همبرگر 2
قبلا روش درست کردن همبرگر رو توی این پست گفتم. پست امروزم همبرگره از نوع سبک بیرونی و دست ساز. و به جای استفاده از گوشت خالص از ترکیب گوشت با یک سری مواد استفاده میکنیم. من اولین بار که این مدل همبرگر رو خودم توی استان گیلان بودم و یک مغازه که الان اسمشو به یاد نمیارم. برای خودش اون سالهای دور یک پا زاپاتا بود. اولین بار که این مدل همبرگر رو توی خونه درست کردم دقیقا طعم و مزه ی اون رو برام زنده کرد.
مواد لازم برای همبرگر :
گوشت چرخکرده و نیم پیمانه پر
نون همبرگر فریز شده یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
شیر دو تا سه قاشق غذاخوری
قارچ
نمک و فلفل و انواع ادویه همبرگر
مواد لازم برای ساندویچ که البته دلخواه هست :
نون باگت صنعتی
سس مایونز
گوجه
خیار شور
کلم سفید
همبرگر
پنیر گودا ورقه ای
ژانبون ترجیحا دودی
قارچ
پیاز در صورت تمایل
اول گوشت و رنده پیاز و رنده نون و سه تا قارچ رنده شده و ادویه + نمک و شیر را به با هم ورز میدیم تا یکدست بشه. اگه مخلوط خیلی سفت بود کمی شیر بهش اضافه کنید. قارچ داخل این مواد خیلی خوشمزه میشه. مثل طعم قارچ برگری که قبلا آموزش دادم.
اگه ادویه ی همبرگر نداشتید از مخلوط فلفل قرمز + فلفل سیاه + فلفل سفید + پودر سیر + آویشن استفاده کنید.
بعد که مواد یک دست شد از اون به اندازه ی همبرگر برداشه و داخل روغن سرخ کنید.
باقی قارچ هارو توی روغن تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه.
نون باگت رو باز کنید و کف اون رو با مخلوط سس مایونز + کلم درشت رنده شده + نمک و فلفل سیاه چرب کنید.
روی کلم را گوجه و خیار شور بچینید و روی خیار شور چیپس خلالی ریخته و روش یک عدد همبرگر قرار بدید و روی همبرگر و یک لایه ژانبون قرار بدید. روی ژانبون را یک یک عدد همبرگر دیگه و روی همبرگر یک لایه پنیر گودا.
در نهایت قارچ تفت داده شده روی پنیر بریزید و لایه ی رویی نون رو روش قرار بدید.
بازم ترتیب لایه ها دسته خودتونه. ولی این مذلی که گفتم باعث میشه مواد از روی هم سر نخوره.
میتونید یک لایه ی پیاز حلقه شده را هم به این لایه ها اضافه کنید. اگه اهل پیاز باشید.
من برای درست کردن 5 تا ساندویج همبرگر فقط 20 دقیقه زمان داشتم.دیگه خودتون بی کیفیت بودن عکسهارو به خوبیتون ببخشید.
دیدگاهها
ممنون شکلات جووون
------------------------
سلام. ادویه خیلی مهمه. ادویه همبرگر فلفل قرمز و پودر سیر و گاها جوز هندی و میخک هست و ادویه کباب تابه ای فلفل سیاه و سماق و زردچوبه. پس با ادویه میشه تمایز مزه ایجاد کرد
--------------------------
ممنونم.
از سایت خوبتون ممنونم، خیلی خوب و با سلیقه
به توصیه خاله م به سایت شما سر زدم و البته سر می زنم
ایشون از شما خیلی تعریف می کنند، مامان مینوسا
با آرزوی موفقیت :*
--------------------
ممنونم. به خاله جون سلام برسونید. لطف دارید.
تو عکس نهایی چرا انقدر نونش پاره پوره است ؟!
راستی یه چیزی برای نظر گذاشتن یه مشکی هست
مثلا من تو مستطیل جلوی نام کلیک می کنم که بنویسم
فعال نمی شه باید برم روی خود نام (اجباری) کلیک کنم تا مستطیل جلوش فعال بشه
یا اینکه وقتی میرم تو مربع نوشتن نظر کلیک کنم فعال نمیشه
مجبورم از هی کلید تب بزنم تا برسم به این مربع
-----------------------
عزیزم از مرورگر کروم یا فایر فاکس استفاده کن مشکلتون حل میشه. وقت کم داشتم با دست نونشو باز کردم. البته نونشم کم اذیت کار نبود!!!
راستی توی این سایت لینکم کن خانومی.توی وبتون لینک بودم ولی فک کنم اینجا نباشم!
--------------
خانومی ماهیت سایت اجازه ی لینک کردن نمیده. حتما سر میزنم
----------
انشالله.جای ماروهم خالی کنید
-----------
منم بی نهایت فست فود و ساندویچ دوست دارم.خواهش میکنم خانوم