همبرگر
برای درست کردن همبرگر خونگی هر کسی یک دستوری داره.منم چند تا دستورو که قبلا امتحان کردم و راضی بودم سعی میکنم اینجا قرار بدم.خوب اینم اولیش...
مواد لازم :
گوشت چرخکرده دو پیمانه (اگه از گوساله استفاده کنید نوع آمریکایی میشه و اگه مخلوط نوع شرقی اون)
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای یک چهارک یک عدد کوچیک
سیر دو حبه
جعفری ریز خرد شده در صورت تمایل یک قاشق
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
داخل نون باگت یا آرد سوخاری یک قاشق مرباخوری
اول اینکه بهتره گوشت همبرگر خیلی له و چرخ شده نباشه و آب میان بافتی گوشت از بین نرفته باشه.
پیاز و فلفل دلمه ای و سیر رو ریز خرد میکنیم. له نمیکنیم. فقط باید ریز خرد بشن.
گوشت با مخلوط بالا + در صورت تمایل جعفری مخلوط میکنیم. ورز نمیدیم. ورز دادن باعث میشه آب داخلی بافتهای گوشت از بین بره و گوشت سفت بشه. داخل نون باگت یا آرد سوخاری رو هم اضافه میکنیم.
مواد رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم.و بعد که بیرون آوردیم بهش فلفل سیاه و قرمز میزنیم و اونارو گرد گرد لای پلاستیک باز میکنیم. و میزاریم توی فریزر. نیم ساعت بعد همبرگرهای فرم گرفته رو توی روغن داغ سرخ میکنیم. و وقتی یک طرف اونها سرخ شد و خواستیم برگردونیم روش نمک میپاچیم.
در کل باید ۳ ۴ دقیقه ایی دو طرف همبرگرهارو سرخ کنیم. مدت زمان رو زیاد نکنید که باعث میشه همبرگرها خشک بشن.
نکته ها :
ـ از ورز دادن و مخلوط کردن زیاد بپرهیزید!
ـ وقتی به همبرگرها فرم میدید کمی وسط اونو گود تر کنید تا وقتی جمع شد وسطش پف نکنه.
ـ نمک رو موقع سرخ کردن به همبرگرها اضافه میکنیم تا گوشت سفت نشه.
ـ میتونید باقی همبرگرهارو در فریزر نگه داری کنید تا خوب بمونه. و موقع سرو سرخشون کنید.
ـ میتونید از ادویه مخصوص همبرگر در مواد استفاده کنید
ـ میشه سیر رو با پودر سیر جایگزین کرد
ـ اگه بخوایید میتونید به مقدار بیشتری از داخل نون باگت استفاده کنید ولی اگه خواستید بیشتر باشه حتما اونو در مقدار کمی شیر باز کنید و وقتی خمیری شد به مواد اضافه کنید.