نکات پخت کیک 2

 یک بحث بیار مهم رو با هم شروع کردیم در مورد نکات پخت کیک. تا به امروز در هیچ پیج و سایتی این تجمیع با نکات دقیق بیان نشده. پس لطفا این منبع که به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده شده رو به دقت مطالعه کنید.

قبل از شروع این پست حتما پست نکات پخت کیک یک رو مطالعه کنید. یک جورایی پیش نیاز این پست هست. 

  نکات پخت کیک  این پست بسیار مهمه.

  مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

در ادامه ی صحبت ها به مبحث دقیق و مهم اندازه گیری می رسیم.

اندازه گیری:

واحدهای اندازه گیری: لیتر ، میلی لیتر (سیسی) ، گرم

وسیله های اندازه گیری: پیمانه های مندرج ، ترازو

در خیلی از دستورها از قاشق ها استفاده میشه

قاشق های استاندارد:

قاشق غذاخوری(15 میلی لیتر)

قاشق چایخوری (5 میلی لیتر)

نصف قاشق چایخوری (2.5 میلی لیتر)

پس ما چیزی به عنوان قاشق مرباخوری نداریم! ولی منظور از قاشق مرباخوری در دستور ها قاشق چایخوری استاندارد که همون 5 میلی لیتر هست میباشد. و قاشقی که در ایران بهش چایخوری میگیم میشه نصف قاشق چایخوری استاندارد.

اندازه گيري يك موضوع مهم هست. سعي ميكنيم هميشه چيزي كه دستور گفته رو انجام بديم. و واحدهارو به هم تبديل نميكنيم.

براي اندازه گيري مواد با ترازو نكته خاصي قابل ذكر نيست. 

براي اندازه گيري مايعات ميتونيد از پارچ مندرج مايعات استفاده كنيد، در صورت نداشتن ايرادي نداره، چون تمام پيمانه هاي استاندارد ميزان ميلي ليتر رو هم مشخص كردن. ولي از پارچ مدرج براي اندازه گيري مواد جامد استفاده نكنيد.

براي اندازه گيري مواد با پيمانه هاي مندرج ، هميشه پيمانه رو با قاشق پر ميكنيم و پيمانه را داخل مواد خشك(آرد, پودر كاكائو و ...) فرو نميكنيم. (فشرده كردن مواد خشك باعث ميشه وزن بيشتري از اونها برداريم)

روي پيمانه رو با يك ژالت يا چاقو صاف ميكنيم.

براي اندازه گيري مواد چسبنده با پيمانه(عسل، گلوكوز و...) قالب رو با روغن چرب كنيد.(تا مواد كامل خارج بشه از قالب)

در اندازه گيري ها ممكنه مقاديري مثل سه چهارم پيمانه داشته باشيم، در اين صورت بايد مواد پيمانه يك چهارم پيمانه رو سه بار پر كنيم. يا وقتي ميگن سه چهارم قاشق چايخوري، قاشق يك چهارم رو بايد سه بار پر كنيم.