گاناش شکلاتی

گاناش یا گاناژ یا گاناچ یک جور کرم شکلاتی هستش که معمولا برای کاور کیک و دسر ازش استفاده میشه. روش های مختلفی برای درست کردنش داریم که من طبق معمول سخت نمیگیرم و راحترین راهو که خودم همیشه انجام میدم و جواب میگیرم رو براتون میگم.

مواد لازم : 

خامه پاکتی 100 گرم

شکلات 100 گرم

اگر بخوام در مورد خامه توضیح بدم باید بگم اصلا فرقی نمیکنه از چه خامه ای استفاده کنید . خامه ملعمولی یا خامه شکلاتی یا خامه عسلی و ..... فقط تفاوت این خامه ها در شیرینی اونهاست. مثلا اگه از خامه شکلاتی استفاده میکنید بهتره از شکلات تلخ استفاده بشه که مکمل هم باشن. بازم این کاملا سلیقه ای هستش.

قراره راحترین راه ممکنرو اینجا آموزش بدم.پس زیر کتری رو روشن کنید و وقتی جوش اومد و شروع به بخار کردن کرد یک ظرف فلزی یا چینی نشکن رو روش قرار بدید. زیر حرارت کتری کم باشه

بعد خامه رو توی ظرف بریزید و کمی هم بزنید تا یکنواخت و روون بشه. نیازی نیست خامه داغ بشه یا بجوشه. بعد شکلات رو که ریز خرد کردید بهش اضافه کنید و کمی با قاشق هم بزنید. خوب برای اینکه خامه به جوش نیاد اونو از روی حرارت غیر مستقیم بخار بردارید و کمی با قاشق هم بزنید تا شکلات ها ذوب بشه. اگه حس کردید خامه سرد شده دوباره اونو روی حرارت بذارید و هم بزنید. نه نیاز به حرارت زیاد داره نه مداوم هم زدن. فقط حواستون باشه خامه نجوشه و نم نم شکلات توش حل بشه.

من از خامه شکلاتی و شکلات 90 درصد تلخی استفاده میکنم. این سلیقه ی شماست که از چی استفاده کنید.خیلی راحت سس گاناش شما آماده است.

حالا اگر میخوایید از این سس برای کاور کردن دسر و کیک استفاده کنید وقتی کیکتون کاملا خنک شد ، اونو روی توری قرار بدید و زیر توری یک سینی بذارید تا چکه های اضافی گاناش توی سینی جمع بشه. و بعد گاناش که کمی از حرارت افتاده ودیگه خیلی داغ نیست را روی کیک بریزید. اگه قراره گاناش رو روی لایه ای از خامه بریزید بهتره گاناشتون خنک باشه.

شما هم میتونید از این سس برای کاور کیک استفاده کنید و هم برای تزیین با ماسوره شکوفه بزنیدش.

اگه قراره از این سس برای تزیین و لابه لای کیک استفاده کنید و بخوایید با قیف و ماسوره ازش شکوفه بزنید وقتی گاناشتون آماده شد اونو توی یخچال بذارید و وقتی کاملا سرد شد و خودشو گرفت اون داخل همزن بریزید و انقدر هم بزنید تا فرم بگیره. میتونید 20 گرم کره هم بهش اضافه کنید تا بهتر حالت بگیره.

هر چی خامه موادمون بیشتر بشه حالت نرمی و شلی گاناش بیشتر میشه و مناسب تره برای کاور کردن کیک و هر چی شکلات بیشتر بشه برای فرم دادن بهتره. من خودم برای فرم دادن گاناش از 70 درصد شکلات و 30 درصد خامه استفاده میکنم. البته 10 گرمم کره اضافه میکنم.(برای 200 گرم گاناش)

اگه دوست دارید گاناش شما خیلی براق باشه یک قاشق غذاخوری عسل به اون اضافه کنید.

در کل یکی از مزایای گاناش اینه که غلظت اون دسته خودتونه و میتونید خیلی راحت زیاد و کمش کنید.

اگه به جای شکلات سیاه از سفید استفاده کنید گاناشی با رنگ سفید خواهید داشت.

 

دیدگاه‌ها  

+1 #37 Pari 1396-04-06 13:03
عالی و کامل بود ممنون
نوش جان
نقل قول کردن
+2 #36 الميرا 1395-12-02 08:40
سلام خيلي ممنونم بخاطر اموزش و نكته هاي فوق العادتون نميشد بدون تشكر از سايتتون رفت ،موفق و پاينده باشين
--------------------
سلام. ممنونم از لطفت
نقل قول کردن
+1 #35 مریم رمضانی 1395-09-17 12:15
سلام
روز به خیر
من میخوام امشب کیکما تزئین کنم فقط خامه قنادی خریدم خامه قنادی رو با شکلات حل کنم روی حرارت؟
قبلش نیازی نیست خامه را بزنم؟
البته برای کاور کیکم میخوام.روکش رو سطحش و دیواره هاش
---------------------------
یک مقدار شیرین میشه با خامه قنادی ولی اشکال نداره. نه نیاز نیست
نقل قول کردن
+1 #34 عسل98 1395-09-09 15:27
سلام عزیزم

من گاناش رو درست کردم و کیکم رو کاور کردم

حالا میخوام کیکم رو بذارم فریزر
یعنی در واقع میخوام فریزش کنم برا چند روز اینده

ایا گاناشی ک روی کیکه براش مشکلی پیش نمیاد؟
خراب نمیشه؟
---------------------
سلام. پرا خراب میشه. بعد از اینکه از فریز در آوردید باید گاناش بریزید.
نقل قول کردن
+1 #33 الناز ش 1395-08-04 14:34
سلام اگه این گاناش رو روی کیک بریزیم برای رویه کیک خیس نمیشه خراب شه
------------------------
سلام. خیر
نقل قول کردن
-1 #32 azi 1395-06-03 06:18
سلام ممنون و تشکر
یه سوال داشتم من خامه قنادی باپودر قندو(خامه فرم گرفته) درست کردم ولی موقع ریختن روی کیک خیلی شل ونرم بود و مثل آب بود وکیکمو افتضاح کرد. الانم میترسم این گاناش همونطور بشه و شل و ابکی باشه.یعنی نیازی به فرم دادن و.. نداره؟
یه سوال دیگه میشه برای گاناش از خامه قنادی استفاده کرد؟ وقبلش نیاز نیست خامه رافرم بدیم؟
ممنون میشم جواب بدید
---------------------
سلام . خامه قنادی شیرین هست و اگه شکلات شما هم شیرین باشه خیلی خیلی شیرین میشه.
هر چی نسبت شکلات به خامه بیشتر باشه سفت تر خواهد بود.
در خامه فرم گرفته از چند قاشق پودر خامه استفاده کنید تا شل نشه.
نقل قول کردن
0 #31 شوسف 1395-05-17 13:06
سلام ممنون عالی بود
----------------------
سلام. خواهش میکنم.
نقل قول کردن
0 #30 پرستو 1395-05-10 20:32
سلام ممنون بابت توضیحات خوبتون، میشه لطفا دستور سس براق رو هم بگذارید؟ ممنون میشم
---------------------
سلام. خواهش میکنم.
سس براق فرانسوی؟ انشالله سرم خلوت بشه ، حتما
نقل قول کردن
0 #29 کویین 1395-05-04 18:07
من گاناش را با خامه صبحانه پاکت صورتی درست کردم ولی مزش خیلی بد شده بود
----------------------
این بار با خامه شیرین شده آماده امتحان کنید و شکلات تلخ.
نقل قول کردن
+1 #28 zahrak 1395-04-03 21:55
خیلی عالی بود. من با بیسکوییت پتی بور و گاناش دسر بیسکوییتی درست میکردم. اخیرا وقتی خامه رو به مخلوط کره و شکلات اضافه کردم کل شکلاتم یهو سفت شد و تمام روغنشو پس داد و قابل استفاده نبود و دور ریختم
بعد پرس و جو کردم گفتن چون خامه سرد و یخ زده بود به خاطر اون اینجوری شده
این دستورشما عالی بود. ممنون عزیزم
-----------------------
خوب خدارو شکر که مشکلتون حل شده و نوش جان...
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir