پانا کوتای انار
پانا کوتا یک دسر ایتالیایی هستش که اونو با انواع چیزها مثل زعفران ، شکلات ، نسکافه ، انواع ژله ها ، انواع سس ها و میوه ها درست کرده و میل میکنند. در اصل از خامه پخته شده با انواع مواد تشکیل میشه.
نوع پایه یا به اصطلاح وانیلی اون شباهت بسیار زیادی داره به کرم وانیلی که قبلا درست کرده بودیم. اندکی تفاوت داره اونم توی مزه بیشتر خامه ای که میده و چون بیس کار خامه میشه پس سنگین تر و پر کالریتر از کرم وانیلیه و مناسبه اونایه که عاشق خامه اند.
مواد لازم :
بعد میزاریم ژله رو توی یخچال تا کامل ببنده. مثل این ....
ژلاتین رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و میزاریم به روش بن ماری تا ذوب بشه.
خوب اگه اینجا یا اینجا مطالعه بفرمایید میبینید که از heavy cream که به معنی کرم های سنگینه استفاده شده. والا ما تو ایران تنها خامه ایی که داریم همین پاکت صورتی های 30 درصد چربی اند. پس مجبوریم از همونها استفاده کنیم. در ضمن خامه های ما قابل پخت و پز نیستند و بازم مجبوریم بخار پزش کنیم.
مقدار خامه رو با عسل و وانیل مخلوط میکنیم و میزاریم روی بخار آب. میتونه بخار کتری باشه. نباید مستقیم با آب جوش یا شعله و حرارت در ارتباط باشه.
هم میزنیم تا وقتی که یک سری حباب در اطراف ظرف ظاهر بشه.
توجه نجوشه ها! فقط میخواییم خامه بپزه.بهم میزنیم و وقتی دیدیم حباب ها زیاد شد ژلاتین و شیر رو که دیگه مذاب شدند رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.
حالا وقتشه که از یک ظرف که حاوی یخ و آب یخه برای خنک کردن خامه استفاده کنیم. و مواد رو توش بزاریم و اونارو با هم مخلوط میکنیم و تند تند هم میزنیم تا حالت سفیده تخمه مرغ پیدا کنند.
و وقتی به حالت مورد نظر رسید زیر اونو روی ژله میریزیم و میزاریم چند ساعت توی یخچال بمونه تا خودش رو بگیره.
در نهایت با دونه های انار اونو تزیین میکنیم.
میتونید این ژله رو با همون کرم وانیلی گذشته یا کاسترد درست کنید و سفره های یلداییتون رو باها زینت بدید.
میتوید به جای عسل از سه قاشق شکر استفاده کنید
نوش جان
دیدگاهها
-------------------------
سلام، ممنونم از محبتتون. چشم حتما در اولین فرصت.
ممنون
-----------------------------
دسر انبه سایت رو هم امتحان کنید . منم واقعا انبه دوست دارم. یادم باشه یک پست انبه ای این روزها آپ کنم.