پانا کوتای انار

پانا کوتا یک دسر ایتالیایی هستش که اونو با انواع چیزها مثل زعفران ، شکلات ، نسکافه ، انواع ژله ها ، انواع سس ها و میوه ها درست کرده و میل میکنند. در اصل از خامه پخته شده با انواع مواد تشکیل میشه.

نوع پایه یا به اصطلاح وانیلی اون شباهت بسیار زیادی داره به کرم وانیلی که قبلا درست کرده بودیم. اندکی تفاوت داره اونم توی مزه بیشتر خامه ای که میده و چون بیس کار خامه میشه پس سنگین تر و پر کالریتر از کرم وانیلیه و مناسبه اونایه که  عاشق خامه اند. 


مواد لازم : 

خامه 1 ليوان
شير نصف ليوان
پودر ژلاتين 1 قاشق غذاخوری
عسل یک و نیم قاشق غذاخوری (اگه کم شیرین دوست دارید یک قاشق )
وانيل 1 قاشق چایخوری
ما اینجا پاناکوتای وانیلی رو به مناسبت یلدا با ژله انار درست میکنیم.
اول ژله انار رو به روشهایی که قبلا گفتم باز کنید و بزاید کمی خودش رو بگیره. بعد دونه های انار رو اضافه کنید و ما اینجا برای خوشگلی اونو کج ریختیم تو لیوان.(ایده ی کج نگه دارنده با مامانی اینجانب بوده در ضمن عکاس این پست و چند تا پست آینده هم ایشون اند.)

بعد میزاریم ژله رو توی یخچال تا کامل ببنده. مثل این .... 

ژلاتین رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و میزاریم به روش بن ماری تا ذوب بشه. 

خوب اگه اینجا  یا اینجا مطالعه بفرمایید میبینید که از heavy cream که به معنی کرم های سنگینه استفاده شده. والا ما تو ایران تنها خامه ایی که داریم همین پاکت صورتی های 30 درصد چربی اند. پس مجبوریم از همونها استفاده کنیم. در ضمن خامه های ما قابل پخت و پز نیستند و بازم مجبوریم بخار پزش کنیم. 

مقدار خامه رو با عسل و وانیل مخلوط میکنیم و میزاریم روی بخار آب. میتونه بخار کتری باشه. نباید مستقیم با آب جوش یا شعله و حرارت در ارتباط باشه.

هم میزنیم تا وقتی که یک سری حباب در اطراف ظرف ظاهر بشه. 

توجه نجوشه ها! فقط میخواییم خامه بپزه.بهم میزنیم و وقتی دیدیم حباب ها زیاد شد ژلاتین و شیر رو که دیگه مذاب شدند رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.

 حالا وقتشه که از یک ظرف که حاوی یخ و آب یخه برای خنک کردن خامه استفاده کنیم. و مواد رو توش بزاریم و اونارو با هم مخلوط میکنیم و تند تند هم میزنیم تا حالت سفیده تخمه مرغ پیدا کنند. 

و وقتی به حالت مورد نظر رسید زیر اونو روی ژله میریزیم و میزاریم چند ساعت توی یخچال بمونه تا خودش رو بگیره. 

در نهایت با دونه های انار اونو تزیین  میکنیم. 

میتونید این ژله رو با همون کرم وانیلی گذشته یا کاسترد درست کنید و سفره های یلداییتون رو باها زینت بدید.

میتوید به جای عسل از سه قاشق شکر استفاده کنید

نوش جان

دیدگاه‌ها  

0 #2 رهامقدم 1398-09-14 11:21
من عاشق دستورالعمل های دقیق و مهربونانه و دلسوزانتونم،هرکدومم درست کردم عاااالیییی شدههه،فقط توورووخداااا عکسارو دوباره بذارین چون واقعابدون عکس ادم نمیتونه یادبگیره و سراغ هرپست شب یلداتون یا پستای دیگتون رفتم ک درست کنم عکس نداشت واقعانتونستم لطفا کمک کنید☹️
-------------------------
سلام، ممنونم از محبتتون. چشم حتما در اولین فرصت.
نقل قول کردن
0 #1 نسترن. م 1394-10-01 06:14
سلااام. منم مثل شما درست کردم هم با انار و هم با انبه و هردوش عالی شد. البته انبه بیشتر تر. چون من عاشق انبه م. کرم را هم با افزودن ژله ی انار تبدیل به کرم انار خوشمزه ی صورتی کردم. انبه را هم با اضافه کردن ژله ی انبه به شیر کردم کرم خوشمزه ی گل بهی انبه. عااااالیه
ممنون
-----------------------------
دسر انبه سایت رو هم امتحان کنید . منم واقعا انبه دوست دارم. یادم باشه یک پست انبه ای این روزها آپ کنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir