همبرگر

برای درست کردن همبرگر خونگی هر کسی یک دستوری داره.منم چند تا دستورو که قبلا امتحان کردم و راضی بودم سعی میکنم اینجا قرار بدم.خوب اینم اولیش...

مواد لازم :

گوشت چرخکرده دو پیمانه (اگه از گوساله استفاده کنید نوع آمریکایی میشه و اگه مخلوط نوع شرقی اون)

پیاز متوسط یک عدد

فلفل دلمه ای یک چهارک یک عدد کوچیک

سیر دو حبه

جعفری ریز خرد شده در صورت تمایل یک قاشق

نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم

داخل نون باگت یا آرد سوخاری یک قاشق مرباخوری

 

اول اینکه بهتره گوشت همبرگر خیلی له و چرخ شده نباشه و آب میان بافتی گوشت از بین نرفته باشه.

 پیاز و فلفل دلمه ای و سیر رو ریز خرد میکنیم. له نمیکنیم. فقط باید ریز خرد بشن.

 گوشت با مخلوط بالا + در صورت تمایل جعفری مخلوط میکنیم. ورز نمیدیم. ورز دادن باعث میشه آب داخلی بافتهای گوشت از بین بره و گوشت سفت بشه. داخل نون باگت یا آرد سوخاری رو هم اضافه میکنیم.

مواد رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم.و بعد که بیرون آوردیم بهش فلفل سیاه و قرمز میزنیم و اونارو گرد گرد لای پلاستیک باز میکنیم. و میزاریم توی فریزر. نیم ساعت بعد همبرگرهای فرم گرفته رو توی روغن داغ سرخ میکنیم. و وقتی یک طرف اونها سرخ شد و خواستیم برگردونیم روش نمک میپاچیم.

در کل باید ۳ ۴ دقیقه ایی دو طرف همبرگرهارو سرخ کنیم. مدت زمان رو زیاد نکنید که باعث میشه همبرگرها خشک بشن.

 نکته ها :

ـ از ورز دادن و مخلوط کردن زیاد بپرهیزید!

ـ وقتی به همبرگرها فرم میدید کمی وسط اونو گود تر کنید تا وقتی جمع شد وسطش پف نکنه.

ـ نمک رو موقع سرخ کردن به همبرگرها اضافه میکنیم تا گوشت سفت نشه.

ـ میتونید باقی همبرگرهارو در فریزر نگه داری کنید تا خوب بمونه. و موقع سرو سرخشون کنید.

ـ  میتونید از ادویه مخصوص همبرگر در مواد استفاده کنید

ـ میشه سیر رو با پودر سیر جایگزین کرد

ـ اگه بخوایید میتونید به مقدار بیشتری از داخل نون باگت استفاده کنید ولی اگه خواستید بیشتر باشه حتما اونو در مقدار کمی شیر باز کنید و وقتی خمیری شد به مواد اضافه کنید.


 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir