اسنک مرغ

اسنک مرغ رو من به دو روش درست میکنم. یکی با مرغ پخته و یکی مرغ خام و سرخ شده. این روش اوله. و بسیار کاربردی برای وقتهایی که مرغ بریون اضافه اومده یا مرغ آبپز داریم.

مواد لازم :

مرغ پخته ریش ریش شده

پیاز متوسطنگینی خرد شده

سیر چند حبه

سس مایونز ، خردل ، کچاب

رب گوجه فرنگی

ادویه شامل فلفل سیاه و قرمز و آویشن و زردچوبه  نمک

نون همبرگر یا نون ساندویجی 

 

اول پیاز رو تفت میدیم (اگه مرغتون حسابی مزه دار باشه میتونید پیاز و حذف کنید) و وقتی سبک شد مرغ و سیر رو بهش اضافه میکینم و میزاریم مرغ کمی سرخ بشه و رنگش عوض شه. 

بعد ادویه رو اضافه میکنیم و کمی رب در صورت تمایل بهش میزنیم. حتما مواد رو کم روغن درست کنید.

نون ساندویچی رو باز میکنیم و کمی خمیرشو بیرون میاریم. روی نون یک قاشق سس کچاب + یک قاشق خردل + یک قاشق مایونز میمالیم.

بعد روی سس رو کمی پنیر پیتزا میریزیم. من معمولا کمی پارمزان رنده شده هم میزنم. بد روی پنیر مرغ هارو میریزیم و روی مرغ رو پنیر پیتزا و گودا میزاریم.

نکته ی مهم خوشمزه شده اسنک اینه که پر از ادویه و سس باشه. این دو مرود اگه کم باشه اصلا اسنک خوشمزه نمیشه.

دوباره سمت دیگه ی نون رو سس میمالیم و روی مرغ میزاریم.و میزاریم توی ساندویج ساز

من از نون همبرگر استفاده کردم که خیلی راضی بودم. مهم نیست کدوم قسمت دستگاه بزارید . خوش شکل میگیره. وقتی دو طرف کاملا برشته شده و کل پنیر داخل اسنک آب شد اسنکمون آماده است. چون از نون همبرگر استفاده کردم و کمی کلفت تر از نون تسته زمان بیشتری میخواد تا برشته بشه.

در نهایت اونو با سس فرانسه و خردل و کچاب و پودر آویشن و فلفل قرمز سرو کنید.

این ساده ترین اسنک مرغیه که میتونید درست کنید. خوب مطمئن هستم میدونید با اضافه کردن چیزهایی مثل فلفل دلمه ای و قارچ با ترکیبمون میتونید اسنکهای بهتری درست کنید.

باز هم میگم روغن مواد داخلی رو کم بریزید. ادویه مرغ فراموش نشه! نمک مرغ به میزان لازم باشه بفرمایید....

 

دیدگاه‌ها  

+1 #1 نسترن. م 1394-08-23 04:24
سلااام. مگه اسنک نباید با نون تست باشه. من یه شب با نون ساندویچی درست میکنم میگم یاندویچ مرغ داریم یه شب هم با نون تست درست میکنم اون وقت میگم اسنک داریم. چه کاریه به هردوش بگیم اسنک؟ اون طوری هردوش میشه یه شام.
ممنون شکلات جووون :-* :-* :-*
---------------------------
کلی چیزی که ددر ساندویچ میکر درست بشه میتونه نوعی اسنک به حساب بیاد.
خوب بله. میتونیم نام گذاری کنیم. ...
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir