همبرگر 2

http://s5.picofile.com/file/8141556568/IMG_0062.JPG

 قبلا روش درست کردن همبرگر رو توی این پست گفتم. پست امروزم همبرگره از نوع سبک بیرونی و دست ساز. و به جای استفاده از گوشت خالص از ترکیب گوشت با یک سری مواد استفاده میکنیم. من اولین بار که این مدل همبرگر رو خودم توی استان گیلان بودم و یک مغازه که الان اسمشو به یاد نمیارم. برای خودش اون سالهای دور یک پا زاپاتا بود. اولین بار که این مدل همبرگر رو توی خونه درست کردم دقیقا طعم و مزه ی اون رو برام زنده کرد.

مواد لازم برای همبرگر :

گوشت چرخکرده و نیم پیمانه پر

نون همبرگر فریز شده یک عدد

پیاز یک عدد بزرگ

شیر دو تا سه قاشق غذاخوری

قارچ

نمک و فلفل و انواع ادویه همبرگر

مواد لازم برای ساندویچ که البته دلخواه هست :

نون باگت صنعتی

سس مایونز

گوجه

خیار شور

کلم سفید

همبرگر

پنیر گودا ورقه ای

ژانبون ترجیحا دودی

قارچ

پیاز در صورت تمایل

 

اول گوشت و رنده پیاز و رنده نون و سه تا قارچ رنده شده و ادویه + نمک و شیر را به با هم ورز میدیم تا یکدست بشه. اگه مخلوط خیلی سفت بود کمی شیر بهش اضافه کنید. قارچ داخل این مواد خیلی خوشمزه میشه. مثل طعم قارچ برگری که قبلا آموزش دادم.

اگه ادویه ی همبرگر نداشتید از مخلوط فلفل قرمز + فلفل سیاه + فلفل سفید + پودر سیر + آویشن استفاده کنید.

بعد که مواد یک دست شد از اون به اندازه ی همبرگر برداشه و داخل روغن سرخ کنید.

باقی قارچ هارو توی روغن تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه.

نون باگت رو باز کنید و کف اون رو با مخلوط سس مایونز + کلم درشت رنده شده + نمک و فلفل سیاه چرب کنید.

http://s5.picofile.com/file/8141556600/%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B7.jpg

 روی کلم را گوجه و خیار شور بچینید و روی خیار شور چیپس خلالی ریخته و روش یک عدد همبرگر قرار بدید و روی همبرگر  و یک لایه ژانبون قرار بدید. روی ژانبون را یک یک عدد همبرگر دیگه و روی همبرگر یک لایه پنیر گودا.

در نهایت قارچ تفت داده شده روی پنیر بریزید و لایه ی رویی نون رو روش قرار بدید.

http://s5.picofile.com/file/8141556176/download.jpg

 بازم ترتیب لایه ها دسته خودتونه. ولی این مذلی که گفتم باعث میشه مواد از روی هم سر نخوره.

http://s5.picofile.com/file/8141556542/IMG_0061.JPG

 میتونید یک لایه ی پیاز حلقه شده را هم به این لایه ها اضافه کنید. اگه اهل پیاز باشید.

من برای درست کردن 5 تا ساندویج همبرگر فقط 20 دقیقه زمان داشتم.دیگه خودتون بی کیفیت بودن عکسهارو به خوبیتون ببخشید.

http://s5.picofile.com/file/8141556484/IMG_0060.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #7 نسترن. م 1394-08-27 07:20
سلااام. همبرگر های خونگی همشون تقریبا مزه ی کباب تابه ای میدن. من دوست دارم البته ولی دلم میخواد یه جوری بشه که عین همبرگرهای بیرون بشه. :-? :-? :-?
ممنون شکلات جووون :-* :-* :-*
------------------------
سلام. ادویه خیلی مهمه. ادویه همبرگر فلفل قرمز و پودر سیر و گاها جوز هندی و میخک هست و ادویه کباب تابه ای فلفل سیاه و سماق و زردچوبه. پس با ادویه میشه تمایز مزه ایجاد کرد
نقل قول کردن
0 #6 محیاا 1393-09-06 07:49
سلااام گلیی خیلی خوبه مث همیشه
--------------------------
ممنونم.
نقل قول کردن
0 #5 شایسته 1393-07-25 11:17
سلام

از سایت خوبتون ممنونم، خیلی خوب و با سلیقه :-)
به توصیه خاله م به سایت شما سر زدم و البته سر می زنم
ایشون از شما خیلی تعریف می کنند، مامان مینوسا ;-)

با آرزوی موفقیت :*
--------------------
ممنونم. به خاله جون سلام برسونید. لطف دارید.
نقل قول کردن
0 #4 n.elahe 1393-07-25 06:20
سلام عزیزم یه چیزی بگم

تو عکس نهایی چرا انقدر نونش پاره پوره است ؟! :lol: 7

:-*

راستی یه چیزی برای نظر گذاشتن یه مشکی هست

مثلا من تو مستطیل جلوی نام کلیک می کنم که بنویسم

فعال نمی شه باید برم روی خود نام (اجباری) کلیک کنم تا مستطیل جلوش فعال بشه

یا اینکه وقتی میرم تو مربع نوشتن نظر کلیک کنم فعال نمیشه

مجبورم از هی کلید تب بزنم تا برسم به این مربع :sad:
-----------------------
عزیزم از مرورگر کروم یا فایر فاکس استفاده کن مشکلتون حل میشه. وقت کم داشتم با دست نونشو باز کردم. البته نونشم کم اذیت کار نبود!!!
نقل قول کردن
0 #3 Negin 1393-07-23 17:48
سلام عزیزم لطفا به وبم بیا یه مطلب خیلی خیلی مهم گذاشتم بخونید.
راستی توی این سایت لینکم کن خانومی.توی وبتون لینک بودم ولی فک کنم اینجا نباشم!
--------------
خانومی ماهیت سایت اجازه ی لینک کردن نمیده. حتما سر میزنم
نقل قول کردن
0 #2 تمشک بانو 1393-07-23 17:01
وای چقدر دلم خواست ! نوش جونتون . انشالله قسمت بشه و منم درست کنم و لذت ببرم :lol:
----------
انشالله.جای ماروهم خالی کنید
نقل قول کردن
0 #1 sanaz 1393-07-23 15:25
من که عاشق انواع ساندویج و بخصوص همبرگرم چه بهتر هم که خونگی باشه.دست گلت درد نکنه حتما خوشمزه ست
-----------
منم بی نهایت فست فود و ساندویچ دوست دارم.خواهش میکنم خانوم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir