پیراشکی میکری

بعد از درست کردن کوکی میکری به این فکر افتادم که با خمیرش میشه به خمیر نمکی دست پیدا کرد. کمی تغییر دادم و با توجه به سرچی که کرده بودم دستور تکتم عزیز هم دستم اومده بود این پیراشکی رو درست کردم . نتیجه ی کار با توجه به وقت خیلی کمی که براش میزاریم رضایت بخشه. و مخصوصا مناسبه برای مواقعی که حتی فرصت خرید نون تست رو هم نداریم. ممنون از تکتم جان. 

موادلازم:

تخم مرغ :دوعدد

روغن :نصف پیمانه

ماست:نصف پیمانه

بگینگ پودر:1 قاشق مرباخوری

آرد:ازیک پیمانه کمی بیشتر

نمک :نصف قاشق مرباخوری

مخلوط فلفل سیاه و قرمز نصف قاشق چایخوری

پودر اویشن به میزان لازم.

خوب اول تخم مرغ وروغن رو با همزن میزنیم تا مخلوط بشن و بعد ماست رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. نیازی نیست زیاد هم بخوره همین که مخلوط بشه کافیه. آردونمک و مخلوط فلفل ها رو با هم مخلوط میکنیم وبعداونهاروالک میکنیم روی مواد و این الک کردن باید کم کم باشه تا یک خمیر یک دستی به وجود بیاد. و گلوله نداشته باشه.(بهتره اول مواد داخلی رو درست کنید و بعد خمیر رو)

بعد مخلوط مواد داخلیمونو درست میکنیم. حواسمون هست کم روغن باشه. به نظر من چون خمیرش خیلی مزه خاصی نداره مواد داخلی رو سس دار و خوش ادویه درست کنید. من از مخلوط گوشت و سوسیس و گوجه و قارچ استفاده کردم. حالا هر موادی میتونه داخلش قرار بگیره ولی به نظر من سعی کنید تیکه هاش خیلی له نباشه و درشت و سس دار باشه.

من اول گوشت رو با پیاز ریز رنده شده و ادویه تفت دادم و بعد سوسیس رو همراه گوجه و فلفل اضافه کردم و گذاشتم خوب سرخ بشن و درنهایت  دو قاشق رب گوجه به مواد اضافه کردم.

خوب حالا دستگاه رو به برق میزنیم تا داغ بشه. وقتی داغ شد یک قاشق از خمیر میریزیم توش و کمی باز میکنیم و از مواد روی خمیر میریزیم. اگه خواستید میتونید کمی پنیر هم بهش بزنید. و بعد مواد داخلی رو توش میریزیم. پر ملات بریزید!  

هر چی مواد داخلی بیشتر خوشمزه تر.

و بعد کمی از خمیر رو دوباره روی مواد میریزیم. نیازی نیست کامل بپوشونید. همین که روشو کمی بگیره خوبه. خودش پف میکنه پخش میشه. 

و حالا در ساندویچ سازو میبندیم تا درست بشه. با ساندویج ساز من ۱ دقیقه طول کشید. تو عکس بالا فکر کنم معلومه من تا لایه ی رو رو بریزم لایه ی زیر میپخت.

در نهایت اونارو داغ به همراه سس کچاب میل کنید و حتما روشو آویشن و فلفل قرمز بپاچید.

خوب امیدوارم درست کنید . نمیگم عالیه ولی برای مواقع کم وقتی و عصرونه ای و تنوع چیزه خوبیه.

دیدگاه‌ها  

0 #6 سیما 1394-11-22 19:00
سلام شکلات جون من این پیراشکی را درست کردم همه مراحلم اونجور که شما توضیح دادید رفتم اما به محض اینکه در ساندویچ ساز و بستم همه مواد خمیر از دستگاه بیرون ریخت و اصلا به هم نچسبید و فقط کلی کثیف کاری به بار آورد لطف می کنید به ایمیلم اشکال کارمو بفرستید ممنون می شم :sad:
-------------------
سلام. مواد رو زیاد ریختید و احتمالا بکینگ پودر رو هم زیاد. مواد دو برابر میشه و شروع به پف میکنه پس باید خیلی کم میریختید.
نقل قول کردن
+2 #5 نسترن. م 1394-08-23 04:43
سلااام. من درست کردم این غ ذارو البته قبل از این که افتخارآشنایی با شمارو داشته باشم. خیلی هم خوب بود اصلا هم بوی تخم مرغ نمیداد. با مرع هم خوب میشه ها. من امتحان کردم خوب شد.
ممنون شکلات جووون :-* :-* :-*
------------------------
سلام. نوش جان.
نقل قول کردن
+6 #4 سارا ... 1394-06-12 10:35
سلام
ممنون از توضیح دقیق و عکسایی که از هر مرحله گذاشتید
--------------------------------
سلام. خواهش میکنم.
نقل قول کردن
+2 #3 mariya 1394-05-30 19:01
سلام میشه دستور بالا رو با خمیری که نون فانتزی داره درست کرد
----------------------
سلام. نه چون نه جای پف زیادی داره و نه خوب میپزه
نقل قول کردن
+1 #2 zohre1372 1394-04-03 07:50
بعد خمیرش وانیل نداره تخم مرغ بو نمیده؟
-------------------
وانیل برای از بین بردن بو در شیرینیجات مصرف میشه نه غذاها!!
بو هم بده خوب غذاست خیلی مشکلی نداره داره؟ اگه خیلی حساسید بریزید. در هیچ خمیر پیراشکی از وانیل استفاده نمیشه
نقل قول کردن
+2 #1 سپیده 1393-09-09 09:22
سلام خسته نباشید عالی ممنون گلم ازاین همه مهربونی شما
----------------------------
خواهش میکنم. لطف دارید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir