ژله سورپرایز 1

این ژله خوشگل خیلی آسون درست میشه و مناسبه برای مهمونی ها و جشنهامون. ایده ی جالبیه و میشه با کمی سلیقه خیلی متفاوت درستش کرد. کرم سفیدی که توی این پست دستورشو میزارم از این به بعد میشه کرم پایه ی ما برای ژله های متفاوت. به جای استفاده از ژله بی مزه آلوورا و مخلوط اون با شیر برای بیس سفید میتونید از این کرم خوشمزه استفاده کنید. برای شب یلدا میتونید از ژله انار به همراه دونه های زیبای انار در بین این کرم استفاده کنید.

 مواد لازم :

ژله قرمز رنگ دو بسته (من توت فرنگی استفاده کردم که خیلی خوشمزه بود)

 شیر دو لیوان

خامه دو لیوان

شکر۱۰ قاشق غذاخوری

ژلاتین ۵ قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

قالب شیرینی

موز یک عدد بزرگ در صورت تمایل

اول ژله قرمزمون رو با کمتر از یک لیوان آب جوش باز میکنیم و بعد کمتر از یک لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم. (روی هم یک و نیم لیوان آب و برای شفافیت بخار کتری فراموش نشه!) و در ظرف مناسبی که سطح صافی داره میریزیم و میزاریم توی یخچال تا خودش رو بگیره و طوری بشه که بتونیم توش قالب بزنیم. بعد با قالب ژله مون رو قالب میزنیم. و با کفگیرک ژله های قالب زدمون رو جدا میکنیم.

 (کلفتی ژله خیلی مهم کمتر از نیم سانت و بیشتر از یک سانت نباشه)

اونهارو به دیواره و کف ظرفی که میخواییم ژله رو توش بچینیم میچسبونیم ... من از این ظرف های فلزی که برای نگداری غذا استفاده میکنیم استفاده کردم چون ظرف و قالب کاملا گرد نداشتم.

 

خوب حالا میریم سراغ درست کردن کرممون! اول نصف شیر و شکر رو حرارت میدیم تا شکر کاملا توی شیر حل بشه و بعد نصف ژلاتین رو به روش بن ماری حل میکنیم. در ظرفمون نصف خامه رو با نصف وانیل میزنیم تا خامه صاف و یک دست بشه. بعد که دمای شیر پایین اومد شیر رو کم کم به خامه اضافه میکنیم و میزنیم تا حسابی به خورد هم برن. و بعد ژلاتین رو از روی کتری بر میداریم و باید کمی صبر کنید تا دمای ژلاتین و مخلوط شیر و خامه با هم یک دما بشه تا نبره. و ژلاتین رو هم به مخلوطمون اضافه میکنیم.(ما با مواد بالا دو سری از کرم میخواییم درست کنیم به خاطر همین نصف مواد رو میریزیم.)

 

حالا باید بزاریم یک کم کرممون سر بشه و حالت سفیده ی تخم مرغ پیدا کنه. میتونید از یک ظرف یخ استفاده کنید. ظرف یخ رو با  آب پر کنید و ظرف کرم رو توش بزارید و داییم هم بزنید تا خودش رو بگیره. مواظب باشید نبنده ها!

 بعد که خودش رو گرفت با احتیاط یک لایه ی نازک بریزید روی سطح ژله ها و بزارید توی فریزر تا خودش رو بگیره.

بعد بیرون بیاریدش و یک لایه ی دیگه بریزید تا کامل روی ژله های زیری رو بگیره

خوب حالا که خودش رو گرفت باقی مواد رو بریزید و مثل من از یک ظرف دیگه که با پلاستیک کاور شده برای سوراخ نگه داشتنه وسط ژله استفاده کنید. توی ظرف رویی میتونید از هر وسیله ی سنگینی استفاده کنید تا پایین بمونه و بالا نیاد.(به حال خودش باشه بالا میاد )

میزارم توی یخچال تا کامل ببنده. و بعد که خارجش کردیم و ظرف رو برداشتیم اینطوری میشه

حالا بسته ی دوم ژله رو مثل قبلی باز میکنیم و میریزیم وسط کرم و میزاریم توی یخچال تا سفت بشه و دوباره روش  رو از کرم که مطابق دستور قبل درست کردیم پر میکنیم. اما این بار میتونیم نصف کرم رو بریزیم و بزاریم ببنده .

وقتی بست بیرون بیاریمش و روشو موز یا میوه دلخواه بچینیم و دوباره باقی کرم رو بریزیم روی موزها و بزاریم کامل ببنده. این مرحله اختیاریه.

وقتی خوب بست اونو به روش هایی که قبلا گفته بودم از قالب خارج میکنید و سرو کنید. نوش جون.


میتونید از ژله رو برای شب یلدا با ژله انار و دونه های انار مخلوط توش درست کنید و میز یلداییتون رو زیبا کنید.

اینم برش خوردش .................

اینم تقدیم به شما عزیزان. ببخشید عکسها کمی تاره چون خیلی حول حولی و در شب گرفته شده.

اینم پشت صحنه ی دستور کرم پایه که کرم به درد بخوریه. اولین بار سال ۸۶ درستش کردم  و در دفترم ثبت شده به عنوان یک کرم به درد بخور....... الان خطم بهتر شده ها

 

دیدگاه‌ها  

0 #14 ارزو 1394-12-29 11:24
سلام خسته نباشید.ببخشید وقتی که اون گل ها رو به دیواره و کف ظرف میچسبونید بعد که روشون ژله میریزید چطوری شناور نمیشن؟من وقتی گلها‌رو‌میزارم کف ظرف بعد که ژله روش میریزم شناور میشن
--------------------
سلام. اجازه بدید ژله خنک و نیم بند بشه و بعد اضافه کنید تا جدا نشه.
نقل قول کردن
+1 #13 لیلا 1394-09-29 22:14
سلام، سایتتون واقعا بی نظیره ممنون ازتون..جنس ظرفی که استفاده کردید چیه؟
----------------------
سلام. ممنونم از لطف شما. فلزی
نقل قول کردن
+1 #12 الناز78 1394-09-28 04:22
سلام کارتون عالیههه یک سوال چطوری برگردونم ژله از قالب خوب دربیاد یا میشه از سلفون داخل قالب استفاده کرد و گل ها رو داخل اون چید
----------------------
سلام. به هیچ وجه سلفون توصیه نمیشه چون جا می اندازه. در بخش نکات روش درست کردن ژله رو بخونید.
نقل قول کردن
+2 #11 فهیمه 1394-08-05 14:44
میشه بجای کرم از مخلوط بستنی و ژلاتین یا یه بسته ژله استفاده کرد؟ این کرمها طعم خوبی داره
مثل بستنی خوشمزه هست ؟
ممنونم
-------------------------
بله چرا که نه.
طعم بستنی وانیلی کم شکر دارن.
اگه دوست دارید میتونید کمی شکرش رو بیشتر بریزید
نقل قول کردن
+3 #10 ELHAM Z 1394-05-28 12:00
خانم شما بسیاااااااااااااار هنرمند و باسلیقه ای :roll:
حسودیم شد 8)
خوش بحال خانوادتون :roll:
--------------------------
سلام. ممنونم . لطف داری عزیزم.
نقل قول کردن
+3 #9 ROSHA 1394-03-24 09:09
دستتون طلا داشتم فکر میکردم برا تولد داییم چ سوپرایزی انجام بدم عاااالی
-----------------------------
تولدشون مبارک
نقل قول کردن
+3 #8 الهام داودی 1393-12-07 15:23
مشکلی که من با ژلاتین دارم اینه که هیچ وقت به خوبی پودر ژله بسته نمیشه. مثلا یه بار دسر درست کردم که دو تا لایه بود لایه اول شکلات و پودر شکلات و شیر و پودر ژلاتین بود و لایه بعد همین کرم وانیلی اما متاسفانه لایه ها با هم کمی قاطی شدند و سفیدی کرم گرفته شد :sad: :sad: :sad:
---------------------
میتونید از ورق ژلاتین استفاده کنید. کلا زلاتین اگه اصولی باز بشه خیلی بهتر از ژله بسته خواهد شد. میزان اون هم مهمه. نباید کم استفاده بشه. و حتما از سالم بودن اون مطمئن بشید. و اجازه بدید یک لایه کامل ببنده و بعد لایه ی بعد رو بریزید. انشالله موفق باشید.
نقل قول کردن
+3 #7 sami 1393-12-06 12:50
من هرکاری کردم این گلا به دیواره نچسبید :cry: :cry:
---------------------
ظرفتون رو برای مدت 20 دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد گلهارو بچسبونید. :-)
نقل قول کردن
+3 #6 nasim 1393-08-22 19:09
سلام از سایت خوبتون واقعا ممنون
میشه بگید از چه نوع خامه ای استفاده می شه همین خامه های صبحانه که توبازار هست یا خامه قنادی منظورتونه
-----------------
سلام.
خواهش میکنم. خامه های توی بازار که پاکتی هستن
نقل قول کردن
+3 #5 mahsa 1393-08-21 22:12
من عاشق این کارتم
---------------------
لطف دارین
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir