گاناش شکلاتی

گاناش یا گاناژ یا گاناچ یک جور کرم شکلاتی هستش که معمولا برای کاور کیک و دسر ازش استفاده میشه. روش های مختلفی برای درست کردنش داریم که من طبق معمول سخت نمیگیرم و راحترین راه و که خودم همیشه انجام میدم و جواب میگیرم رو براتون میگم.در ساده ترین حالت ما ترکیب مساوی خامه و شکلات رو داریم.

آدرس اینستاگرام = cafechokolat1

مواد لازم : 

خامه پاکتی 100 گرم

شکلات 100 گرم

اگر بخوام در مورد خامه توضیح بدم باید بگم اصلا فرقی نمیکنه از چه خامه ای استفاده کنید . خامه معمولی یا خامه شکلاتی یا خامه عسلی و ..... فقط تفاوت این خامه ها در شیرینی اونهاست. مثلا اگه از خامه شکلاتی استفاده میکنید بهتره از شکلات تلخ استفاده بشه که مکمل هم باشن. بازم این کاملا سلیقه ای هستش.

قراره راحترین راه ممکن رو اینجا آموزش بدم. پس زیر کتری رو روشن کنید و وقتی جوش اومد و شروع به بخار کردن کرد یک ظرف فلزی یا چینی نشکن رو روش قرار بدید. زیر حرارت کتری کم باشه.

بعد خامه رو توی ظرف بریزید و کمی هم بزنید تا یکنواخت و روون بشه. نیازی نیست خامه داغ بشه یا بجوشه. بعد شکلات رو که ریز خرد کردید بهش اضافه کنید و کمی با قاشق هم بزنید. خوب برای اینکه خامه به جوش نیاد اونو از روی حرارت غیر مستقیم بخار بردارید و کمی با قاشق هم بزنید تا شکلات ها ذوب بشه. اگه حس کردید خامه سرد شده دوباره اونو روی حرارت بذارید و هم بزنید. نه نیاز به حرارت زیاد داره نه مداوم هم زدن. فقط حواستون باشه خامه نجوشه و نم نم شکلات توش حل بشه.

من از خامه شکلاتی و شکلات 90 درصد تلخی استفاده میکنم. این سلیقه ی شماست که از چی استفاده کنید.خیلی راحت سس گاناش شما آماده است.

حالا اگر میخوایید از این سس برای کاور کردن دسر و کیک استفاده کنید وقتی کیکتون کاملا خنک شد ، اونو روی توری قرار بدید و زیر توری یک سینی بذارید تا چکه های اضافی گاناش توی سینی جمع بشه. و بعد گاناش که کمی از حرارت افتاده ودیگه خیلی داغ نیست را روی کیک بریزید. اگه قراره گاناش رو روی لایه ای از خامه بریزید بهتره گاناشتون خنک باشه.

شما هم میتونید از این سس برای کاور کیک استفاده کنید و هم برای تزیین با ماسوره شکوفه بزنیدش.

اگه قراره از این سس برای تزیین و لابه لای کیک استفاده کنید و بخوایید با قیف و ماسوره ازش شکوفه بزنید وقتی گاناشتون آماده شد اونو توی یخچال بذارید(حدود هفت الی هشت ساعت در یخچال و یا یک ساعت در فریزر که هر ده دقیقه در فریزر باید هم زده بشه تا یک اندازه خنک بشه) و وقتی کاملا سرد شد و خودشو گرفت اون داخل همزن بریزید و انقدر هم بزنید تا فرم بگیره. (نهایتش دو دقیقه زمان میبره و اگه ظرف استیل فلزی باشه سریع تر فرم میگیره)میتونید 20 گرم کره هم بهش اضافه کنید تا بهتر حالت بگیره.

هر چی خامه موادمون بیشتر بشه حالت نرمی و شلی گاناش بیشتر میشه و مناسب تره برای سس شکلاتی روی کیک و هر چی شکلات بیشتر بشه برای فرم دادن بهتره. من خودم برای فرم دادن گاناش از 60 درصد شکلات و 40 درصد خامه استفاده میکنم. البته 10 گرمم کره اضافه میکنم.(برای 200 گرم گاناش)

اگه دوست دارید گاناش شما خیلی براق باشه یک قاشق غذاخوری عسل به اون اضافه کنید.

در کل یکی از مزایای گاناش اینه که غلظت اون دسته خودتونه و میتونید خیلی راحت زیاد و کمش کنید.

اگه به جای شکلات سیاه از سفید استفاده کنید گاناشی با رنگ سفید خواهید داشت.ولی از اونجایی که شکلات سفید خودش روان هست و معمولا شل تره از شکلات معمولی بهتره نسبت استفاده شکلات نیم برابر بیشتر باشه. به طور مثال اگه از 200 گرم خامه استفاده میکنید بهتره از 300 گرم شکلات سفید استفاده کنید.

در صورتی که نخوایید به روش بن ماری خامه رو داغ کنید میتونید روی حرارت بسیار کم قرار بدید و هم بزنید تا خامه گرم بشه. نمیخواییم بجوشه و تنها اینکه گرم بشه و دور ظرف حباب ایجاد شه کافیه. و بعد شکلات رو اضافه میکنیم حرارت را خاموش میکنیم و کمی اجازه میدیم تا شکلات گرم بشه و هم میزنیم تا یکدست بشه.

در صورت استفاده از ماکروفر هم 30 ثانیه خامه را با حرارت ماکسیمم در ماکروفر قرار داده و وقتی داغ شد شکلات رو داخلش میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. 

دیدگاه‌ها  

0 #43 Mina 1399-10-01 21:09
سلام من میخوام اول شکلات بریزم بعد روی ان خامه بزنم خامه که تزین میکنم شل نمشه بیادپایین ؟ یعنی اول گانش کنم بعد شکوفه با خامه بزنم
-------------------
گاناشتون رو سفت تر درست کنید
نقل قول کردن
0 #42 مونا مونا 1399-03-10 16:45
سلام
مرسی بابت توضیحاتتون
میشه طرز تهیه گاناش با خامه فرم گرفته رو هم بفرمایید؟
ممنون
----------------------
سلام عزیزم.
منظور گاناش فرم گرفته هست دیگه؟
بله. در تزیین کیک هست
نقل قول کردن
0 #41 محمودی 1398-08-11 14:20
سلام. من یجا خوندم برای فرم دادن گاناش اونو دو ساعت یخچال استراحت بدیم. الان شما فرمودید 8 ساعت..
میخوام کارم خراب نشه. کدوم رو انجام بدم؟
-------------------
سلام. نیاز هست کامل خنک بشه. حالا چه در دو ساعت و چه هشت ساعت. باید کاملا خنک شده باشه. میتونید حتی نیم ساعت در فریزر قرار بدید و هر پنج دقیقه بیرون بیارید و هم بزنید تا یکدست و یکنواخت خنک بشه.
نقل قول کردن
0 #40 رها 1397-07-21 21:47
سلام.برای کیک ک بخواییم ببین لایه ها و روی کیک خامه فرم گرفته کدرست میکنم بزنم.خامه شل نمیشه؟؟کیکمو خراب کنه؟مثلا اگه از ظهربزنم خامه کیکو تا غروب خوب میمونه ؟شل نمیشه؟؟
واینکه اگه خامه زدم رو کیک چند ساعت تو یخچال بمونه؟؟؟
میشه تا خامه فرم گرفته درست کردم کیک تزیین کنم و بذارم یخچال؟؟
یاحتما باید خامه فرم گرفته ب مونه تو یخچال بمونه بعد استفاده کنم؟؟
-------------------
سلام. یک تایمی میتونه بمونه. بستگی به دمای محیط هم داره.بله کیک تزیین شدهخ میتونه تا یک روز هم در فر بمونه.
نقل قول کردن
-1 #39 Mary 1397-03-26 21:27
سلام
گاناش با خانه صبحانه بد مزه میشه؟؟
----------------
سلام. نه اصلا
نقل قول کردن
0 #38 ریحانه بهشتی 1396-10-08 08:21
عالی کد بانو :roll: :roll:
----------------
مرسی
نقل قول کردن
+1 #37 Pari 1396-04-06 13:03
عالی و کامل بود ممنون
نوش جان
نقل قول کردن
+5 #36 الميرا 1395-12-02 08:40
سلام خيلي ممنونم بخاطر اموزش و نكته هاي فوق العادتون نميشد بدون تشكر از سايتتون رفت ،موفق و پاينده باشين
--------------------
سلام. ممنونم از لطفت
نقل قول کردن
+1 #35 مریم رمضانی 1395-09-17 12:15
سلام
روز به خیر
من میخوام امشب کیکما تزئین کنم فقط خامه قنادی خریدم خامه قنادی رو با شکلات حل کنم روی حرارت؟
قبلش نیازی نیست خامه را بزنم؟
البته برای کاور کیکم میخوام.روکش رو سطحش و دیواره هاش
---------------------------
یک مقدار شیرین میشه با خامه قنادی ولی اشکال نداره. نه نیاز نیست
نقل قول کردن
+1 #34 عسل98 1395-09-09 15:27
سلام عزیزم

من گاناش رو درست کردم و کیکم رو کاور کردم

حالا میخوام کیکم رو بذارم فریزر
یعنی در واقع میخوام فریزش کنم برا چند روز اینده

ایا گاناشی ک روی کیکه براش مشکلی پیش نمیاد؟
خراب نمیشه؟
---------------------
سلام. پرا خراب میشه. بعد از اینکه از فریز در آوردید باید گاناش بریزید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir