پاناکوتای گیلاس

http://s5.picofile.com/file/8129812884/IMG_1326.jpg

دسر امروز دسر گیلاسه. من عاشق گیلاسم. از کیک و مافین اون گرفته تا انواع دسرها. تا تابستون تموم نشده بهتره این دسر خوشمزه رو درست کنید.

 

مواد لازم :

مواد لازم پاناکوتا یا کرم وانیلی که رجوع بشه به کرم وانیلی  یا پاناکوتا

آّب کمپوت گیلاس

گیلاس تازه

ژله آلبالو یا گیلاس

http://s5.picofile.com/file/8129812800/IMG_1324.jpg

خوب من برای پاناکوتا از دستور کرم وانیلی استفاده کردم با این تفاوت که میزان خامه رو یک و نیم برابر کردم. اگه طعم خامه رو دوست ندارید یک و نیم برابر نکنید. یعنی من یک لیوان شیر + یک و نیم لیوان خامه و 5 قاشق شکر + 3 قاشق ژلاتین ریختم. توجه کنید که مزه خامه کاملا محسوسه.

بعد پاناکوتا رو ریختم توی ظرف گذاشتم توی یخچال تا ببنده.

http://s5.picofile.com/file/8129812784/IMG_1297.jpg

خیلی دنبال ژله گیلاس گشتم که پیدا نکردم و مجبور شدم از ژله آلبالو استفاده کنم. البته این جبر ناخواسته به نظرم خیلی بهتر بود. چون طعم آلبالو و ترشی اون در کنار گیلاس یک طعم کنترل شده ایی ایجاد کرد. فکر میکنم ژله گیلاس به تنهایی خیلی شیرین باشه.

ژله رو توی سه چهارم لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم تا شفاف بشه و بعد به جای یک لیوان آب سرد سه چهارم لیوان آب کمپوت گیلاس رو میریزیم توی ژله و داخل ژله رو از گیلاس های تازه که هسته ی اونو در آوردیم پر میکنیم. و اونو به ظرف پاناکوتای بسته شده اضافه میکنیم.

http://s5.picofile.com/file/8129812792/IMG_1322.jpg

 اگه میخوایید گیلاس ها معلق و غوطه ور در ژله بمونن باید بزارید ژله تون توی یخچال نیم بند بشه و بعد که به غلظت سفیده تخم مرغ رسید گیلاس رو بهش اضافه کنید و توی ظرف بریزید.

 در نهایت وقتی ژله کاملا بست پاناکوتای ما حاضره.

نوش جون این دسر فصل.

http://s5.picofile.com/file/8129812992/IMG_1329.jpg

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 اسما گل 1394-10-19 06:33
سلام این طرح پاناکوتا با قالبی که ریختید فرق داره میشه طرح نصف کردن این پاناکوتا رو توضیح بدید
----------------------
سلام با چاقو برش دادم و برداشتم از قالب. مثل ژله کنگره ای یا رنگین کمان عمودی در قسمت ژله ها.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir