قارچ برگر
با قارچ و گوشت خیلی تست های خوشمزه میشه ایجاد کرد. این غذا یا ساندویچ که امروز دستورشو میزارم برای اوناییه که طرفدار شامی های نرم و خوشمزه اند. معمولا برای اینکه من یک دستور رو اینجا بزارم دستور بدبخت کلی توسط من آزموده میشه. اینم یک دستور راحت و خوب برای قارچ برگر.
قبلش اینو بگم که برگرها متنوع و زیادن. شاید همین قارچ برگر رو با چند تا دستور بدونید. من سعی کردم بهترین رو اینجا بیارم.
مواد لازم :
قارچ : یک بسته کوچک
گوشت چرخکرده مخلوط ۲ تا ۳ پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
اول همه رو توی مخلوط کن ریختم و گذاشتم خوب ورز بخوره.
وقتی به حالت گلوله ایی گوشه ی ظرف جمع شد یعنی آماده است.
میزاریم برای ۲ ساعت توی یخچال و بعد بیرون میاریم. بهترین روش برای شکل دادن اینه که روی تخته یک پلاستیک بیاندازید و روی اون برگر رو پهن کنید (به سایز دلخواه)
حالا خیلی راحت اونو با پلاستیک بلند کنید و ببرید بیاندازید توی تابه داغ شده...
خیلی زود سرخ میشه و خودشو جمع میکنه. میزاریم با شعله ملایم خوب بپزه. و وقتی یک طرف سرخ شد برش میگردونیم.طریقه ی ساندویج کردنشم انشالله در پست همبرگر کامل توضیح میدم.تمام برگر هارو با اون روش سرو میکنیم که خواهم گفت!
اینم توپلیهای خوشگل ما!...
اگه حس کردید مخلوط شما کمی شله میتونید آرد سوخاری اضافه کنید. اما بعید میدونم شل باشه.
اگه مخلوط کن در دسترستون نیست. قارچ رو ساطوری کنید و با پیاز ریز رنده شده و گوشت حسابی ورز بدید.
دیدگاهها
------------------------
به نظر من اولین بار در تابه امتحان کنید.
1_قارچ خیلی آب داره که با گوشت میکسش میکنی آب نمیندازه؟من همش فکر میکنم قارچ که اینجوری بره تو غذا خراب میشه. ببخشیدها اینجور فکرمیکنم.
2_روغن نمیخواد اصلا؟؟
3_هر بار فقط یه دونه تو تابه میندازی؟؟
4_باید باحرارت بالا بپزیم یا ملایم؟
5_میشه اینو بذاریم روی گریل ساندویچ میکر ؟؟
------------------------
سلام. نگران نباشید آب نمیا اندازه.
در تابه روغن بریزید و سرخ کنیدو
از گریل استفاده نکنید می ترسم برای اولین بار نتونید راحت این طرف و اونطرف کنید.
یک بار با تابه امتحان کنید.
به اندازه کافی ورز بدید تا انسجام پیدا کنه.