قارچ برگر

با قارچ و گوشت خیلی تست های خوشمزه میشه ایجاد کرد. این غذا یا ساندویچ که امروز دستورشو میزارم برای اوناییه که طرفدار شامی های نرم و خوشمزه اند. معمولا برای اینکه من یک دستور رو اینجا بزارم دستور بدبخت کلی توسط من آزموده میشه. اینم یک دستور راحت و خوب برای قارچ برگر.

قبلش اینو بگم که برگرها متنوع و زیادن. شاید همین قارچ برگر رو با چند تا دستور بدونید. من سعی کردم بهترین رو اینجا بیارم.

مواد لازم :

قارچ : یک بسته کوچک

گوشت چرخکرده مخلوط ۲  تا ۳ پیمانه

پیاز یک عدد متوسط

آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم

اول همه رو توی مخلوط کن ریختم و گذاشتم خوب ورز بخوره.

وقتی به حالت گلوله ایی گوشه ی ظرف جمع شد یعنی آماده است.

میزاریم برای ۲ ساعت توی یخچال و بعد بیرون میاریم. بهترین روش برای شکل دادن اینه که روی تخته یک پلاستیک بیاندازید و روی اون برگر رو پهن کنید (به سایز دلخواه)

حالا خیلی راحت اونو با پلاستیک بلند کنید و ببرید بیاندازید توی تابه داغ شده...

خیلی زود سرخ میشه و خودشو جمع میکنه. میزاریم با شعله ملایم خوب بپزه. و وقتی یک طرف سرخ شد برش میگردونیم.طریقه ی ساندویج کردنشم انشالله در پست همبرگر کامل توضیح میدم.تمام برگر هارو با اون روش سرو میکنیم که خواهم گفت!

اینم توپلیهای خوشگل ما!...

اگه حس کردید مخلوط شما کمی شله میتونید آرد سوخاری اضافه کنید. اما بعید میدونم شل باشه.

اگه مخلوط کن در دسترستون نیست. قارچ رو ساطوری کنید و با پیاز ریز رنده شده و گوشت حسابی ورز بدید.

 

دیدگاه‌ها  

0 #2 نسترن. م 1394-08-28 12:26
بابا دست کم گرفتی من با گریل ساندویچ میکرم کارها میکنم. نون میپزم. برگر مرغ هم درست کردم فقط کمی طول میکشه آخه حرارتش خیلی خیلی زیاد مثل آتیش گاز نیست. چکار کنم؟؟ رو گریل بپزم یا کلا باید توی تابه سرخ بشه؟؟ هر چی شما دستور بدی همون کارو میکنم.
------------------------
به نظر من اولین بار در تابه امتحان کنید.
نقل قول کردن
0 #1 نسترن. م 1394-08-27 06:02
سلااام. چند تا سؤال
1_قارچ خیلی آب داره که با گوشت میکسش میکنی آب نمیندازه؟من همش فکر میکنم قارچ که اینجوری بره تو غذا خراب میشه. ببخشیدها اینجور فکرمیکنم.
2_روغن نمیخواد اصلا؟؟
3_هر بار فقط یه دونه تو تابه میندازی؟؟
4_باید باحرارت بالا بپزیم یا ملایم؟
5_میشه اینو بذاریم روی گریل ساندویچ میکر ؟؟
------------------------
سلام. نگران نباشید آب نمیا اندازه.
در تابه روغن بریزید و سرخ کنیدو
از گریل استفاده نکنید می ترسم برای اولین بار نتونید راحت این طرف و اونطرف کنید.
یک بار با تابه امتحان کنید.
به اندازه کافی ورز بدید تا انسجام پیدا کنه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir