کرم را در منزل هم میشه درست کرد. هر چند به کیفیت مدل صنعتی اون نیست ولی در مواردی که دسترسی به چیزی نداریم مجبورا بد نیست. لازمه بدونید تمام توضیحاتی که در بالا بهش اشاره کردم در مورد کرمفیل صنعتی هستش و کرم فیلی که در خونه درست بشه نه مدت نگه داری طولانی داره (نهایتا دو روز) نه قابلیت پخت بالا و ..... پس بهتره همیشه یکی دو بسته کرمفیل صنعتی توی خونه داشته باشیم.

لازمه اینجا ذکر کنم نوع دیگه ای هم کرم فیل پودر در جهان وجود داره که این روزها توی ایرنم پیدا میشه. این نوع کرمفیل پودری هستش و بسته به نوع اون با شیر یا آب مخلوط میشه و بعد از هم زدن با همزن برقی به حالتی که میخواییم میرسیم.

http://s5.picofile.com/file/8144197334/IMG_0497.JPG

مواد لازم براي كرمفيل خونگی:

زرده تخم مرغ یک عدد

کره 50 گرم

آردسفید یک قاشق غذاخوری

شیر یک چهارم پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

خامه یک قاشق مرباخوری

وانیل یک چهارم  قاشق چاخوری

هر نوع اسانس یا طعم دهنده دلخواه 

زرده تخم مرغ + شکر + وانیل را انقدر میزنیم تا کشدار بشه . بعد شیر و خامه را به مواد تخم مرغیمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. (تخم مرغ باید خوب هخم بخوره تا بوی زخم اون گرفته بشه!!!)

حالا کره را داخل تابه کوچیک میریزیم و میزاریم آب بشه و وقتی آب شد آرد سفید را توی تابه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه. و بعد مایع تخم مرغی را به آرد اضافه میکنیم. اینجا دیگه باید حرارت خیلی خیلی کم باشه و مداووم هم بزنیم تا گلوله ایجاد نشه و موادمون به خورد هم بره. 

میذاریم کرم ما به غلظت کافی برسه و بعد از روی شعله بر میداریم و میزاریم خنک بشه و اسانس دلخواه و رنگ مورد نظرمون را بهش اضافه میکنیم.

http://s5.picofile.com/file/8144197300/IMG_0491.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #21 elisa 1395-03-06 17:28
مرسي بانو واسه رسپي كرمفيل
راستي رسپي ژله مغزي مخصوص شيريني مارمالادي يا مشهدي رو هم داريد؟
--------------------
سلام. خواهش میکنم.
انشالله دستورشو عمری باشه قرار میدم.
نقل قول کردن
+1 #20 نسترن. م 1395-02-08 10:29
سلااااام.
شکلات جون من یه کرم مشابه این کرم شما درست مبکنم که توش ز ده ی تخم مرغ نداره. من از تخم مرغ تو دسرها و کرمها خوشم نمیاد میترسم بوی تخم مرغ بگیره . حالا اگه عین همین درست کنم بو نمیگیره بعدا؟؟؟
ممنووووون شکلات جووون
------------------------
سلام. منم موافق تخم مرغ نیستم. زیاد زده بشه بو نمیگیره. ولی بهتره از دسر های بی تخم مرغ استفاده کنید. چون ممکنه نپسندید این مدلی رو.
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
-1 #19 Molod 1394-12-16 16:17
سلام عالي بود
-----------------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن
+1 #18 dr yasi 1394-12-14 06:19
سلام میشه بگید نمونه ی صنعتیش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
-------------------
سلام. لوازم قنادی و تزییناتی فروشی ها
نقل قول کردن
-2 #17 زهرا رضایی 1394-12-11 22:17
سلام میشه بگید کرم فیلد رو از کجا میتونم بگیرم یه لوازم قنادی نزدیک خانه ما هست اما چون سطل بزرگ داره کرمفیلد رو تو شیشه های کوچک تقسیم میکنه و میفروشه من دوس ندارم خیلی غیر بهداشتیه جای سراغ دارید که سطلهای کوچیک و پلمب شده کرمفیلد رو بفروشه ؟؟؟ ممنون از دستورتون من درست کردم طعمش خوب بود مزه تافی میداد اما خوب بازاری خوشمزه تر و سفید تره
---------------------
سلام نوش جان. معمولا بسته بندی ها همون مدلی هست. حتی سطل های کوچیک اون هم توسط افراد پر میشه و پلمپ میشه. و کارخانه ای اون سطل بزرگ هست.
نقل قول کردن
+1 #16 فرشته صابر فتاحی 1394-11-15 22:56
سلام خسته نباشید. چرا نمیتونم عضو بشم؟
---------------------
سلام. مشکل از کجاست؟ چه اروری میده؟
نقل قول کردن
+1 #15 فرشته صابر فتاحی 1394-11-15 22:37
سلام.خسته نباشید .ممنون از آموزشهای عالی و کاربردیتون.
--------------------------
سلام. ممنونم. لطف دارید
نقل قول کردن
0 #14 حمیده جعفری 1394-11-07 17:08
سلام ممنون از سایت خوبتون وحوصله وصبر زیادتون
-----------------------
سلام. مرسی از حضور شما دوستان که باعث دلگرمی منه
نقل قول کردن
-1 #13 Rahab 1394-10-20 11:24
ممنون ...خیلی عالی بود ;-)
--------------------
مرسی از حضور شما
نقل قول کردن
0 #12 neda7 1394-09-17 06:28
لطفا طرز تهیه فروتفیل رو هم توضیح بدید :-)
-----------------------
سلام. اطلاعات خودم رو باید اول در این زمینه بالا ببرم و بعد به شما انتقال بدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir